Ухвала
від 16.01.2012 по справі 0870/302/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

16 січня 2012 року Справа № 0870/302/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Прасов О.О., розглянувши у м . Запоріжжі матеріали адміні стративного позову

за заявою Державної податк ової інспекції у Ленінському районі м. Запоріжжя

до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «Призма-Гру п»

про стягнення коштів з раху нків платника податків,

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружн ого адміністративного суду н адійшов адміністративний по зов Державної податкової інс пекції у Ленінському районі м. Запоріжжя до Товариства з о бмеженою відповідальністю « Призма-Груп» про стягнення н а користь Державного бюджету Ленінського району м.Запорі жжя коштів з рахунків платни ка податків у всіх банках, обс луговуючих відповідача у роз мірі податкового боргу 1190 грн . 00 коп. з податку на прибуток.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень. Зазначений спір згідн о із статтею 17 КАС України нал ежить до компетенції адмініс тративних судів та має розгл ядатись у порядку адміністра тивного судочинства.

Позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, с права підсудна Запорізько му окружному адміністрати вному суду, підстав для повер нення чи відмови у відкритті провадження по справі не вст ановлено, у зв' язку з чим, про вадження у справі підлягає в ідкриттю.

В процесі підготовчого про вадження суддя встановив нео бхідність витребувати у стор ін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у спра ві.

На підставі викладеного, су ддя вважає можливим закінчит и підготовче провадження і призначити справу до судовог о розгляду.

Проведення попереднього с удового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 106, 107, 110, 114, 160, 165 К АС України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у Запорізькому окружном у адміністративному суді за заявою Державної податкової інспекції у Ленінському рай оні м. Запоріжжя до Товариств а з обмеженою відповідальніс тю «Призма-Груп» про стягнен ня на користь Державного бюд жету Ленінського району м.За поріжжя коштів з рахунків пл атника податків у всіх банка х, обслуговуючих відповідача у розмірі податкового боргу 1190 грн. 00 коп. з податку на прибу ток.

Призначити судове засідан ня на < Дата попереднього су дового засідання (дата) (АДМ) > 01 лютого 2012 року о/об 17:00 г од., яке буде проводитися судд ею Прасовим О.О. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративног о суду за адресою: м. Запоріжж я, вул. Кремлівська, 65в, каб. 247, за ла судових засідань 20.

Зобов' язати позивача над ати: особову картку платника податку (зворотній бік, скоро чена форма) з податку на прибу ток за період, які становить п редмет спору; інші докази в об ґрунтування позовних вимог; належним чином засвідчені ко пії витребуваних документів надати у справу, оригінали ви требуваних та доданих до поз ову документів - суду для ог ляду;

Запропонувати відповідачу надати: установчі документи ; нормативно та документальн о обґрунтовані письмові пояс нення/заперечення з приводу обставин, викладених у позов ній заяві; листування з позив ачем по суті спору (при наявн ості), документи про оскаржен ня/скасування податкового по відомлення-рішення, зазначен ого у позові; докази повної/ча сткової сплати суми позову; н алежним чином засвідчені коп ії витребуваних документів н адати у справу, оригінали - с уду для огляду.

Відповідачу у разі невизна ння адміністративного позов у до 31.01.2012 подати до суду письмо ві заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень.

Копію даної ухвали направи ти сторонам по справі.

На судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту прийняття.

Суддя (підпис) О.О. Прасов

Ухвала набрала законної си ли.

Суддя О.О. Прасов

Дата ухвалення рішення16.01.2012
Оприлюднено20.03.2012
Номер документу21899884
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/302/12

Постанова від 05.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 05.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 01.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

Ухвала від 16.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Прасов Олександр Олександрович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні