Ухвала
від 28.02.2012 по справі 0870/1674/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

28 лютого 2012 року Справа № 0870/1674/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Сацький Роман Вікторович, перевіривши матеріали адмін істративного позову

за позовною заявою: Державн а податкова інспекція у Ордж онікідзевському районі м. Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою в ідповідальністю «ЮРТ-ВТОРЧЕ РМЕТ»

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідач а: ОСОБА_1

про: припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окру жного адміністративного суд у надійшла вказана позовна з аява.

За правилами ст.107 КАС Україн и суддя після одержання позо вної заяви з' ясовує, чи нале жить позовну заяву розглядат и в порядку адміністративног о судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень. Зазначений спір зг ідно із ст.17 КАС України належ ить до юрисдикції адміністра тивних судів та має розгляда тися у порядку адміністратив ного судочинства.

Судом встановлено, що позивачем був дотриманий пе редбачений строк звернення д о суду, визначений ст.99 КАС Укр аїни.

Підстави для повернення по зовної заяви чи відмови у від критті провадження у справі відсутні.

За наслідками розгляду мат еріалів позовної заяви, суд д ійшов висновку про необхідні сть закінчення підготовчого провадження, відкриття пров адження в адміністративній с праві та призначення її до су дового розгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись статтями 99, 107, 120, пу нктом 4 частиною 1 статті 121, ста ттями 160, 165 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі № 0870/1674/12, закінчити під готовче провадження та призн ачити судове засідання на 12 бе резня 2012 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжж я, вул. Кремлівська, 65-в о 11 год. 40 хв. Справа розглядатиметься одноособово суддею Сацьким Р.В.

2. Запропонувати пода ти до початку судового засід ання:

позивачу: нормативне та док ументальне обґрунтування (ви тяги із законодавства) заявл ених вимог; довіреність на пр едставника; документи, які мо жуть бути використані як док ази під час розгляду справи, ї х належно засвідчені копії д ля долучення до матеріалів с прави, оригінали - для огляд у суду. Також пропонуємо нада ти позовну заяву в електронн ому вигляді;

відповідачу: у разі невизна ння подання - заперечення про ти нього, в т.ч. і в електронном у вигляді, докази на обґрунту вання цих заперечень; довіре ність на представника; докум енти, які можуть бути викорис тані як докази під час розгля ду справи, їх належно засвідч ені копії для долучення до ма теріалів справи, оригінали - для огляду суду;

третій особі: у разі невизна ння адміністративного позов у подати заперечення проти п озову та докази на обґрунтув ання цих заперечень; довірен ість на представника.

3. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з пам' яткою про їх п рава та обов' язки, відповід ачеві - копію позовної заяви та додані до неї документи.

4. У судове засідання виклик ати повістками осіб, які беру ть участь у справі. У разі немо жливості прибути у судове за сідання сторін, або їх предст авників, пропонуємо подати к лопотання про розгляд справи без участі представника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ Р.В. Сацький

12 березня 2012 року 11:4 0

Дата ухвалення рішення28.02.2012
Оприлюднено21.03.2012
Номер документу21952709
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної о соби

Судовий реєстр по справі —0870/1674/12

Постанова від 12.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 12.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 28.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні