Ухвала
від 03.02.2012 по справі 0870/781/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

03 лютого 2012 року Справа № 0870/781/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Артоуз О.О., перевіривши мат еріали адміністративного по зову

за позовною заявою: Державн ої податкової інспекції у За водському районі м. Запоріжж я

до: Приват ного підприємства «Хотел кон салтинг гроуп»

про: стягне ння коштів за податковим бор гом

та виконання вимог ст.ст. 105, 10 6 КАС України,

ВСТАНОВИВ:

31 січня 2012 року до Запорізько го окружного адміністративн ого суду надійшов адміністра тивний позов Державної подат кової інспекції у Заводськом у районі м. Запоріжжя до Прива тного підприємства «Хотел ко нсалтинг гроуп» про стягненн я коштів за податковим борго м у розмірі 1499 грн. 15 коп.

За правилами ст. 107 КАС Україн и, суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Зазначений спір згідно із с т. 17 КАС України належить до юр исдикції адміністративних с удів та має розглядатися у по рядку адміністративного суд очинства.

Таким чином, подана позовна заява відповідає вимогам за кону, підсудна даному адміні стративному суду, підстави д ля її повернення, залишення б ез розгляду чи відмови у відк ритті провадження у справі в ідсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчити підготовче про вадження, відкрити проваджен ня в адміністративній справі та призначити її до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 99, 105, 106, 107, 110, 160, 165 КА С України, суддя

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 0870/781/12 за адміністративним позо вом Державної податкової інс пекції у Заводському районі м. Запоріжжя до Приватного пі дприємства «Хотел консалтин г гроуп» про стягнення кошті в за податковим боргом.

Закінчити підготовче пров адження та призначити справу до розгляду у судовому засід анні на 28 лютого 2012 року, яке від будеться за адресою: м. Запорі жжя, вул. Кремл івська, 65-в в залі судового зас ідання 19, о 10 год. 00 хв. Справа роз глядатиметься одноособово с уддею Артоуз Олесею Олександ рівною.

Зобов' язати позивача под ати до судового засідання: вс і матеріали, які можуть бути в икористані як докази у справ і; належним чином засвідчені копії документів, що будуть п одані та доданих до позову до кументів надати у справу, ори гінали - для огляду. Також на дати позовну заяву в електро нному вигляді

Запропонувати відповідачу у разі невизнання адміністр ативного позову подати до су ду заперечення проти позову та докази на обґрунтування ц их заперечень; всі матеріали , які можуть бути використані як докази у справі; належно за свідчені копії документів, щ о будуть подані надати у спра ву, оригінали - для огляду. Та кож надати заперечення на по зов в електронному вигляді.

В судове засідання виклика ти осіб, які беруть участь у сп раві. Явку сторін у судове зас ідання визнати обов' язково ю.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ О.О. Артоуз

< Текст > < Дата попередньог о судового засідання (дата) (АД М) > 28 лютого 2012 року < Текст > 10:00 < Текст >

< Текст >

Дата ухвалення рішення03.02.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21946932
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/781/12

Постанова від 28.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

Ухвала від 03.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Артоуз Олеся Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні