Ухвала
від 22.03.2012 по справі 7/172-06
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД СУМСЬКО Ї ОБЛАСТІ

УХВАЛА

22.03.12 Справа №7/172-06.

Господарський суд Сумськ ої області у складі судді Спи ридонової Н.О.,

при секретарі Балицькому В .В.,

за участю представників ст орін:

кредиторів - не з' явилис ь

ліквідатор - не з' явився

розглянувши у відкритому с удовому засіданні у приміщен ні господарського суду Сумсь кої області матеріали справи №7/172-06

за заявою кредиторів - Ром енської міжрайонної державн ої податкової інспекції; Лип оводолинського районного це нтру зайнятості

до боржника - Товариства з обмеженою відповідальністю «Підставки» (Сумська област ь, Липоводолинський район, с. Підставки, вул. Радянська, 1; ід . код 01332069)

про банкрутство,

встановив:

У лютому 2012 року до господарс ького суду звернувся ліквіда тор ОСОБА_1. з клопотанням про припинення його повнова жень у справі у зв' язку з ану люванням його ліцензії на пр аво провадження діяльності а рбітражного керуючого.

Ухвалою суду від 07.02.2012р. зазна чене клопотання було признач ено до розгляду на 28.02.2012р. та зоб ов' язано комітет кредиторі в надати суду кандидатуру но вого ліквідатора боржника.

Ухвалою суду від 28.02.2012р. розгл яд клопотання ліквідатора бу ло відкладено на 22.03.2012р. та зобо в' язано комітет кредиторів виконати вимоги ухвали суду від 07.02.2012р., а саме: надати суду к андидатуру арбітражного кер уючого для призначення лікві датором у справі. Також зазна ченою ухвалою було зобов' яз ано Головне управління юстиц ії у Сумській області надати суду кандидатуру арбітражно го керуючого для призначення ліквідатором у справі.

Комітет кредиторів ви мог ухвал суду від 07.02.2012р. та від 28.02.2012р. не виконав та не надав су ду кандидатуру нового ліквід атора у справі.

На виконання вимог ухвали г осподарського суду Головне у правління юстиції у Сумській області листом №22-276/08 від 20.03.2012р. з апропонувало призначити лік відатором банкрута арбітраж ного керуючого Гайдукова С .П.

В судове засідання ліквіда тор та представники кредитор ів (комітету кредиторів) не з' явивлись, про причини неявки належним чином суд не повідо мили, хоча про час та місце роз гляду справи були повідомлен і належним чином, що підтверд жується поштовими повідомле ннями з підписами уповноваже них осіб Роменської МДПІ та Ф СС НВ та ПЗ України в м.Ромни п ро отримання кореспонденції суду, тому суд продовжує розг ляд у їх відсутність.

Розглянувши матеріали спр ави, суд встановив наступне.

Ухвалою суду від 09.10.2006р. було п орушено провадження у даній справі.

Постановою суду від 12.02.2007р. То вариство з обмеженою відпові дальністю «Підставки» було в изнано банкрутом, відкрито л іквідаційну процедуру та при значено ліквідатора - арбі тражного керуючого Гусени цю М.М.

Ухвалою суду від 18.08.2008 року бу ло припинено повноваження Гусениці М.М. як ліквідатор а по справі № 7/172-06 та призначено ліквідатором Товариства з о бмеженою відповідальністю « Підставки» арбітражного кер уючого Гайдукова Сергія Пе тровича.

Ухвалою суду від 21.12.2009 року пр ипинено повноваження Гайд укова С.П. як ліквідатора по справі № 7/172-06 та призначено лік відатором Товариства з обмеж еною відповідальністю «Підс тавки» арбітражного керуючо го Кривенко Б.Г.

Ухвалою суду від 28.10.2010 року пр ипинено повноваження Крив енка Б.Г. як ліквідатора по с праві № 7/172-06 та призначено лікв ідатором Товариства з обмеже ною відповідальністю «Підст авки» арбітражного керуючог о ОСОБА_1

Наказом Міністерства юсти ції України №139/5 від 24.01.2012р. було а нульовано ліцензію видану ФО П ОСОБА_1. на провадження д іяльності арбітражного керу ючого.

Згідно з ч.2 статті 3-1 Закону У країни «Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом» якщо інше не передбачено цим Зако ном, арбітражні керуючі діют ь на підставі ліцензії арбіт ражного керуючого, виданої у повноваженим органом у поряд ку, встановленому законом. Ан улювання ліцензії арбітражн ого керуючого під час здійсн ення арбітражним керуючим св оїх повноважень є підставою для усунення його від викона ння обов'язків арбітражного керуючого під час провадженн я у справі про банкрутство. Пр о усунення арбітражного керу ючого від виконання обов'язк ів з цих підстав під час прова дження у справі господарськи й суд виносить ухвалу.

Тому, суд дійшов висновку пр о задоволення клопотання лік відатора ОСОБА_1 та припин ення його повноважень у спра ві.

Враховуючи, що комітет кред иторів не надав суду кандида туру нового ліквідатора, суд дійшов висновку про признач ення ліквідатором банкрута а рбітражного керуючого Гай дукова С.П., кандидатуру яко го запропонував державний ор ган з питань банкрутства та я ка відповідає вимогам встано вленим статтею 3-1 Закону Украї ни «Про відновлення платоспр оможності боржника або визна ння його банкрутом».

Керуючись статтями 3-1, 24 Зако ну України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом », статтею 86 Господарського пр оцесуального кодексу Україн и, суд -

ухвалив:

1. Клопотання ліквідатора ОСОБА_1 про припинення його повноважень у справі - задо вольнити.

2. Повноваження ліквідатор а ОСОБА_1 - припинити.

3. Призначити ліквідатором Т овариства з обмеженою відпов ідальністю «Підставки» (Сумс ька область, Липоводолинськи й район, с. Підставки, вул. Радя нська, 1; ід. код 01332069) арбітражног о керуючого Гайдукова Серг ія Петровича (Ліцензія сері ї НОМЕР_1 від 02.06.2010р.; місцезн аходження: АДРЕСА_1).

4. Зобов'язати ліквідатора в иконати ліквідаційну процед уру, надати суду обґрунтован ий звіт про виконану роботу, в сі докази, що свідчать про вик онання ліквідаційної процед ури, у тому числі, докази розшу ку майна, що належить банкрут у та яке знаходиться у спільн ій власності членів господар ства, акти інвентаризації ма йна, акти оцінки майна, звіт пр о виплачені кредиторам кошти , договори купівлі-продажу ма йна банкрута, довідки устано в банку про закриття рахункі в банкрута, докази повідомле ння органів державної податк ової служби, пенсійного фонд у і центру зайнятості про зак інчення ліквідаційної проце дури, довідку органів внутрі шніх справ про прийняття печ аток і штампів банкрута, ориг інали установчих документів і свідоцтва про державну реє страцію, ліквідаційний балан с, реєстр вимог кредиторів з д аними про розміри погашених вимог кредиторів, докази, що с відчать про стягнення дебіто рської заборгованості, або д окази що свідчать про неможл ивість стягнення дебіторськ ої заборгованості, довідку б анку про рух грошових коштів по поточному рахунку за весь час роботи ліквідаційної пр оцедури, баланси підприємств а за весь час роботи ліквідат ора та ліквідаційний баланс, відшкодування витрат ліквід атора, інші документи, що свід чать про виконану ліквідатор ом роботу по ліквідації банк рута.

Зобов'язати ліквідатора вж ити заходів щодо з'ясування п итання, чи

порушувалася кр имінальна справа у відношенн і боржника, а

також з'ясува ти питання чи порушувалося в иконавче провадження органа ми

державної виконавчої с лужби у відношенні боржника за його місцезнаходженням.

Крім того, вжити заходів щод о розшуку печатки, штампу, ори гіналів установчих

докум ентів та свідоцтва про держа вну реєстрацію банкрута. Док ази вжиття

зазначених зах одів надати суду.

5. Копію даної ухвали на діслати комітету кредиторів , банкруту, ліквідатору, ОСО БА_1, державному реєстратор у, державному органу з питань банкрутства.

Суддя (підпис) Н.О.Спиридонова

СудГосподарський суд Сумської області
Дата ухвалення рішення22.03.2012
Оприлюднено03.04.2012
Номер документу22237629
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —7/172-06

Ухвала від 06.10.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков Микола Борисович

Ухвала від 08.09.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Рижков Микола Борисович

Ухвала від 08.11.2011

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 19.02.2013

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 19.02.2013

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 24.01.2013

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 26.12.2012

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 25.09.2012

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 06.08.2012

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

Ухвала від 22.03.2012

Господарське

Господарський суд Сумської області

Спиридонова Надія Олександрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні