Ухвала
від 31.01.2012 по справі 0870/752/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

              

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПОДАННЯ

31 січня 2012 року                                                 Справа №  0870/752/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Садовий Ігор Вікторович, розглянувши подання Державної податкової інспекції у Комунарському районі м.Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Клуб Вазо – Коронарної Реабілітації» про стягнення коштів за податковим боргом у розмірі 61 509 грн.

ВСТАНОВИВ:

31.01.2012 Державна податкова інспекція у Комунарському районі м.Запоріжжя звернулася до Запорізького окружного адміністративного суду із поданням до Товариства з обмеженою відповідальністю «Клуб Вазо – Коронарної Реабілітації» про стягнення коштів за податковим боргом у розмірі 61 509 грн.

Згідно з п.3 ч.1 ст. 1833 КАС України провадження у справах за зверненням органів державної податкової служби при здійсненні ними передбачених законом повноважень здійснюється на підставі подання таких органів щодо стягнення коштів за податковим боргом.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень, зазначений спір  згідно із ст.18 КАС України належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Заявлене подання відповідає вимогам закону, підстави для залишення подання без руху, повернення чи відмови у прийнятті подання відсутні.  

Керуючись ст.ст. 107, 160, 165, 1833 КАС України, суд

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження в адміністративній справі №0870/752/12 за поданням Державної податкової інспекції у Комунарському районі м.Запоріжжя до Товариства з обмеженою відповідальністю «Клуб Вазо – Коронарної Реабілітації» про стягнення коштів за податковим боргом у розмірі 61 509 грн.   

2.Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду у судовому засіданні на            02 лютого 2012 року     , яке відбудеться за адресою: м.Запоріжжя, вул.Кремлівська, 65-в в залі судових засідань №7, о    15:15    Справа розглядатиметься одноособово суддею Садовим Ігорем Вікторовичем.

3.Зобов'язати позивача надати: довіреність на представника; відомості про реквізити для стягнення; письмові нормативні і документальні обґрунтування заявлених вимог; докладний і документально підтверджений розрахунок заборгованості; довідку про заборгованість на час розгляду справи; належно засвідчені копії витребуваних та доданих до позову документів надати у справу, оригінали – для огляду.   

4.Запропонувати відповідачу надати: правоустановчі документи; довіреність на представника; у разі невизнання подання до дня судового засідання, але не пізніше 02.02.2012, о 14 год. год. письмові заперечення проти подання та докази на обґрунтування цих заперечень; при незгоді з розрахунком позивача надати контррозрахунок; докази сплати спірної суми у повному обсязі або частково, належно засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали – суду для огляду.

5.З ініціативи позивача провести звірку розрахунків на предмет встановлення заборгованості.

6.Викликати у судове засідання сторін шляхом направлення їм телефонограми, у зв'язку із скороченим терміном розгляду подання.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя                                                                          І.В.Садовий

 

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення31.01.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21946539
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/752/12

Постанова від 02.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

Ухвала від 31.01.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Садовий Ігор Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні