Ухвала
від 24.02.2012 по справі 2а-2557/12/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИ ВНИЙ СУД міста КИЄВА

01601, м. Київ, вул. Командарма Каменєва, 8, корпус 1

У Х В А Л А

про відкриття проваджен ня в адміністративній справі

24 лютого 2012 року м. Київ № 2а-2557/12/2670

Суддя Окружного адміні стративного суду міста Києва Костенко Д.А., ознайомившись і з позовною заявою Державної податкової інспекції у Печер ському районі м. Києва (далі - ДПІ) до Товариства з обмежено ю відповідальністю "Магма ХХ І" про стягнення 2333161,96 грн. і накл адення арешту на кошти та інш і цінності,

в с т а н о в и в:

ДПІ звернулася до суд у з позовом, в якому просить ст ягнути з рахунку ТОВ "Магма ХХ І" (код ЄДРПОУ 36304581) № 2600031604, від ритого у ВАТ Банк "Олімпійськ а Україна" в м. Києві МФО 322324, 2333161,96 г рн. податкового боргу та накл асти арешт на кошти та інші ці нності ТОВ "Магма ХХІ", що знах одяться у банку.

Ухвалою суду від 25.06.2011р. № 2а-669 0/11/2670 позовну заяву з доданими м атеріа-лами повернуто позива чу у зв'язку з не усуненням її недоліків.

Ухвалою Київського апеляц ійного адміністративного су ду від 02.02.2012р. скасовано вказану вище ухвалу Окружного адмін істративного суду міста Києв а, а справу направлено до суду першої інстанції для продов ження розгляду.

Підстав для повернення поз овної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкри тті провадження у справі не м ає.

Керуючись ст.ст. 105- 111 КАС, суд дя

у х в а л и в:

1. Відкрити провад ження в адміністративній спр аві.

2. Запропонувати ві дповідачу подати до суду пис ьмові заперечення проти позо ву і докази, якими вони обґрун то вуються, для чого встанови ти строк до 06 березня 2012 року .

У разі сплати заборгованос ті, про стягнення якої заявле но позов, відповідачу завчас но подати до суду підтверджу ючі таку сплату належно офор млені платіжні документи.

3. В зазначений строк п озивачу надати до суду оригі нал поданої у квітні 2011р. позов ної заяви № 5803/9/24-108 та додатки до неї, а також оригінал заяви пр о усунення недоліків позовно ї заяви та додатки до неї, які були повернуті позивачу ухва лою від 25.06.2011р. № 2а-6690/11/2670.

4. Призначити попере днє судове засідання на 06 б ерезня 2012 року, яке відбу-де ться об 11:45 год. у приміщен ні суду за адресою: м. Київ, вул . Командарма Каменєва, 8, корпу с 1, зал судового засідання № 49 (Блок "В", 3-й поверх).

5. На судове засідан ня ДПІ надати офіційну довід ку про наявність за відповід ачем податкового боргу на ча с розгляду справи у суді.

6. Справа розглядат иметься суддею Костенком Д.А . одноособово.

Ухвала набирає законної си ли з моменту прийняття і оска рженню не підлягає.

Суддя Костенко Д.А.

Особам, які беруть уч асть у справі, мати при собі до кументи, що підтверджують ос обу, займану ними посаду, повн оваження на ведення справи у суді (паспорт, службове посві дчення, оригінал довіреності ).

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані під час пр овадження у справі повідомля ти суд про зміну місця прожив ання (перебування, знаходжен ня), роботи, служби.

Особи, які беруть участь у справі, свідки, експерти, спе ціалісти, перекладачі, які не можуть з поважних причин при бути до суду, зобов'язані завч асно повідомити про це суд.

Інформація про процесу альні права і обов' язки осі б, які беруть участь у справі.

Відповідно до ст.ст. 49, 51 КАС особи, які беруть участь у спр аві, мають рівні процесуальн і права і обов'язки.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов'язки.

Особи, які беруть участь у с праві, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухва люються у справі та стосують ся їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати пи тання іншим особам, які берут ь участь у справі, свідкам, екс пертам, спеціалістам, перекл адачам;

7) подавати заперечення прот и клопотань, доводів і міркув ань інших осіб;

8) знайомитися з технічним з аписом, журналом судового за сідання, протоколом про вчин ення окремої процесуальної д ії і подавати письмові заува ження до них;

9) робити із матеріалів спра ви виписки, знімати копії з ма теріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и їм цим Кодексом.

Особи, які беруть участь у с праві, можуть за власний раху нок додатково замовити та от римати в суді засвідчені коп ії документів і витяги з них.

Крім прав та обов'язків, ви значених у ст. 49 цього Кодексу , позивач має право в будь-який час до закінчення судового р озгляду збільшити або зменши ти розмір позовних вимог або відмовитися від адміністрат ивного позову. Позивач має пр аво відмовитися від адмініст ративного позову у суді апел яційної чи касаційної інстан ції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду. Позивач має право д о початку судового розгляду справи по суті змінити предм ет або підставу позову шляхо м подання письмової заяви.

Крім прав та обов'язків, виз начених у ст. 49 цього Кодексу, в ідповідач має право визнати адміністративний позов повн істю або частково, подати зап еречення проти адміністрати вного позову.

Сторони можуть досягнути п римирення на будь-якій стаді ї адміністративного процесу , що є підставою для закриття п ровадження в адміністративн ій справі.

Суд не приймає відмови пози вача від адміністративного п озову, визнання адміністрати вного позову відповідачем і не визнає умов примирення ст орін, якщо ці дії суперечать з акону або порушують чиї-небу дь права, свободи чи інтереси .


СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення24.02.2012
Оприлюднено27.03.2012
Номер документу22118119
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-2557/12/2670

Постанова від 16.03.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Костенко Д.А.

Ухвала від 24.02.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Костенко Д.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні