Ухвала
від 16.03.2012 по справі 2а-3131/12/2670
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВ НИЙ СУД міста КИЄВА

01601, м.Київ, вул. Командарма Каменєва 8, корпус 1

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

16 березня 2012 року м. Київ № 2а-3131/12/2670

Суддя Окружного адмініс тративного суду міста Києва Кротюк О.В., ознайомившись з по зовною заявою

Державної комісії з регу лювання ринків фінансових по слуг України

до Повного товариства "Ломба рд "Картбланш "Єфімов В.І. і Компанія"

про стягнення шрафу в сумі 3 750,00 грн. ,

ВСТАНОВИВ:

До Окружного адміністра тивного суду міста Києва над ійшла позовна заява Державно ї комісії з регулювання ринк ів фінансових послуг України до Повного товариства "Ломба рд "Картбланш "Єфімов В.І. і Компанія" про стягнення шраф у в сумі 3 750,00грн.

Спір виник із публіч но-правових відносин, у яких п озивач є суб' єктом владних повноважень. Зазначений спір згідно з вимогами ст. 17 КАС Укр аїни належить до компетенції адміністративних судів та м ає розглядатись у порядку ад міністративного судочинств а.

Суд визнав подану поз овну заяву і додані до неї мат еріали достатніми для відкри ття скороченого провадження у справі. Підстави для поверн ення позовної заяви чи відмо ви у відкритті скороченого п ровадження у справі відсутні .

Керуючись вимогами ст. 183-2 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

1. Відкрити скорочене пр овадження у справі № 2а-3131/12/2670 за позовом Державної комі сії з регулювання ринків фін ансових послуг України до По вного товариства "Ломбард "Ка ртбланш "Єфімов В.І. і Комп анія" про стягнення шрафу в су мі 3 750,00грн., яка буде розглядати сь одноособово суддею Кротюк ом О.В., без проведення судовог о засідання та виклику осіб, я кі беруть участь у справі.

2. Відповідачу безпосер едньо через канцелярію суду за адресою: м. Київ, вул. Команд арма Каменєва, 8, корп. 1 подати у десятиденний строк з дня од ержання цієї ухвали письмов і заперечення проти позову т а всі докази на їх підтвердже ння, які наявні у відповідача , або заяву про визнання позов у.

3. Роз'яснити відповіда чу, що відповідно до вимог ч. 5 с т. 183-2 Кодексу адміністративно го судочинства України, у раз і неподання письмових запере чень проти позову чи заяви пр о визнання позову, справа буд е розглянута на підставі ная вних матеріалів справи.

Ухвала набирає чинності з моменту її постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя О. В. Кротюк

Інформація про процес уальні права і обов' язки ос іб, які беруть участь у справі .

Відповідно до ст.49, 5 1 Кодексу адміністративного судочинства України особи, я кі беруть участь у справі, маю ть рівні процесуальні права і обов'язки. Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані д обросовісно користуватися н алежними їм процесуальними п равами і неухильно виконуват и процесуальні обов'язки. Осо би, які беруть участь у справі , мають право: 1) знати про дату, час і місце судового розгляд у справи, про всі судові рішен ня, які ухвалюються у справі т а стосуються їхніх інтересів ; 2) знайомитися з матеріалами справи; 3) заявляти клопотання і відводи; 4) давати усні та пис ьмові пояснення, доводи та за перечення; 5) подавати докази, брати участь у дослідженні д оказів; 6) висловлювати свою ду мку з питань, які виникають пі д час розгляду справи, задава ти питання іншим особам, які б еруть участь у справі, свідка м, експертам, спеціалістам, пе рекладачам; 7) подавати запере чення проти клопотань, довод ів і міркувань інших осіб; 8) зн айомитися з технічним записо м та журналом судового засід ання і подавати письмові зау важення до них; 9) робити із мат еріалів справи виписки, знім ати копії з матеріалів справ и, одержувати копії судових р ішень; 10) оскаржувати судові р ішення у частині, що стосуєть ся їхніх інтересів; 11) користу ватися іншими процесуальним и правами, наданими їм цим Код ексом. Особи, які беруть участ ь у справі, можуть за власний р ахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з н их.

Крім прав та обов'язків, ви значених у статті 49 цього Коде ксу, позивач має право змінит и підставу або предмет адмін істративного позову, збільши ти або зменшити розмір позов них вимог або відмовитися ві д адміністративного позову в будь-який час до закінчення с удового розгляду. Позивач ма є право відмовитися від адмі ністративного позову й у суд і апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відп овідно апеляційного чи касац ійного розгляду.

Крім прав та обов'язків, виз начених у статті 49 цього Кодек су, відповідач має право визн ати адміністративний позов п овністю або частково, подати заперечення проти адміністр ативного позову.

Сторони можуть досягнути п римирення на будь-якій стаді ї адміністративного процесу , що є підставою для закриття п ровадження в адміністративн ій справі.

Суд не приймає відмови по зивача від адміністративног о позову, визнання адміністр ативного позову відповідаче м і не визнає умов примирення сторін, якщо ці дії суперечат ь закону або порушують чиї-не будь права, свободи чи інтере си.

СудОкружний адміністративний суд міста Києва
Дата ухвалення рішення16.03.2012
Оприлюднено04.04.2012
Номер документу22290866
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-3131/12/2670

Ухвала від 06.12.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 29.11.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Постанова від 04.05.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 16.03.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

Ухвала від 06.03.2012

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кротюк О.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні