Ухвала
від 19.03.2012 по справі 2а-1870/1499/12
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІ СТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про закриття провадження у справі

19 березня 2012 р. Справа № 2a-1870/1499/12

Сумський окружний адмі ністративний суд у складі:

головуючого судді - Соколов а В.М.

за участю: секретаря судово го засідання - Олійника А.В.,

позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача - Старинської О.О.,

розглянувши у попередньом у судовому засіданні в примі щенні суду в м. Суми справу за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Державного коміт ету України із земельних рес урсів, Головного управління Держкомзему у Сумській облас ті про стягнення заробітної плати за час вимушеного прог улу,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Сумсько го окружного адміністративн ого суду знаходиться позов ОСОБА_1, яка звернулася до Су мського окружного адміністр ативного суду з позовною зая вою до Державного комітету У країни із земельних ресурсів , Головного управління Держк омзему у Сумській області, в я кій просить стягнути з Голов ного управління Держкомзему у Сумській області заробітн у плату за час вимушеного про гулу в частині розрахунків т а розміру стягнення заробітн ої плати за час вимушеного пр огулу.

19 березня 2012 року до суду наді йшла заява позивача про відм ову від позову в частині заяв лених позовних вимог до відп овідача Державного комітету України із земельних ресурс ів.

Відповідно до ч. 1 ст. 112 КАС Укр аїни, позивач може відмовити ся від адміністративного поз ову повністю або частково, а в ідповідач - визнати адмініст ративний позов повністю або частково. Відмова від адміні стративного позову чи визнан ня адміністративного позову під час підготовчого провад ження мають бути викладені в адресованій суду письмовій заяві, яка приєднується до сп рави.

Відповідно до ч. 2 ст. 112 КАС Укр аїни, про прийняття відмови в ід адміністративного позову суд постановляє ухвалу, якою закриває провадження у спра ві. У разі часткової відмови п озивача від адміністративно го позову суд постановляє ух валу, якою закриває провадже ння у справі щодо частини поз овних вимог.

Перевіривши матеріали спр ави, суд вважає за необхідне п ровадження у справі закрити в частині звернення позовних вимог до Державного комітет у України із земельних ресур сів, оскільки відмова позива ча від позову в даній частині не суперечить вимогам закон у, інтересам сторін та інших о сіб і тому може бути прийнята судом.

На підставі вищевикладено го, керуючись ст.ст. 112, 136, 165, 185, 186, 254 Ко дексу адміністративного суд очинства України, суд,-

УХВАЛИВ:

Прийняти відмову пози вача від позову в частині зве рнення позовних вимог до Дер жавного комітету України із земельних ресурсів.

Закрити провадження у спра ві за позовом ОСОБА_1 до Де ржавного комітету України із земельних ресурсів, Головно го управління Держкомзему у Сумській області про стягне ння заробітної плати за час в имушеного прогулу в частині звернення позовних вимог до Державного комітету України із земельних ресурсів.

Ухвала може бути оскаржена до Харківського апеляційног о адміністративного суду чер ез Сумський окружний адмініс тративний суд шляхом подачі апеляційної скарги на ухвал у суду протягом п' яти днів з дня проголошення ухвали.

Якщо ухвалу було проголоше но за відсутності особи, яка б ере участь у справі, то строк п одання апеляційної скарги о бчислюється з дня отримання нею копії ухвали.

Ухвала набирає законної си ли після закінчення строку п одання апеляційної скарги. У разі подання апеляційної ск арги ухвала, якщо її не скасов ано, набирає законної сили пі сля закінчення апеляційного розгляду справи.

Суддя (підпис) В.М. Соколов

З оригіналом згі дно

Суддя В.М. Соколов

Дата ухвалення рішення19.03.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22107987
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1870/1499/12

Ухвала від 01.03.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Постанова від 24.04.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Постанова від 24.04.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Ухвала від 19.03.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

Ухвала від 19.03.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.М. Соколов

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні