Ухвала
від 29.03.2012 по справі 12/243/10
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

29.03.12 Справ а № 12/243/10

Кредитори:

1.Державної податкової інс пекції в Орджонікідзевськом у районі м. Запоріжжя Запоріз ької області Державної подат кової служби (69001, м. Запоріжжя, в ул. Перемоги, 14)

2.Відділення виконавчої дир екції в м. Запоріжжя Фонду соц іального страхування від нещ асних випадків на виробництв і та професійних захворювань України (69001, м. Запоріжжя, бул.Ше вченка,23)

3.Запорізькій міський центр зайнятості (69063, м. Запоріжжя, ву л.. Дзержинського, 13)

Боржник - Товариства з обмеженою відповідальністю “Браві мотори”, м. Запоріжжя ( код ЄДРПОУ 32343365), 69057, м. Запоріжжя , вул. Матросова, 11

банківська установа, що здійснює розрахунково-касов е обслуговування боржника - Філія ПАТ “ОТП Банк”, м. Запор іжжя; ЗФ ПАТ “АБ “Бізнес Станд арт”, м. Запоріжжя; ПАТ “АБ “Бі знес Стандарт”, м. Київ

суддя Владимиренко І.В.

Представники сторін:

Від кредитор 1 - ОСОБА_1 ., дов. № 849/10-014 від 12.03.2012р.;

Від боржника - ліквідатор Головачов В.В.

ВСТАНОВИВ:

Постановою від 09.12.2010 року Товариство з обмеженою відп овідальністю “Браві мотори” визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру, лік відатором призначено арбітр ажного керуючого Гончарова О лега Леонідовича, ліцензія НОМЕР_1 від 16.03.2010р., ідентифіка ційний номер НОМЕР_2, адре са місцезнаходження: АДРЕС А_1), зобов'язано ліквідатора здійснити ліквідаційну проц едуру відповідно до Закону У країни “Про відновлення плат оспроможності боржника або в изнання його банкрутом” в ме жах строку визначеного ст. 22 З акону України “Про відновлен ня платоспроможності боржни ка або визнання його банкрут ом”.

Ухвалою суду від 22.12.2011р., припинено повноваження лік відатора товариства з обмеже ною відповідальністю “Браві мотори” Гончарова О.Л. Призна чено ліквідатором товариств а з обмеженою відповідальніс тю “Браві мотори” арбітражн ого керуючого Головачова Віт алія Вікторовича (ліцензія НОМЕР_3 від 12.09.2010 року; ідентиф ікаційний номер НОМЕР_4, а дреса: АДРЕСА_2). Зобов' яз ано ліквідатора Головачова В .В. завершити ліквідаційну пр оцедуру ТОВ “Браві мотори” в ідповідно до вимог ЗУ “Про ві дновлення платоспроможност і боржника або визнання його банкрутом” та надати суду зв іт про проведену роботу та лі квідаційний баланс банкрута в межах строку, передбаченої ст.22 Закону України “Про відн овлення платоспроможності б оржника або визнання його ба нкрутом”.

Відповідно до п. 12 ст. 30 Закон у України “Про відновлення п латоспроможності боржника а бо визнання його банкрутом” ліквідатор зобов' язаний на вимогу господарського суду або державного органу з пита нь банкрутства надавати необ хідні відомості щодо проведе ння ліквідаційної процедури .

Ухвалою суду від 29.02.2012р. призн ачено судове засідання на 29.03.20 12р. та зобов' язано ліквідато ра надати суду звіт лікв ідатора, ліквідаційний балан с, реєстр вимог кредиторів, до кументи, що підтверджують пр оведення ліквідаційної проц едури.

До початку судового засід ання ліквідатором наданий зв іт ліквідатора, ліквідаційни й баланс, реєстр вимог кредит орів, документи, що підтвердж ують проведення ліквідаційн ої процедури.

Судом звіт ліквідатора при йнятий до розгляду.

В судовому засіданні 29.03.2012р. в ід представника Державної по даткової інспекції в Орджоні кідзевському районі м. Запор іжжя Запорізької області Дер жавної податкової служби над ійшло клопотання № 4361/10-014 від 28.03.20 12р. в якому останній просить с уд замінити кредитора Держав ну податкову інспекцію у Орд жонікідзевському районі м. З апоріжжя на правонаступника Державну податкову інспекці ю в Орджонікідзевському райо ні м. Запоріжжя Запорізької о бласті Державної податкової служби.

Судом встановлено, що відпо відно до представлених докум ентів: Виписки з Єдиного держ авного реєстру юридичних осі б та фізичних осіб-підприємц ів ААВ № 492660; витягу з Єдиного де ржавного реєстру юридичних о сіб та фізичних осіб-підприє мців від 06.03.2012р., Державна подат кова інспекція у Орджонікідз евському районі м. Запоріжжя змінило найменування на Дер жавну податкову інспекцію в Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя Запорізької обл асті Державної податкової сл ужби.

Відповідно до ст. 25 ГПК Украї ни у разі смерті або оголошен ня фізичної особи померлою, п рипинення діяльності суб'єкт а господарювання шляхом реор ганізації (злиття, приєднанн я, поділу, перетворення), замін и кредитора чи боржника в зоб ов'язанні, а також в інших випа дках заміни особи у відносин ах, щодо яких виник спір, госпо дарський суд залучає до учас ті у справі правонаступника відповідної сторони або трет ьої особи на будь-якій стадії судового процесу.Усі дії, вчи нені в судовому процесі до вс тупу у справу правонаступник а, обов'язкові для нього так са мо, як вони були обов'язкові дл я особи, яку правонаступник з амінив.

Правонаступництво можливе на будь-якій стадії судового процесу.

На підставі вищезазначено го суд вважає за необхідне пр овести процесуальне правона ступництво.

Кредитором по справі вважа ти Державну податкову інспек цію в Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя Запорізько ї області Державної податков ої служби.

У судовому засіданні 29.03.2012р. р озглянувши звіт ліквідатора , заслухавши представника кр едитора 1, ліквідатора, вивчив ши подані документи: звіт та л іквідаційний баланс банкрут а, судом встановлено, що лікві датором до реєстру вимог кредиторів включено:

1.Державної податкової інсп екції в Орджонікідзевському районі м. Запоріжжя Запорізь кої області Державної податк ової служби з вимогами до бан крута у розмірі 3 858,57 грн., з яких : 2 923,70 грн. - третьої черги задоволення; 934,87 грн., - шостої ч ерги задоволення.

2.Відділення виконавчої дир екції в м. Запоріжжя Фонду соц іального страхування від нещ асних випадків на виробництв і та професійних захворювань України з вимогами до банкру та у розмірі 7,23 грн., з яких: 7,23 грн . - другої черги задоволення .

3.Запорізькій міський центр зайнятості з вимогами до бан крута у розмірі 17,62 грн., з яких: 1 7,62 грн. - другої черги задовол ення.

Кредиторська заборгованіс ть залишилась не погашеною, у зв' язку з відсутністю майн а та грошових коштів у підпри ємця - банкрута, про що підтв ерджують довідки реєструючи х органів, копії яких містять ся в матеріалах справи.

У зв' язку з викладеним, суд вважає за необхідне звіт лік відатора та ліквідаційний ба ланс банкрута затвердити.

Враховуючи що за результат ами ліквідаційного балансу у банкрута не залишилось майн а для здійснення своєї стату тної діяльності Товариство з обмеженою відповідальністю “Браві мотори” - слід ліквід увати, а провадження у справі припинити.

Відповідно до п.6 ст.31 Закону України “Про відновлення пла тоспроможності боржника аб о визнання його банкрутом” в имоги не задоволені за недос татністю майна вважаються п огашеними.

Керуючись ст.ст.. 3-1, 5, 31, 32, 34, 40 Зако ну України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом ”, ст.86 ГПК України, суд

У Х В А Л И В:

Клопотання ДПІ в Орджон ікідзевському районі м. Запо ріжжя Запорізької області Де ржавної податкової служби № 4361/10-014 від 28.03.2012р. задовольнити.

Провести процесуальне пра вонаступництво.

Кредитором по справі вважа ти Державну податкову інспек цію в Орджонікідзевському ра йоні м. Запоріжжя Запорізько ї області Державної податков ої служби.

Звіт ліквідатора та ліквід аційний баланс банкрута зат вердити.

Банкрута Товариство з обмеженою відповідальністю “Браві мотори” (код ЄДРПОУ 323433 65) - ліквідувати.

Вимоги, не задоволені за ві дсутністю майна боржника вва жати погашеними.

Провадження у справі припи нити.

Зобов' язати ліквідатора передати до архіву фінансово господарські документи банк рута.

Копію ухвали надіслати к редиторам, боржнику, ліквіда тору, Державному реєстратору Орджонікідзевської райдерж адміністрації, Орджонікідзе вському ВДВС ЗМУЮ, відділу з п итань банкрутства ГУЮ в Запо різькій області, Головному у правлінню статистики у Запор ізькій області.

Суддя І.В. Владим иренко

Дата ухвалення рішення29.03.2012
Оприлюднено05.04.2012
Номер документу22357007
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —12/243/10

Ухвала від 02.12.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Владимиренко І.В.(звільн)

Ухвала від 29.03.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Владимиренко І.В.

Ухвала від 29.02.2012

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Владимиренко І.В.

Ухвала від 22.12.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Владимиренко І.В.

Ухвала від 17.01.2011

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Владимиренко І.В.

Постанова від 09.12.2010

Господарське

Господарський суд Запорізької області

Владимиренко І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні