Ухвала
від 11.04.2012 по справі 5026/590/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"11" квітня 2012 р. Справа № 14/5026/590/2012

Суддя господарського суду Черкаської област Хабазня Ю.А., розглянувши матеріали за заявою

боржника товариства з обмеженою відповідальністю "Христинівка-Агро"

про визнання його банкрутом, -

визнав подані матеріали достатніми для прийняття заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 4-1, Господарського процесуального кодексу України, ст. 7, 51 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд -

УХВАЛИВ:

1.Прийняти заяву до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Розгляд справи призначити на 09 год. 30 хв. 19 квітня 2012 року.

Засідання провести у приміщенні господарського суду за адресою: м. Черкаси, бул. Шевченка, 307. Представникам про свою явку повідомити у к.317.

3.Визнати явку представника боржника обов'язковою.

Звернути увагу боржника, що причини неявки мають підтверджуватись доказами та що неможливість явки одного представника (в т.ч. з причин хвороби, відрядження, відпустки, участі в іншому судовому засіданні), не позбавляє можливості керівника призначити іншого або представляти інтереси особисто, а також не позбавляє сторону можливості направити витребувані судом відомості і документи.

4. Боржнику до дня засідання надати суду наступні документи і докази:

копії установчих документів із дня заснування (статуту, установчого договору, змін до них, крім доданих до заяви); пред'явити оригінал свідоцтва про державну реєстрацію;

докази направлення письмових повідомлень кредиторам;

перелік дебіторів, суми заборгованості, наявні відомості про підстави і строки її виникнення;

перелік наявних документів фінансово-господарської документації та місця їх зберігання (за значної кількості -згрупований за видами документів, із зазначенням періоду їх створення та кількості книг/томів)

перелік документів, якими підтверджується виникнення заборгованості перед кредиторами (мати останні для пред'явлення суду);

довідку органу державної податкової служби про відкриті рахунки у банках;

відомості про відкриті та закриті протягом року до дня порушення провадження у справі банківські рахунки, поштові адреси банків;

баланси боржника, подані органу статистики, за 2010 і 2011 роки;

акт інвентаризації майна;

склад, вартість та місцезнаходження наявних у боржника активів;

відомості про наявність коштів (сума, місцезнаходження), за рахунок яких здійснюватиметься процедура ліквідації банкрута (подання оголошення про визнання банкрутом, оплата послуг арбітражного керуючого як ліквідатора банкрута, тощо).

відомості від органу ДВС та інші докази того, чи стягнені кошти з солідарного боржника (ТОВ "Лани -Христинівщини) і в якому розмірі

довідку УДКСУ у м. Черкаси про те, що кошти, сплачені згідно з квитанцією №100L58748 від 12.03.2012 зараховані до бюджету і не повернені відповідно до ухвали суду від 16.03.2012.

5.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

6.Накласти арешт на все майно боржника шляхом: оголошення заборони його відчуження (зі складенням постанови); проведення його опису (зі складенням акту опису й арешту майна). Заборонити вчинення будь-яких дій щодо розпорядження арештованим майном, в тому числі і відчуження його у будь-який спосіб. Боржник (ТОВ "Христинівка-Агро") зареєстрований за адресою (місцезнаходження боржника): м.Христинівка, вул. 60-ти річчя Жовтня, 16, ідентифікаційний код 32923088.

Державній виконавчій службі направити суду до дня судового засідання: постанову про накладення арешту та акт опису й арешту майна.

Ухвала набрала законної сили, строк пред'явлення ухвали до виконання відповідно до Закону України "Про виконавче провадження" один рік.

Копію ухвали направити: Головному управлінню юстиції у Черкаській області, державній податковій інспекції у Христинівському районі, державному реєстратору (Христинівській райдержадміністрації), Христинівському районному суду, а також рекомендованим листом -боржнику, відділу державної виконавчої служби Христинівського районного управління юстиції для виконання п.5 і 6 цієї ухвали.

С у д д я Ю.А. Хабазня

7

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення11.04.2012
Оприлюднено03.05.2012
Номер документу23540648
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5026/590/2012

Ухвала від 19.04.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 21.05.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 31.05.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 19.06.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Постанова від 15.05.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

Ухвала від 11.04.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Хабазня Ю.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні