Постанова
від 22.03.2012 по справі 5004/1098/11
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВОЛИНС ЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

ПОСТАНОВА

ПРО ВИЗНАННЯ БАНКРУТОМ

"22" березня 2012 р. Справа № 5004/1098/11

за клопотанням голови комітету кредиторів товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Гарант" ЛТД

у справі за заявою товар иства з обмеженою відповідал ьністю "Гарант" ЛТД, м. Ковель

про банкрутство

Суддя Войціх овський В.А.

СУДОМ ВСТАНОВЛЕНО:

Ухвалою господарського су ду Волинської області від 07.06.20 11р. за заявою товариства з обм еженою відповідальністю "Гар ант" ЛТД було порушено провад ження у справі №5004/1098/11 про банкр утство зазначеного товарист ва. Цією ж ухвалою було введен о мораторій на задоволення в имог кредиторів, заборонено посадовим особам ТзОВ "Гаран т" ЛТД без згоди розпорядника майна приймати рішення про р еорганізацію чи ліквідацію ю ридичної особи, укладати уго ди про зазначене з іншими суб ' єктами підприємницької ді яльності, накладено заборону на відчуження основних засо бів, іншого майна боржника, на укладення будь-яких інших уг од, розпорядження коштами бе з згоди розпорядника майна, а також введено процедуру роз порядження майном боржника т а призначено розпорядником м айна Михайловського Сергія В олодимировича (АДРЕСА_1, і дентифікаційний номер НОМ ЕР_1, Ліцензія Державного де партаменту з питань банкрутс тва серії НОМЕР_2 від 15.01.2009р.)

Ухвалою господарського с уду від 08.12.2011р. у даній справі бу ло продовжено строк процедур и розпорядження майном, визн ано грошові вимоги кредиторі в товариства-банкрута, а тако ж затверджено реєстр вимог к редиторів товариства з обмеж еною відповідальністю "Гаран т" ЛТД до котрого включено нас тупних кредиторів: ПАТ "Кредо банк" в особі Волинського від ділення Центральна філія ПАТ "Кредобанк"; ПАТ "Райффайзен Б анк Аваль" в особі Волинської обласної дирекції; WOODGUARD s.r.o.; ТзОВ ВКФ "Гарант-Інвест"; Ковельськ у міжрайонну державну податк ову інспекцію.

У відповідності до ухвали с уду від 06.02.2012р. було задоволено заяву товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Приватні інвестиц ії" про заміну сторони у справ і про банкрутство, а також зді йснено заміну кредитора у сп раві №5004/1098/11 про банкрутство Тз ОВ "Гарант" ЛТД: публічне акціо нерне товариство "Кредобанк" (м. Львів, вул. Сахарова, 78, код ЄД РПОУ 09807862) в особі Волинського в ідділення Центральна філія П АТ "Кредобанк" на товариство з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Приватн і інвестиції" (м. Київ, вул. Арте ма, 52а, оф. 147, код ЄДРПОУ 36593523).

Згідно з положеннями ст. 16 Закону України "Про відновле ння платоспроможності боржн ика або визнання його банкру том" арбітражним керуючим Ми хайловським С.В. ініційовано проведення зборів кредиторі в боржника.

Зборами кредиторів товари ства з обмеженою відповідаль ністю "Гарант" ЛТД було сформо вано комітет кредиторів зазн аченого товариства в кількіс ному складі двох осіб-кредит орів: товариства з обмеженою відповідальністю "Фінансова компанія "Приватні інвестиц ії" з кількістю голосів 1723 та пу блічного акціонерного товар иства "Райффайзен Банк Аваль " в особі Волинської обласної дирекції з кількістю голосі в 105.

Зборами комітету кредитор ів ТзОВ "Гарант" ЛТД від 15.03.2012р. (п ротокол №1) було прийнято ріше ння щодо обрання голови комі тету кредиторів (представник а ТзОВ "Фінансова компанія "Пр иватні інвестиції" Каліщука В.П.) та звернення до господарс ького суду із пропозиціями щ одо скорочення строку процед ури розпорядження майном ТзО В "Гарант" ЛТД;

Поруч з цим зборами комітет у кредиторів було прийнято р ішення щодо визначення подал ьшої судової процедури у спр аві - згідно ч. 8 ст. 16 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" зверн ення до господарського суду із клопотанням про визнання товариства з обмеженою відпо відальністю "Гарант" ЛТД банк рутом і відкриття щодо нього ліквідаційної процедури, а т акож щодо звернення до суду і з клопотанням про призначенн я арбітражного керуючого Мих айловського С.В. ліквідаторо м ТзОВ "Гарант" ЛТД.

Рішення комітету кредитор ів мотивоване неможливістю з астосування іншої судової пр оцедури у справі, а задоволен ня вимог кредиторів є можлив им лише внаслідок виконання заходів ліквідаційної проце дури.

З врахуванням матеріалів с прави, відсутністю пропозиці й щодо санації або укладення мирової угоди у справі, госпо дарський суд приходить до ви сновку про необхідність визн ання товариства з обмеженою відповідальністю "Гарант" ЛТ Д банкрутом та відкриття лік відаційної процедури.

Визнаючи боржника банкрут ом та відкриваючи ліквідацій ну процедуру, господарським судом враховуються обставин и неплатоспроможності товар иства з обмеженою відповідал ьністю "Гарант" ЛТД, зокрема, т е, що за період з моменту поруш ення провадження у справі пр о банкрутство та введення пр оцедури розпорядження майно м не було встановлено активі в, за рахунок яких є можливим п огашення вимог кредиторів та відновлення платоспроможно сті боржника.

Таким чином, задоволення ви мог кредиторів може бути зді йснено не інакше як через зас тосування ліквідаційної про цедури.

Ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю "Гарант" ЛТД комітет кредитор ів пропонує призначити арбіт ражного керуючого Михайловс ького Сергія Володимировича , котрим виконувались функці ї розпорядника майна.

Зазначене клопотання комі тету кредиторів боржника щод о кандидатури ліквідатора пр иймається судом до уваги. При вирішенні питання щодо приз начення ліквідатора товарис тва з обмеженою відповідальн істю "Гарант" ЛТД судом врахов ується факт належного викона ння арбітражним керуючим Мих айловським С.В. повноважень р озпорядника майна у справі, т акож береться до уваги освіт а, досвід та організаційно-те хнічні можливості останньог о виконувати повноваження лі квідатора.

Частиною 8 статті 16 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом" перед бачено, що до компетенції ком ітету кредиторів належить та кож прийняття рішення про зв ернення до господарського су ду з клопотанням про відкрит тя ліквідаційної процедури, припинення повноважень арбі тражного керуючого (розпоряд ника майна, керуючого санаці єю, ліквідатора) та про призна чення нового арбітражного ке руючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквіда тора).

На підставі викладеного , керуючись ст.ст. 16, 22, 23 Закону Ук раїни "Про відновлення плато спроможності боржника або ви знання його банкрутом", госпо дарський суд, -

ПОСТАНОВИВ:

1. Процедуру розпоряд ження майном у справі про бан крутство товариства з обмеже ною відповідальністю "Гарант " ЛТД (м. Ковель, вул. Грушевсько го, 1, код ЄДРПОУ 20120640) припинит и.

2. Товариство з обмеженою ві дповідальністю "Гарант" ЛТД (м . Ковель, вул. Грушевського, 1, ко д ЄДРПОУ 20120640) визнати б анкрутом.

3. Відкрити ліквідаційну пр оцедуру товариства з обмежен ою відповідальністю "Гарант" ЛТД (м. Ковель, вул. Грушевсько го, 1, код ЄДРПОУ 20120640) строком н а 12 місяців.

4. Скасувати арешти та інші обмеження, накладені на майн о товариства з обмеженою від повідальністю "Гарант" ЛТД (м. Ковель, вул. Грушевського, 1, ко д ЄДРПОУ 20120640).

5. Ліквідатором товариства з обмеженою відповідальністю "Гарант" ЛТД (м. Ковель, вул. Гру шевського, 1, код ЄДРПОУ 20120640) при значити арбітражного керуюч ого Михайловського Сергія Володимировича (АДРЕСА _1, ідентифікаційний номер НОМЕР_1, Ліцензія Державног о департаменту з питань банк рутства серії НОМЕР_2 від 15.01.2009р.)

6. Зобов' язати ліквідатора в п' ятиденний термін подат и до офіційного друкованого органу - газети "Голос Украї ни" або "Урядовий кур' єр" огол ошення про визнання товарист ва з обмеженою відповідальні стю "Гарант" ЛТД банкрутом і ві дкриття ліквідаційної проце дури. Примірник газети з опуб лікованим оголошенням надат и суду.

7. Ліквідатору товариства з обмеженою відповідальністю "Гарант" ЛТД після здійснення ліквідаційної процедури скл асти звіт про свою діяльніст ь та ліквідаційний баланс то вариства-банкрута, а також по дати останні до господарсько го суду для подальшого розгл яду і затвердження.

8. Примірник постанови для відома та виконання направи ти:

- товариству з обмеженою ві дповідальністю "Гарант" ЛТД;

- ліквідатору Михайловсько му С.В.;

- товариству з обмеженою в ідповідальністю "Фінансова к омпанія "Приватні інвестиції ";

- публічному акціонерному т овариству "Райффайзен Банк А валь" в особі Волинської обла сної дирекції ПАТ "Райффайзе н Банк Аваль";

- WOODGUARD s.r.o.

- товариству з обмеженою від повідальністю ВКФ "Гарант-Ін вест";

- Ковельській МДПІ.

- ВДВС Ковельського міськр айонного управління юстиції ;

- сектору з питань банкрутст ва Головного управління юсти ції у Волинській області;

- державному реєстра тору виконавчого комітету Ко вельської міської ради.

Суддя В. А. Войці ховський

СудГосподарський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення22.03.2012
Оприлюднено26.03.2012
Номер документу22036332
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5004/1098/11

Ухвала від 10.11.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 30.10.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 20.10.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 22.09.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 10.09.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 24.03.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 17.03.2014

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 30.09.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 23.09.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

Ухвала від 25.03.2013

Господарське

Господарський суд Волинської області

Войціховський Віталій Антонович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні