Ухвала
від 02.04.2012 по справі 5011-28/3896-2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

5011-28/3896-2012

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44     тел. 284-18-98


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ

У СПРАВІ ПРО БАНКРУТСТВО

02.04.12 Справа № 5011-28/3896-2012.

Суддя Копитова О.С., розглянувши заяву  товариства з обмеженою відповідальністю "Бі Тех" (код 36309087)

про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст. ст. 1, 3-14, 51 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст.ст.64, 65, 86 ГПК України, -

УХВАЛИВ:

1. Порушити провадження у справі та прийняти  заяву до розгляду.

2. Розгляд справи призначити на 17.04.12  о 10:40 Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-Б, зал № 3.

3. Зобов'язати:

Заявника (боржника) - виконати вимоги ст. 36 ГПК України, надати суду: докази про внесення державним реєстратором запису до Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців (далі - Єдиний державний реєстр) про порушення провадження у справі про банкрутство відповідно до  ч. 2 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", докази на уповноваження особи, яка підписала заяву про порушення справи про банкрутство, належним чином засвідчені на вимогу ст. 36 ГПК України, оригінали для огляду в судовому засіданні:  докази наявності або відсутності договору застави (в т.ч. податкової застави), інформацію про розмір частки державної власності у статутному фонді підприємства-боржника (у відсотках); бухгалтерський баланс заявника (боржника) на останню звітну дату, оригінал довідки обслуговуючого банку (банків) заявника (боржника) про рух коштів на рахунку заявника (боржника) протягом останніх 1,5 роки до дня звернення до суду з заявою про порушення справи про банкрутство, довідку обслуговуючого банку (банків) заявника (боржника) про фінансовий стан заявника (боржника) станом на день розгляду справи, довідку державного реєстратора про включення заявника (боржника) до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, довідки відповідних органів про наявність або відсутність зареєстрованого за заявником (боржником) рухомого та нерухомого майна, список можливих кредиторів, дебіторів, санаторів; належним чином засвідчену довіреність представника в матеріали справи, надати відомості про те, чи повідомлявся орган державної податкової служби про ліквідацію боржника у встановленому законом порядку та докази подання державній податковій інспекції на затвердження проміжного ліквідаційного балансу, а також докази розміщення в друкованих засобах масової інформації повідомлення про припинення даної юридичної особи у відповідності з п. 4 ст. 105 Цивільного кодексу України та проміжний ліквідаційний баланс затверджений учасниками юридичної особи  або органом, який прийняв рішення про ліквідацію юридичної особи, що передбачено ч. 1 ст. 111 Цивільного кодексу України, а також інші докази виконання заявником вимог ст.ст. 105,111 Цивільного кодексу України та ст. 67 Господарського кодексу України.

Уповноважити заявника (боржника) на одержання від Державного реєстратора доказів про внесення до Єдиного державного реєстру запису про порушення провадження у справі про банкрутство боржника на підставі ухвали про порушення провадження у справі для надання у судовому засіданні.

Державного реєстратора за місцем знаходження боржника - внести до Єдиного державного реєстру запис про порушення провадження у справі про банкрутство боржника відповідно до ч. 2 ст. 39 Закону України "Про  державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців", про внесення запису повідомити суд  не пізніше п'яти робочих днів з дати надходження ухвали про порушення провадження у справі.

4. З моменту порушення провадження у справі ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів заявника (боржника) до закінчення провадження у справі.

Мораторій діє на весь час провадження справи про банкрутство.

5. Ввести процедуру розпорядження майном боржника.

6.  Заборонити посадовим особам заявника (боржника) вчиняти дії щодо відчуження майна, реорганізації чи ліквідації юридичної особи укладення угод про зазначене з іншими суб'єктами підприємницької діяльності.

Заборонити посадовим особам заявника (боржника) або власнику його майна чи уповноваженому ним органу або іншим особам вчиняти певні дії щодо майнових активів заявника (боржника).

7.  Зобов'язати державну податкову інспекцію за місцем знаходження боржника  у семиденний термін поінформувати господарський суд про підприємницьку діяльність боржника, зокрема, щодо останньої дати подання боржником документів бухгалтерської звітності та податкових декларацій, а також відомості щодо зміни адреси боржника; надати відомості про відкриття та закриття боржником рахунків у банківських установах; відомості щодо наявності/відсутності у боржника заборгованості по податкам, зборам та обов'язковим платежам. У випадках припинення підприємницької діяльності, зазначити про це в інформації, що подається. Також, повідомити суд про наявність інформації щодо підтвердження знаходження керівних органів боржника за адресою реєстрації, зокрема зазначити чи здійснювались посадовими особами податкового органу заходи щодо пошуку боржника та чи призвели ці заходи до відповідних результатів. В разі наявності зазначеної інформації надати суду підтверджуючі документи, зокрема акти  складені співробітниками податкового органу, тощо, також надати відомості (з доданням відповідних доказів, щодо повідомлення Державного реєстратора у встановленому законом порядку про відсутність керівних органів боржника за адресою реєстрації.

8. Зобов'язати управління Пенсійного фонду України в Солом'янському районі м. Києва у семиденний термін надати суду відомості щодо звітності боржника за останній рік та наявності у боржника заборгованості по заробітній платі.

9. Зобов'язати Головне управління статистики у м. Києві надати суду відомості про подання боржником звітності на повідомити суд про дату подання останньої звітності.

10. Копію ухвали для відома та з метою запобігання фіктивного банкрутства підприємства направити в прокуратуру м. Києва, прокуратуру за місцезнаходженням боржника та в Державну податкову адміністрацію у м. Києві, м. Київ, вул.Шолуденка, 33/19, (Управління по забезпеченню оперативно-правового супроводження матеріалів ДПС в судових установах УПМ ДПА в м. Києві).

11. Копію ухвали направити:

- заявнику (боржнику);

- установі банку боржника;

- управлінню Пенсійного фонду України за місцем знаходження боржника;

- Головному управлінню статистики у м. Києві, (м. Київ, вул. Тургенівська, 71);

- Головному управлінню юстиції у м. Києві (01001, м. Київ, провулок Музейний, 2-Д)

- державній податковій інспекції за місцем знаходження боржника;

- державній виконавчій службі за місцем знаходження боржника;

- державному реєстратору за місцем знаходження боржника для виконання (рекомендованим листом з повідомленням про вручення).

          Суддя                                                                                           О.С. Копитова

Дата ухвалення рішення02.04.2012
Оприлюднено11.04.2012
Номер документу22474862
СудочинствоГосподарське
Сутьвідновлення платоспроможності боржника, або визнання його банкрутом”, ст.ст.64, 65, 86 ГПК України

Судовий реєстр по справі —5011-28/3896-2012

Ухвала від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 17.04.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

Ухвала від 02.04.2012

Господарське

Господарський суд міста Києва

Копитова О.С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні