Ухвала
від 30.01.2012 по справі 0870/692/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

30 січня 2012 року Справа № 0870/692/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Калашник Ю.В., перевіривши м атеріали адміністративного позову Бердянської об' єдна ної державної податкової інс пекції Запорізької області

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Гефест го лд»

про припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

Бердянська об' єднана дер жавна податкова інспекція За порізької області (далі - пози вач) звернулась до суду із по зовом до Товариства з обмеже ною відповідальністю «Гефес т голд» (далі - відповідач) в як ому просить припинити юридич ну особу.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких позивач є суб' єктом владних повнов ажень.

Зазначений спір, згідно із с т. 17 КАС України, належить до ко мпетенції адміністративних судів і має розглядатись у по рядку адміністративного суд очинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окр ужним адміністративним суда м.

Адміністративний позов по дано в межах строку зверненн я до адміністративного суду, встановленого ст.99 КАС Україн и. Підстави для повернення по зовної заяви, відмови у відкр итті провадження у справі та залишення позовної заяви бе з розгляду відсутні.

Оскільки рішення у цій справі стосується прав, своб од, інтересів та обов' язків засновників Товариства з об меженою відповідальністю «Г ефест голд», то суддя вважає з а необхідне залучити до учас ті у справі у якості третіх ос іб засновників Товариства з обмеженою відповідальністю «Гефест голд» ОСОБА_1, О СОБА_2, ОСОБА_3

Під час підготовчого прова дження суддя встановив необх ідність витребувати у сторін та третьої особи всі наявні у них документи та матеріали, я кі можуть бути використані я к докази у справі.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Ураховуючи наведене, керую чись ст.ст. 107, 160, 165 КАС України, су ддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі № 0870/692/12 за позовом Бердянської об' єднаної державної подат кової інспекції Запорізької області до Товариства з обме женою відповідальністю «Геф ест голд» про припинення юри дичної особи.

2. Залучити до участі у справ і у якості третіх осіб заснов ників Товариства з обмеженою відповідальністю «Гефест го лд» ОСОБА_1, ОСОБА_2, О СОБА_3М

3. Закінчити підготовче пров адження та призначити судове засідання на 15 лютого 2012 року, яке відбудеться за адресою: м . Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в у залі судових засідань № 15 о 12год. 30 хв. Справа розглядатим еться одноособово суддею Кал ашник Юлією Вікторівною.

4. Запропонувати подат и до початку судового засіда ння

позивачу - належним чином оформлену довіреність на представника; нормативні обґрунтування позовних вимо г; довідку щодо неподання від повідачем звітності та відсу тності заборгованості на час розгляду справи судом; довід ку з Єдиного державного реєс тру юридичних осіб та фізичн их осіб-підприємців на відпо відача на час розгляду справ и судом та інформація про зас новників і керівництво підпр иємства; інші документи, які мають значення для вирішення справи по суті; належним чино м засвідчені копії усіх витр ебуваних документів - у спр аву, оригінали - суду для огл яду.

відповідачу - у разі невиз нання адміністративного поз ову подати до 14 лютого 2012 року п исьмові заперечення проти по зову та докази на обґрунтува ння цих заперечень; належним чином оформлена довіреність на представника; установчі д окументи; відомості про наяв ність податкової заборгован ості на день засідання суду; д окази надання до податкових органів податкової звітност і або пояснення про причини ї ї неподання; докази перебува ння за юридичною адресою; інш і документи, які мають значен ня для вирішення справи по су ті; належним чином засвідчен і копії усіх витребуваних до кументів - до справи, оригіна ли - суду для огляду.

третій особі - документ, що посвідчує особу; довіреніст ь на представника (за наявнос ті); пояснення по суті спору; і нші документи, що можуть бути використані судом для виріш ення справи по суті; належним чином засвідчені копії усіх витребуваних документів - до справи, оригінали - суду для огляду.

5. Копію ухвали надіслати ос обам, які беруть участь у спра ві разом із витягом про їх про цесуальні права та обов' язк и.

6. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. У разі немо жливості прибути у судове за сідання сторін, або їх предст авників, пропонуємо подати к лопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законно ї сили з моменту постановлен ня.

Суддя (підпис) Ю.В. Калашник

< Текст > < Дата поперед нього судового засідання (да та) (АДМ) > 15 лютого 2012 року < Текст > 12:30 < Текст >

< Текст >

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення30.01.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21946171
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/692/12

Постанова від 29.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

Ухвала від 15.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

Ухвала від 30.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Калашник Юлія Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні