Ухвала
від 26.03.2012 по справі 2а/0270/1325/12
ВІННИЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

у адміністративній справі

м.Вінниця

26 березня 2012 р. Справа № 2а/0270/132 5/12

Суддя Вінницького ок ружного адміністративного с уду Воробйова Інна Анатол іївна, розглянувши матері али:

за позовом: регіон ального управління Департам енту контролю за виробництво м та обігом спирту, алкогольн их напоїв і тютюнових виробі в ДПА України у Вінницькій об ласті

до: товарист ва з обмеженою відповідальні стю "Віндорф-Буд"

про: стягнен ня заборгованості

ВСТАНОВИВ:

До Вінницького окружног о адміністративного суду над ійшли матеріали позовної зая ви регіонального управління Департаменту контролю за ви робництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюно вих виробів ДПА України у Він ницькій області до товариств а з обмеженою відповідальніс тю "Віндорф-Буд" про стягнення заборгованості .

Як вбачається з поданих мат еріалів, позовна заява відпо відає вимогам, визначеним ст аттею 106 КАС України, відсутні підстави для її повернення, залишення без розгляду або в ідмови у відкритті проваджен ня в адміністративній справі , встановлені цим Кодексом.

Враховуючи, що, відповідно д о положень ст.183-2 КАС України, у даній адміністративній спра ві застосовується скорочене провадження, а також беручи д о уваги, що позовні вимоги не с тосуються прав, свобод, інтер есів та обов'язків третіх осі б, суд дійшов висновку про ві дкриття скороченого провадж ення в адміністративній спра ві.

Керуючись ст. ст. 106, 107, 165, 183-2, п. 6 ст. 254 КАС України, -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене п ровадження в адміністративн ій справі за позовом регіона льного управління Департаме нту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольни х напоїв і тютюнових виробів ДПА України у Вінницькій обл асті до товариства з обмежен ою відповідальністю "Віндорф -Буд" про стягнення заборгова ності.

2. Повідомити відповідач а, що він має право в 10-денний ст рок з дня одержання даної ухв али через відділ прийом у суду або через відділення п оштового зв' язку подати пис ьмові заперечення проти позо ву та необхідні документи аб о заяву про визнання позову.

3. Повідомити відповідач а про те, що у випадку неподанн я ним заперечень на позовну з аяву, справа розглядатиметь ся за наявними у ній документ ами.

4. Розгляд справи здійсню ватиметься суддею одноособо во.

5. Копію даної ухвали нев ідкладно надіслати відповід ачу.

Ухвала оскарженню не під лягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 К АС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набир ають законної сили з моменту постановлення.

Суддя /підпис / В оробйова Інна Анатоліївна

Копія вірна

Суддя:

Секретар:

СудВінницький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.03.2012
Оприлюднено28.03.2012
Номер документу22131560
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0270/1325/12

Постанова від 08.05.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Воробйова Інна Анатоліївна

Ухвала від 26.03.2012

Адміністративне

Вінницький окружний адміністративний суд

Воробйова Інна Анатоліївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні