Ухвала
від 04.11.2008 по справі 6/69
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

6/69

ГОСПОДАРСЬКИЙ  СУД  ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Адреса: 88000, м.Ужгород, вул.Коцюбинського, 2-а            тел.: 61-72-21


УХВАЛА

 "04" листопада 2008 р.                                      Справа № 6/69

За заявою Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції м.Ужгород

до Приватного підприємства "Закарпатські вина", с.Мирча, Великоберезнянський район

про банкрутство

СУДДЯ   Й.Й.КАДАР

Суть спору: заслуховування звіту та ліквідаційного балансу  у справі про банкрутство №6/69 відповідно до положень Закону України  «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»,

Представники:

Від ініціюючого кредитора (ліквідатор) –Завадська Л.М.;          

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Закарпатської області у справі № 6/69 від 06.05.2008р., Приватне підприємство "Закарпатські вина", с.Мирча, Великоберезнянський район, визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру. Ліквідатором призначено ініціюючого кредитора - Ужгородську МДПІ, м.Ужгород в особі Великоберезнянського відділення Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції, м.Ужгород,  якого було зобов'язано провести ліквідаційну процедуру та за результатами проведення ліквідаційної процедури подати суду відповідний звіт та ліквідаційний баланс на  затвердження у відповідності до вимог Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

За результатами проведеної роботи ліквідатором подано суду ліквідаційний баланс Приватного підприємства "Закарпатські вина", с.Мирча, Великоберезнянський район, звіт ліквідатора та пакет підтверджуючих документів.

Вжитими ліквідатором заходами, з метою виявлення майнових активів (майно та майнові права) банкрута, які належать йому на праві власності або повного господарського відання, майнові активи, як і інші кредитори, не виявлені.

Ліквідатор при вивченні фінансового стану підприємця-банкрута джерел погашення заборгованості перед ініціюючим кредитором в сумі 4148,91 грн. (в т.ч. 30,04 грн. - пеня) не виявив.

Таким чином, вимоги ініціюючого кредитора погашені у зв'язку з відсутністю майна (п.6 ст.31 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”).

За результатами ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора, які підлягають затвердженню, суд дійшов висновку про необхідність ліквідації банкрута.

Ліквідатору протягом десяти днів з моменту винесення вказаного рішення слід представити його до органу, що здійснює державну реєстрацію юридичних осіб для внесення запису в держреєстр про ліквідацію банкрута. Передати на зберігання документи банкрута, які відповідно до нормативно-правових актів підлягають обов'язковому зберіганню, подати суду докази про передачу печатки підприємця-банкрута у місцеве відділення УМВС України для знищення (або відповідну публікацію про втрату печатки), а також вчинити інші необхідні дії, пов'язані із завершенням ліквідаційної процедури, про що подати докази суду.

Відповідно до ст. 5, п. 6 ст. 31, п.п.2,5 ст.32, п.6 ст.40, ст. 52 Закону України „Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, керуючись ст.ст.4-1, 34, 43, 86  Господарського процесуального кодексу України,

                                                  УХВАЛИВ:

1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

2. Ліквідувати Приватне підприємство "Закарпатські вина" (Закарпатська обл., Великоберезнянський район, с.Мирча, вул. Шевченка, 35,  код 33157972).

3. Провадження у справі припинити.

4. Ухвалу надіслати: банкруту, державному реєстратору, управлінню статистики, ініціюючому кредитору (ліквідатору), якого зобов'язати повідомити державний орган з питань банкрутства про завершення ліквідаційної процедури,  державному органу з питань банкрутства,  ДВС.

Суддя                                                                                                      Й.Й.Кадар

Дата ухвалення рішення04.11.2008
Оприлюднено13.11.2008
Номер документу2283248
СудочинствоГосподарське
Сутьбанкрутство

Судовий реєстр по справі —6/69

Ухвала від 01.11.2010

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Паскарь Авель Дмитрович

Судовий наказ від 14.01.2011

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Шумський І.П.

Ухвала від 02.07.2010

Господарське

Господарський суд Тернопільської області

Шумський І.П.

Ухвала від 29.07.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Грица Ю. І.

Ухвала від 29.07.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Грица Ю. І.

Ухвала від 17.03.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Танасюк О.Є.

Ухвала від 25.02.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Танасюк О.Є.

Ухвала від 28.01.2010

Господарське

Господарський суд Хмельницької області

Танасюк О.Є.

Ухвала від 19.05.2010

Господарське

Господарський суд Волинської області

Пахолюк Валентина Анатоліївна

Постанова від 29.08.2013

Господарське

Київський апеляційний господарський суд

Мартюк А.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні