Ухвала
від 21.03.2012 по справі 2а/0570/3385/2012
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД



Донецький окружний адміністративний суд  

У Х В А Л А

про залишення позовної заяви без руху

21 березня 2012 р.                                                                             Справа № 2а/0570/3385/2012

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Голубова Л.Б.,  ознайомившись з матеріалами позовної заяви управління Пенсійного фонду України в місті Авдіївці Донецької області до комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Авдіївської міської ради, до Авдіївської міської ради про стягнення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у сумі 20150,96 гривень, -

В С Т А Н О В И В:

Управління Пенсійного фонду України в місті Авдіївці Донецької області звернулося до суду з позовом до комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Авдіївської міської ради, до Авдіївської міської ради про стягнення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у сумі 20150,96 гривень.

Вивчивши подані матеріали, суд приходить до висновку, що дана позовна заява не відповідає вимогам ст. 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до п. 3 ч.1 ст.106 КАС України до позовної заяви додаються її копії та копії всіх документів, що приєднуються до неї, відповідно до кількості відповідачів і третіх осіб, крім випадків подання адміністративного позову суб'єктом владних повноважень. Суб'єкт владних повноважень при поданні адміністративного позову зобов'язаний додати до позовної заяви доказ надіслання відповідачу і третім особам копії позовної заяви та доданих до неї документів.

У порушення вищезазначених вимог, позивачем до позовної заяви не додано доказів надіслання відповідачу 2 – Авдіївській міській раді копії позовної заяви та доданих до неї документів.

Крім того, до позову не додано жодних додатків, які б підтверджували суму заборгованості відповідача 2 – Авдіївської міської ради перед позивачем всупереч вимогам ч.2 ст. 106 КАС України, оскільки вона також вказана відповідачем.

Суд зазначає, що позивачу необхідно визначитись з колом відповідачів - суб'єктів владних повноважень та пред'явити до окремо до кожного з них вимоги, як того вимагає п.4 ч. 1 ст. 106 КАС України.

Згідно з ч. 1 ст. 108 КАС України  суддя встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених  ст. 106 КАС України, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху, у якій зазначаються недоліки позовної заяви, спосіб їх усунення і встановлюється строк, достатній для усунення недоліків.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 106, 108  КАС України, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву управління Пенсійного фонду України в місті Авдіївці Донецької області до комунального підприємства «Управління капітального будівництва» Авдіївської міської ради, до Авдіївської міської ради про стягнення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування у сумі 20150,96 гривень - залишити без руху.

Надати позивачу  строк до 05 квітня 2012 року для усунення недоліків позовної заяви, роз'яснивши при цьому позивачеві, що у разі не усунення недоліків позовна заява буде вважатись неподаною та повернута.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Донецького апеляційного адміністративного суду  через суд першої інстанції шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя                                                                                      Голубова Л.Б.                                                                        

СудДонецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення21.03.2012
Оприлюднено30.03.2012
Номер документу22201796
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/0570/3385/2012

Постанова від 08.05.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 26.04.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 03.04.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 21.03.2012

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні