Ухвала
від 13.03.2012 по справі 2а/1270/1461/2012
ЛУГАНСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Категорія №10.1

УХВАЛА

13 березня 2012 року Справа № 2а/1270/1461/2012

Луганський окружний адм іністративний суд у складі:

головуючого судді - Мирон чук Н.В.

при секретарі судового зас ідання - Саприкіної Т.О.

за участю представників ст орін:

позивача - Кадник М.В.

відповідача - Радіонову Ю.А.

розглянувши у відкритому с удовому засіданні справу за адміністративним позовом Уп равління пенсійного фонду Ук раїни в Сватівському районі до Відкритого акціонерного товариства "Агробуд" про стя гнення заборгованості по від шкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільго вих пенсій у розмірі 8190,10 грн.,-

ВСТАНОВИВ:

14 лютого 2012 року до Луганськ ого окружного адміністратив ного суду надійшов адміністр ативний позов Управління пен сійного фонду України в Сват івському районі Луганської о бласті до Відкритого акціоне рного товариства «Агробуд» п ро стягнення заборгованості по відшкодуванню фактичних витрат на виплату і доставку пільгових пенсій у розмірі 819 0,10 грн.

Під час судового засідання від представника позивача н адійшло клопотання про замін у неналежного відповідача - Відкритого акціонерного тов ариства «Агробуд» на належно го - Сватівську спеціалі зовану пересувну механізова ну колонію №53 дочірнього підп риємства Публічного акціоне рного товариства «Агробуд».

Представник відповідача у судовому засіданні проти кл опотання представника позив ача про заміну неналежного в ідповідача у справі належним відповідачем не заперечував .

Розглянувши клопотання пр едставника позивача, вислуха вши думку представника відпо відача, дослідивши матеріали справи, суд вважає клопотанн я про заміну відповідача по с праві на належного відповіда ча Сватівську спеціаліз овану пересувну механізован у колонію №53 дочірнього підпр иємства Публічного акціонер ного товариства «Агробуд» об ґрунтованим та таким, що підл ягає задоволенню, оскільки п озовні вимоги по відшкодуван ню фактичних витрат на випла ту і доставку пільгових пенс ій у розмірі 8190,10 грн. пред' яв лені виключно до Сватівсь кої спеціалізованої перес увної механізованої колонії №53 дочірнього підприємства П ублічного акціонерного това риства «Агробуд».

Відповідно до ч. 1 ст. 52 КАС Укр аїни суд першої інстанції, вс тановивши, що з адміністрати вним позовом звернулася не т а особа, якій належить право в имоги, або не до тієї особи, як а повинна відповідати за адм іністративним позовом, може за згодою позивача допустити заміну первинного позивача або відповідача належним поз ивачем або відповідачем, якщ о це не потягне за собою зміни підсудності адміністративн ої справи.

Керуючись ст. ст. 52, 158, 160 Кодекс у адміністративного судочин ства України, суд

УХВАЛИВ:

Клопотання представ ника позивача - Управління пе нсійного фонду України в Сва тівському районі про заміну неналежного відповідача по с праві - Відкритого акціонер ного товариства «Агробуд» на належного відповідача - С ватівську спеціалізовану пересувну механізовану коло нію №53 дочірнього підприємст ва Публічного акціонерного т овариства «Агробуд» задовол ьнити.

Замінити відповідача по сп раві №2а/1270/1461/2012 за адміністратив ним позовом Управління пенсі йного фонду України в Сватів ському районі до Відкритого акціонерного товариства "Аг робуд" про стягнення заборго ваності по відшкодуванню фак тичних витрат на виплату і до ставку пільгових пенсій у ро змірі 8190,10 грн. на належного від повідача - Сватівську с пеціалізовану пересувну мех анізовану колонію №53 дочірнь ого підприємства Публічного акціонерного товариства «Аг робуд».

Ухвала набирає законної си ли з моменту проголошення та оскарженню не підлягає.

Суддя

Н.В. Мирончук

СудЛуганський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.03.2012
Оприлюднено28.03.2012
Номер документу22110692
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/1270/1461/2012

Постанова від 20.03.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.В. Мирончук

Ухвала від 13.03.2012

Адміністративне

Луганський окружний адміністративний суд

Н.В. Мирончук

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні