Ухвала
від 16.01.2012 по справі 1407/2-2333/11
ВОЗНЕСЕНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Строк розгляду


                                                                  Рядок звіту 34    

                                                                                          Справа № 1407/2-2333/11

УХВАЛА

про відкриття провадження та призначення справи до судового розгляду

"16" січня 2012 р.    суддя  Вознесенського міськрайонного суду Миколаївської області Висоцька Г.А., розглянувши  позовну заяву  Миколаївського міжрайонного природоохоронного прокурора в інтересах   державної екологічної інспекції в Миколаївської області  до ОСОБА_1  про стягнення збитків заподіяних рибним запасам України, 

ВСТАНОВИЛА:

   Позовна заява відповідає вимогам ст. ст. 119, 120 ЦПК України. Справа підсудна суду. Підстав для повернення заяви відповідно до ч.3 ст.121 ЦПК України та відмови у відкритті провадження у справі відповідно до ч.2 ст.122 ЦПК України немає.

Для всебічного та об'єктивного розгляду справи позивачем подано достатньо документів та матеріалів.

Отже, є всі підстави для відкриття провадження в справі та призначення її до розгляду.   

Керуючись ст.ст.  122, 127 ЦПК України,

 

УХВАЛИЛА :

  Відкрити провадження у справі.

   Попереднє судове засідання не проводити.

   Справу призначити до розгляду на  13 годину 30 хвилин 09 лютого 2012 року в залі судових засідань Вознесенського міськрайонного суду.

   Копію  позовної  заяви з  копіями доданих до неї документів надіслати відповідачу та запропонувати йому в строк до 09 лютого 2012 року надати письмове заперечення проти позову із зазначенням доказів, що підтверджують його заперечення.

   Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

   Повідомити, що відповідно до ст. 131 ЦПК України:

   1. Сторони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті.   

  2. Докази, подані з порушенням вимог, встановлених частиною першою цієї статті, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.  

 3. Сторони до або під час попереднього судового засідання у справі, а якщо попереднє судове засідання у справі не проводиться, - до початку розгляду справи по суті, зобов'язані повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

    Ухвала оскарженню не підлягає. Однак вона може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності до апеляційного суду Миколаївської  області протягом п'яти днів з дня проголошення через Вознесенський міськрайонний суд. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

 

   Суддя                                                            Г.А.Висоцька

         

Дата ухвалення рішення16.01.2012
Оприлюднено03.04.2012
Номер документу22237212
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —1407/2-2333/11

Рішення від 02.04.2012

Цивільне

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

Висоцька Г. А.

Ухвала від 16.01.2012

Цивільне

Вознесенський міськрайонний суд Миколаївської області

Висоцька Г. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні