Ухвала
від 04.04.2012 по справі б24/030-12
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Б24/030-12

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД

Київської області

01032, м. Київ - 32, вул. Комінтерну, 16.                                                   тел. 235-24-26

У Х В А Л А

про порушення провадження у справі

          

"04" квітня 2012 р.                                                                   Справа № Б24/030-12

Суддя  Т.В. Лутак, розглянувши матеріали

За заявою  Управління Пенсійного фонду України у Вишгородському районі Київської області

до боржника  Товариства з обмеженою відповідальністю «Ажінбудремсервіс»

про порушення справи про банкрутство

визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України, ст.ст. 6, 7, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”,

ухвалив:

1.Прийняти заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Розгляд справи призначити на "19" квітня 2012 р.  о 14:15. Засідання відбудеться в приміщенні господарського суду Київської області за адресою: м. Київ, вул. С. Петлюри (Комінтерну), 16, в залі судових засідань №2.

  3. Зобов'язати заявника :

-          подати всі оригінали доданих до заяви документів або письмові пояснення з зазначенням поважних причин їх відсутності; докази безспірності грошових вимог (виконавчі документи, що пред'являлися до виконання тощо), детальний розрахунок суми кредиторських вимог;

-          подати оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діє заявник (установчий договір, статут, положення), витяг з Єдиного державного реєстру  юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про включення боржника до ЄДР на дату винесення ухвали про порушення провадження у справі з наявним записом про відсутність юридичної особи-боржника за місцезнаходженням, довідки про найменування і номери рахунків, відкритих у банківських установах або органах Держаного казначейства України;

-          подати письмове правове обґрунтування вимог з посиланням на норми чинного законодавства України, які регулюють відносини звернення заявника до господарського суду із заявою про банкрутство боржника, докази на підтвердження ознак відсутнього боржника (відомості про подання боржником звітності та доказів в їх підтвердження) відповідно до вимог ч. 1 ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”;

-  подати докази подання податкової звітності боржника до органів державної податкової служби;

 

-          визначитись з кандидатурою ліквідатора та подати відповідні пропозиції суду з необхідними документами, передбаченими  ст. 3-1 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

4.   Зобов'язати боржника:

-          подати оригінали (для огляду) та належним чином засвідчені копії (для залучення до матеріалів справи) документів, на підставі яких діє боржник (установчий договір, статут, положення), Свідоцтво про державну реєстрацію, витяг з Єдиного державного реєстру  юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців про включення до ЄДР на дату винесення ухвали, документи,що підтверджують фінансовий та майновий стан, перелік майна, список кредиторів та дебіторів;

-          подати господарському суду та заявнику відзив на заяву про порушення справи про банкрутство з документальним обґрунтуванням заперечень.

5.  Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів відповідно до ст. 12 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

6. Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення  по суті спору викласти письмово.

7. Повноваження представників сторін мають бути підтверджені довіреністю, оформленою в установленому порядку (засвідченою нотаріально або, якщо довіреність видає юридична особа –підписом її керівника з засвідченням печатки цієї організації). В разі представництва інтересів сторони безпосередньо її керівництвом –подати копію наказу, рішення, розпорядження, протоколу тощо або засвідчені належним чином витяги з них про призначення на відповідну посаду.

8. Визнати обов'язковою явку в судове засідання повноважних представників заявника та боржника.

9. Копію ухвали направити заявнику, боржнику, власнику майна, державному реєстратору за місцем знаходження боржника, державній податковій інспекції за місцем знаходження боржника, місцевому суду загальної юрисдикції за місцем знаходження боржника, державній виконавчій службі за місцем знаходження боржника, Головному управлінню юстиції у Київській області Міністерства юстиції України.

10. Витребувані  документи  подати  через  загальний  відділ господарського суду Київської області в строк до 19 квітня 2012 року.

           Суддя                                                                                                        Т.В. Лутак

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення04.04.2012
Оприлюднено12.04.2012
Номер документу22502096
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —б24/030-12

Ухвала від 28.09.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 17.08.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Постанова від 10.05.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 19.04.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

Ухвала від 04.04.2012

Господарське

Господарський суд Київської області

Лутак Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні