Ухвала
від 20.03.2012 по справі 0870/2595/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АД МІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПОДАННЯ

20 березня 2012 року Справа № 0870/2595/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окр ужного адміністративного су ду Сацький Роман Вікторович, перевіривши матеріали подан ня

за поданням: Державної пода ткової інспекції у Комунарсь кому районі м. Запоріжжя

до: Товариства з обмеженою відповідальністю «ЕСОММ 08»

про: стягнення коштів за под атковим боргом

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окру жного адміністративного суд у надійшло подання Державної податкової інспекції у Кому нарському районі м. Запоріжж я до Товариства з обмеженою в ідповідальністю «ЕСОММ 08», в я кому просить стягнути кошти за податковим боргом по пода тку на додану вартість у сумі 3864, 13 грн. та по податку на прибу ток у сумі 286, 68 грн.

За правилами КАС України су ддя після одержання подання з' ясовує, чи належить подан ня розглядати в порядку адмі ністративного судочинства.

Спір виник із публічно-прав ових відносин, у яких відпові дач є суб' єктом владних пов новажень. Зазначений спір зг ідно із статті 17 КАС України н алежить до юрисдикції адміні стративних судів та має розг лядатися у порядку адміністр ативного судочинства.

Підстави для повернення по дання чи відмови у відкритті провадження у справі відсут ні.

За наслідками розгляду мат еріалів справи, суд дійшов ви сновку про необхідність закі нчення підготовчого провадж ення, відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до судового р озгляду.

Враховуючи вищевикладене та керуючись статтями 99, 100, 160, 165, 18 3-3 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я у справі № 0870/2595/12, закінчити під готовче провадження та призн ачити судове засідання на 21 бе резня 2012 року, яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя , вул. Кремлівська, 65-в о 12 год. 30 хв . Справа розглядатиметься од ноособово суддею Сацьким Р.В .

2. Запропонувати подат и до початку судового засіда ння:

позивачу: нормативне та док ументальне обґрунтування (ви тяги із законодавства) заявл ених вимог; довіреність на пр едставника; документи, які мо жуть бути використані як док ази під час розгляду справи, ї х належно засвідчені копії д ля долучення до матеріалів с прави, оригінали - для огляд у суду. Також пропонуємо нада ти позовну заяву в електронн ому вигляді;

відповідачу: у разі невизна ння подання - заперечення про ти нього, в т.ч. і в електронном у вигляді, докази на обґрунту вання цих заперечень; довіре ність на представника; докум енти, які можуть бути викорис тані як докази під час розгля ду справи, їх належно засвідч ені копії для долучення до ма теріалів справи, оригінали - для огляду суду.

3. Копію ухвали направити ос обам, які беруть участь у спра ві разом з витягом про їх прав а та обов' язки.

4. У судове засідання виклик ати осіб, які беруть участь у с праві. У разі неможливості пр ибути у судове засідання сто рін, або їх представників, про понуємо подати клопотання пр о розгляд справи без участі п редставника.

Ухвала оскарженню не підля гає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис/ Р.В. Сацький

21 березня 2012 року 12:3 0

Дата ухвалення рішення20.03.2012
Оприлюднено28.03.2012
Номер документу22097951
СудочинствоАдміністративне
Суть: стягнення коштів за под атковим боргом

Судовий реєстр по справі —0870/2595/12

Постанова від 30.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 21.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

Ухвала від 20.03.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Сацький Роман Вікторович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні