Ухвала
від 12.03.2012 по справі 0870/1674/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ЗАМІНУ ПОЗИВАЧА

12 березня 2012 року Спра ва № 0870/1674/12

м. Запоріжжя

Запорізький окружни й адміністративний суд у скл аді:

головуючого - судді Сацького Р.В .

при секретарі Я рошенко А.С.

за участю представників ст орін

від позивача: не прибув;

від відповідача: не прибув;

від третьої особи: не прибув ;

розглянув у відкритому суд овому засіданні клопотання п озивача про заміну позивача у справі

за позовною заявою: Державн ої податкової інспекції в Ор джонікідзевському районі м. Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою в ідповідальністю «ЮРТ-ВТОРЧЕ РМЕТ»

третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідач а: ОСОБА_2

про: припинення юридичної о соби

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Запорізьког о окружного адміністративно го суду знаходиться справа з а позовом Державної податков ої інспекції в Орджонікідзев ському районі м. Запоріжжя до Товариства з обмеженою відп овідальністю «ЮРТ-ВТОРЧЕРМЕ Т», третя особа ОСОБА_2 про припинення юридичної особи.

Представник позивача до су дового засідання надав, в яко му повідомляє суд, що в ході ре організації, Державну по даткову інспекцію в Орджонік ідзевському районі м. Запорі жжя перетворено на Держав ну податкову інспекцію в Ор джонікідзевському районі м. Запоріжжя Запорізької облас ті Державної податкової служ би, що підтверджено витягом з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних о сіб-підприємців від 06.03.2012, у зв' язку з чим, просить замінити в ідповідача Державну под аткову інспекцію в Орджонікі дзевському районі м. Запоріж жя на правонаступника, а саме : Державну податкову інсп екцію в Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя Запорізь кої області Державної податк ової служби. Дане клопотання просить розглянути без учас ті представника.

Представник відповідача в судове засідання не прибув, п ро причини неявки суд не пові домив, про час і місце розгляд у справи судом повідомлявся належним чином за адресою як а внесена у відповідний держ авний реєстр.

Представник третьої особи у судове засідання не прибув , про час і місце розгляду спра ви судом повідомлявся належн им чином.

Згідно з ч. 1 ст.41 КАС України с уд під час судового розгляду адміністративної справи зді йснює повне фіксування судов ого засідання за допомогою з вукозаписувального технічн ого засобу. У разі неявки у суд ове засідання всіх осіб, які б еруть участь у справі, чи якщо відповідно до положень цьог о Кодексу розгляд справи зді йснюється за відсутності осі б, які беруть участь у справі ( у тому числі при розгляді спр ави в порядку письмового про вадження), фіксування судово го засідання за допомогою зв укозаписувального технічно го засобу не здійснюється.

Відповідно до ч.1 ст. 52 КАС Укр аїни, суд першої інстанції, вс тановивши, що з адміністрати вним позовом звернулася не т а особа, якій належить право в имоги, або не до тієї особи, як а повинна відповідати за адм іністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним поз ивачем або відповідачем, якщ о це не потягне за собою зміни підсудності адміністративн ої справи. Згідно ст. 55 КАС Укр аїни, у разі вибуття або зам іни сторони чи третьої особ и у відносинах, щодо яких вини к спір, суд допускає на будь-як ій стадії адміністративного процесу заміну відповідно ї сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, в чинені в адміністративному процесі до вступу правонаст упника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вон и були б обов'язкові для особ и, яку він замінив.

На підставі вищевикладено го, суд вважає за можливе клоп отання представника позивач а задовольнити, допустити за міну позивача.

Керуючись частиною 1 статті 52, статтями 55, 160, 165 КАС України, су д

УХВАЛИВ:

1. Клопотання представник а позивача задовольнити.

2. Допустити заміну позивача Державну податкову інсп екцію в Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя на Дер жавну податкову інспекцію в Орджонікідзевському район і м. Запоріжжя Запорізької об ласті Державної податкової с лужби.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги, я кщо вона не була подана у вста новлені строки. У разі поданн я апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасова но, набирає законної сили піс ля повернення апеляційної с карги, відмови у відкритті ап еляційного провадження або н абрання законної сили рішенн ям за наслідками апеляційног о провадження.

Ухвала може бути оска ржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеля ційного адміністративного с уду через Запорізький окружн ий адміністративний суд шлях ом подачі в 5-денний строк з дн я проголошення ухвали (якщо у хвалу було постановлено без виклику особи, яка її оскаржу є, то в 5-денний строк з дня отри мання цією особою копії ухва ли) апеляційної скарги, з пода чею її копії відповідно до кі лькості осіб, які беруть учас ть у справі.

Якщо суб'єкта владних повно важень у випадках та порядку , передбачених частиною четв ертою статті 167 КАС України, бу ло повідомлено про можливіс ть отримання копії ухвали су ду безпосередньо в суді, то п 'ятиденний строк на апеляцій не оскарження ухвали суду об числюється з наступного дня після закінчення п'ятиденно го строку з моменту отриманн я суб'єктом владних повноваж ень повідомлення про можливі сть отримання копії ухвали с уду.

Копія апеляційної скарги о дночасно надсилається особо ю, яка її подає, до суду апеляц ійної інстанції.

Суддя Р.В. Сацьк ий

Дата ухвалення рішення12.03.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22097164
СудочинствоАдміністративне
Суть: припинення юридичної о соби

Судовий реєстр по справі —0870/1674/12

Постанова від 12.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 12.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 28.02.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні