Ухвала
від 16.03.2012 по справі 3361/12/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а- 3361/12/2070

Україна

ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІ НІСТАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

16 березня 2012 р. м. Харків

Cуддя Харківського окруж ного адміністративного суду Шляхова О.М., розглянувши лист і додані до нього матеріали Чугуївської об'єднаної д ержавної податкової інспекц ії Харківської області до Т овариства з обмеженою відпов ідальністю "Мисливський дім" про застосування адміністр ативного арешту ,-

ВСТАНОВИВ:

До Харківського окружн ого адміністративного суду з вернувся В.о. начальника відд ілу податкової міліції Чуг уївської ОДПІ з листом, в як ому повідомляється про напра влення Голові Харківського о кружного адміністративного суду звернення та матеріали застосування адміністратив ного арешту, з метою обґрунту вання перевірки законність винесення рішення про застос ування арешту Чугуївською об'єднаною державною подат ковою інспекцією Харківсько ї області майна ТОВ "Мисливсь кий дім код 32990306, а також винесен ня рішення про арешт коштів н а рахунках у банківських уст ановах.

Ухвалою суду від 15.03.2012 року зазначений лист був зал ишений без руху, оскільки суд ом встановлено, що в порушенн я ст.ст. 106, 183-3 КАС України у листі окрім його назви також відсу тні: найменування адміністра тивного суду; ім'я (найменува ння) позивача, поштова адреса , а також номер засобу зв'язку, адреса електронної пошти аб о найменування, поштову адре су, а також номер засобу зв'язк у заявника у разі звернення з поданням, ім'я (найменування ) відповідача, посада і місце с лужби посадової чи службової особи, поштова адреса, а також номер засобу зв'язку, адреса е лектронної пошти або наймену вання, поштову адресу, а також номер засобу зв'язку, якщо так ий відомий, відносно сторони , до якої застосовуються захо ди, передбачені частиною пер шою ст.183-3; зміст позовних вимо г згідно з частинами четверт ою і п'ятою статті 105 цього Коде ксу і виклад обставин, якими п озивач обґрунтовує свої вимо ги або підстави звернення з п оданням, обставини, що підтве рджуються доказами, та вимог и заявника; у разі необхіднос ті - клопотання про звільненн я від сплати судового збору ; д оказ надіслання рекомендова ним листом з повідомленням п ро вручення відповідачу коп ії позовної заяви та доданих до неї документів (копії пода ння та доданих до неї докумен тів); дата підписання ; підпис уповноваженої особи суб'єкт а владних повноважень, що скр іплюється печаткою ; докази, що підтверджують повноважен ня В.о. начальника відділу под аткової міліції Чугуївськ ої ОДПІ.

Для усунення цих недо ліків судом був встановлений строк до 12:30 год. 16.03.2012 року, в який позивач не виконав вказані н едоліки.

Заявник був належним чином повідомлений про те, що його лист було залишено без р уху та про строк , наданий для усунення недоліків, що підтв ерджується телефонограмою т а факсимільним повідомлення м про отримання ухвали суду в ід 15.03.12р.

Відповідно до п. 1 ч. 3 ст. 108 КАС України позовна заява повер тається позивачеві, якщо поз ивач не усунув недоліки позо вної заяви, яку залишено без р уху.

З урахуванням вищевикладе ного, суд дійшов висновку про повернення листа заявнику.

Керуючись п.1 ч. 3 ст. 108, 160 , 183-3, 186 Кодексу адміністративно го судочинства України, -

УХВАЛИВ:

Лист Чугуївської об'єд наної державної податкової і нспекції Харківської област і до Товариства з обмеженою відповідальністю "Мисливськ ий дім" про застосування адмі ністративного арешту - повер нути позивачу.

Роз'яснити заявнику, що по вернення листа не позбавляє його права повторного зверне ння до адміністративного суд у в порядку, встановленому за коном.

Копію цієї ухвали направи ти особі, яка подала лист, разо м із листом й усіма доданими д о нього матеріалами.

Ухвала може бути оскаржена . Апеляційна скарга подаєтьс я до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ух валив оскаржуване судове ріш ення протягом п'яти днів з дн я проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановле но у письмовому провадженні або згідно з ч. 3 ст. 160 цього коде ксу , або без виклику особи, як а її оскаржує, апеляційна ска рга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ух вали.

Апеляційна скарга, подана п ісля закінчення строків, вст ановлених законом, залишаєть ся без розгляду, якщо суд апел яційної інстанції за заявою особи, яка її подала, не знайде підстав для поновлення стро ку, про що постановляється ух вала.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо й ого не скасовано, набирає зак онної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного пр овадження або набрання закон ної сили рішенням за наслідк ами апеляційного провадженн я.

Суддя - О.М.Шляхова

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення16.03.2012
Оприлюднено29.03.2012
Номер документу22108316
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —3361/12/2070

Ухвала від 15.03.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

Ухвала від 16.03.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Шляхова О.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні