Ухвала
від 29.02.2012 по справі 2а-1756/12/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВ НИЙ СУД міста КИЄВА

01601, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

29 лютого 2012 року м. Київ № 2а-1756/12/2670

Суддя Окружного адмініс тративного суду міста Києва Патратій О.В., ознайомившись з позовною заявою

Приватне підприємство "І мперія свята"

до Державна податкова інспе кція у Шевченківському район і міста Києва

про скасування податкового п овідомлення-рішення від 03.10.2011р . №0006712307 ,

визнав подану позовну за яву і додані до неї матеріали достатніми для відкриття пр овадження у справі.

Керуючись ст.ст. 104-107 Кодекс у адміністративного судочин ства України, суд -

УХВАЛИВ:

До Окружного адмініст ративного суду м. Києва зверн улось Приватне підприємство «Імперія Свята»до Державної податкової інспекції у Шевч енківському районі м. Києва п ро скасування податкового по відомлення-рішення № 0006712307 від 03 жовтня 2011 року.

Ухвалою Окружного адмініс тративного суду м. Києва від 10 лютого 2012 року позовну заяву б уло залишено без руху та нада но позивачу строк для усунен ня недоліків до 27 лютого 2012 рок у.

24 лютого 2012 року позивачем бу ло подано до суду документи н а виконання вимог ухвали про залишення позовної заяви бе з руху.

Отже, позивач усунув недолі ки позовної заяви у строк, вст ановлений судом, а тому його п озовна заява відповідно до ч . 2 ст. 108 Кодексу адміністративн ого судочинства України вваж ається поданою у день первин ного її подання до Окружного адміністративного суду м. Ки єва.

Суд визнав подану позовну з аяву і додані до неї матеріал и достатніми для відкриття п ровадження у справі.

Керуючись вимогами ст.ст. 104-1 07, 110, 121 Кодексу адміністративно го судочинства України, судд я -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити провадженн я в адміністративній справі, яка буде розглядатись одноо собово суддею Патратій О.В .

2. В порядку підготовки с прави до судового розгляду в итребувати від сторін докуме нти та матеріали, перелічені нижче. Закінчити підготовче провадження у справі та приз начити справу до судового ро згляду.

3. Призначити судове засі дання по справі на 02 квітня 2012 року об 11 год. 00 хв. Судове з асідання відбудеться в примі щенні Окружного адміністрат ивного суду міста Києва за ад ресою: м. Київ, вул. Хрещати к, 10, зал судового засідання № 2.

4. Явку повноважних предс тавників сторін визнати обов ' язковою.

5. Витребувати від поз ивача:

- витяг з Єдиного державно го реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців щодо позивача, чинний на час р озгляду справи;

- довідку та витяг з Єдиного державного реєстру юридични х осіб та фізичних осіб - під приємців щодо ТОВ «Феррум Гр уп»(код ЄДРПОУ 37413295) з інформаці єю про всі реєстраційні дії, в чинені з моменту його держав ної реєстрації;

- належним чином засвідчені копії договорів № 06/01 від 06.01.2011 р., № 15/02 від 15.02.2011 р., № 18/03 від 18.03.2011 р., укла дені між ПП «Імперія Свята»т а ТОВ «Феррум Груп», а також ак тів виконаних робіт, складен их на підставі зазначених до говорів;

- належним чином засвідчені копії рахунків-фактур № 011401 ві д 14.01.2011 р., № 022102 від 21.02.2011 р., № 032101 від 21.03.2 011 р., виставлених ТОВ «Феррум Г руп»;

- належним чином засвідчені копії податкових накладних № 011401 від 14.01.2011 р., № 107 від 21.02.2011 р., № 7 ві д 21.03.2011 р., виписаних ТОВ «Феррум Груп»на користь ПП «Імперія Свята»;

- належним чином засвідчені копії документів, якими підт верджується факт оплати това рів (робіт, послуг), отриманих позивачем від ТОВ «Феррум Гр уп»;

- належним чином засвідчен і документи, якими підтвердж ується використання товарів (робіт, послуг), отриманих поз ивачем від ТОВ «Феррум Груп» , у господарській діяльності позивача;

- належним чином засвідчену копію свідоцтва платника по датку на додану вартість ПП « Імперія Свята»;

- власне письмове підтвердж ення того, що у провадженні су дів України або іншого орган у, який в межах своєї компетен ції вирішує спір, немає справ и зі спору між тими ж сторонам и, про той же предмет і з тих же підстав та немає рішення цих органів з такого спору;

- усі оригінали доданих до п озовної заяви документів або письмові пояснення із зазна ченням поважних причин їх ві дсутності.

5. Зобов' язати відпо відача надати не пізніше визначеної дати судового за сідання заперечення проти по зову та всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до ува ги при прийнятті оскаржувано го рішення.

6. Витребувати від відпов ідача:

- докази, які підтверджуют ь необґрунтованість податко вої вигоди по взаємовідносин ам позивача з ТОВ «Феррум Гру п», зокрема докази, які свідча ть про необґрунтованість пра ва позивача на податковий кр едит (неможливість реального здійснення платником податк ів спірних операцій; відсутн ість необхідних умов для дос ягнення результатів відпові дної підприємницької, економ ічної діяльності; облік для ц ілей оподаткування тільки ти х господарських операцій, як і безпосередньо пов'язані з в иникненням податкової вигод и; здійснення операцій з това ром, що не вироблявся або не мі г бути вироблений в обсязі, за значеному платником податкі в у документах обліку тощо).

7. Копію даної ухвали не відкладно направити сторона м разом з інформацією про їхн і процесуальні права та обов ' язки.

Суд звертає увагу осіб, які беруть участь у справі, на нео бхідність надання суду в суд овому засіданні оригіналів д окументів, що посвідчують ос обу та оригіналів документів , що підтверджують повноваже ння представників, на викона ння вимог ч. 1 ст. 127 Кодексу адмі ністративного судочинства У країни.

Суддя Патратій О.В.

Додаток на адресу відпов ідача: позовна заява з дода тками на


аркушах.

Інформація про процесуаль ні права і обов' язки осіб, як і беруть участь у справі.

Відповідно до ст.49, 5 1 Кодексу адміністративного судочинства України особи, я кі беруть участь у справі, маю ть рівні процесуальні права і обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані д обросовісно користуватися н алежними їм процесуальними п равами і неухильно виконуват и процесуальні обов'язки. Осо би, які беруть участь у справі , мають право: 1) знати про дату, час і місце судового розгляд у справи, про всі судові рішен ня, які ухвалюються у справі т а стосуються їхніх інтересів ; 2) знайомитися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відводи; 4) давати усні та пис ьмові пояснення, доводи та за перечення; 5) подавати докази, брати участь у дослідженні д оказів; 6) висловлювати свою ду мку з питань, які виникають пі д час розгляду справи, задава ти питання іншим особам, які б еруть участь у справі, свідка м, експертам, спеціалістам, пе рекладачам; 7) подавати запере чення проти клопотань, довод ів і міркувань інших осіб; 8) зн айомитися з технічним записо м та журналом судового засід ання і подавати письмові зау важення до них; 9) робити із мат еріалів справи виписки, знім ати копії з матеріалів справ и, одержувати копії судових р ішень; 10) оскаржувати судові р ішення у частині, що стосуєть ся їхніх інтересів; 11) користу ватися іншими процесуальним и правами, наданими їм цим Код ексом. Особи, які беруть участ ь у справі, можуть за власний р ахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з н их.

Крім прав та обов'язків, ви значених у статті 49 цього Коде ксу, позивач має право змінит и підставу або предмет адмін істративного позову, збільши ти або зменшити розмір позов них вимог або відмовитися ві д адміністративного позову в будь-який час до закінчення с удового розгляду. Позивач ма є право відмовитися від адмі ністративного позову й у суд і апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відп овідно апеляційного чи касац ійного розгляду.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, відповідач має право визн ати адміністративний позов п овністю або частково, подати заперечення проти адміністр ативного позову.

Сторони можуть досягнути п римирення на будь-якій стаді ї адміністративного процесу , що є підставою для закриття п ровадження в адміністративн ій справі.

Суд не приймає відмови по зивача від адміністративног о позову, визнання адміністр ативного позову відповідаче м і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечат ь закону або порушують чиї-не будь права, свободи чи інтере си.

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення29.02.2012
Оприлюднено04.04.2012
Номер документу22289158
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-1756/12/2670

Ухвала від 10.02.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Патратій О.В.

Ухвала від 14.05.2013

Адміністративне

Вищий адміністративний суд України

Лосєв А.М.

Постанова від 19.07.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Патратій О.В.

Ухвала від 29.02.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Патратій О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні