Ухвала
від 24.04.2012 по справі 5010/469/2012-18/25
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про порушення провадження у справі

24.04.12 Справа № 5010/469/2012-18/25

Господарський суд Івано-Франківської області у складі судді Гриняк Б. П. розглянувши матеріали справи

за позовом: Товариства з обмеженою відповідальністю "Галичанка",

вул. С.Бандери,38,м.Коломия,Коломийський район,

Івано-Франківська область,78200

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю "Коломиянафтозбуд"

вул.Спортивна,1,с.Королівка,Коломийський район,

Івано-Франківська область,78214

за участю третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача:

Представництво регіонального відділення

Фонду державного майна України м. Коломия

вул. Коновальця, 27, м.Коломия, Коломийський район,

Івано-Франківська область,

про визнання права власності на нежитлову будівлю - павільйон, загальною площею 116,8 кв.м., що знаходиться по вул. С. Бандери в м. Коломия, Івано-Франківської області.

ВСТАНОВИВ:

до Господарського суду Івано-Франківської області подано позов Товариства з обмеженою відповідальністю "Галичанка" до Товариства з обмеженою відповідальністю "Коломиянафтозбуд" про визнання права власності на нежитлову будівлю - павільйон, загальною площею 116,8 кв.м., що знаходиться по вул. С. Бандери в м. Коломия, Івано-Франківської області.

Суд розглянувши позовну заяву, визнав подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Відповідно до ст. 64 Господарського процесуального кодексу України (надалі - ГПК України) суддя, прийнявши позовну заяву, не пізніше трьох днів з дня її надходження виносить і надсилає сторонам, прокурору, якщо він є заявником, ухвалу про порушення провадження у справі, в якій вказується про прийняття позовної заяви, призначення справи до розгляду в засіданні господарського суду, про час і місце його проведення, необхідні дії щодо підготовки справи до розгляду в засіданні.

Відповідно до ст.65 ГПК України з метою забезпечення правильного і своєчасного вирішення господарського спору суддя вчиняє дії по підготовці справи до розгляду спрямовані на забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи.

При дослідженні судом позовної заяви (Вх.№1000 від 23.04.2012р.) та додатків до неї, судом встановлено, що позовні вимоги ґрунтуються в тому числі на тому, що між позивачем та Представництвом регіонального відділення Фонду державного майна України м. Коломия та товариством покупців підприємства роздрібної торгівлі "Галичанка", яке в подальшому відповідно до рішення загальних зборів трудового колективу ПРТ "Галичанка" створило ТзОВ "Галичанка" укладено договір купівлі-продажу державного майна загальною площею 665,5 кв.м., яке знаходиться за адресою вул. С.Бандери,38, м.Коломия.

Позивачем подано позов про визнання права власності на нежитлову будівлю - павільйон, загальною площею 116,8 кв.м., що знаходиться по вул. С. Бандери в м. Коломия, Івано-Франківської області, яке зазначено в даному договорі. Відповідно рішення господарського суду може вплинути на права та обов'язки Представництва регіонального відділення Фонду державного майна України м. Коломия, тому суд вважає за доцільне залучити останнього до участі у справі у якості третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

Відповідно до ст.27 ГПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до прийняття рішення господарським судом, якщо рішення з господарського спору може вплинути на їх права або обов'язки щодо однієї з сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за клопотанням сторін, прокурора або з ініціативи господарського суду.

З метою дотримання основних принципів судочинства керуючись ст.ст. 27, 61, 64, 65, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та порушити провадження у справі.

2. Призначити розгляд справи в судовому засіданні на 24.05.12 о 10:20. Засідання відбудеться у приміщенні господарського суду Івано-Франківської області за адресою: вул. Шевченка, 16, м. Івано-Франківськ, 76000; кімната/зал № 12.

3.Залучити до участі у справі в якості третьої особи без самостійних вимог на стороні позивача Представництво регіонального відділення Фонду державного майна України м. Коломия (вул. Коновальця, 27, м. Коломия, Коломийський район, Івано-Франківська область), якому направити копію даної ухвали.

4. Зобов'язати:

ПОЗИВАЧА:

- направити третій особі копію позовної заяви та доданих матеріалів , докази подати суду,

- забезпечити явку повноважного представника в судове засідання.

ВІДПОВІДАЧА: - надати суду:

- витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- відзив на позовну заяву у порядку, передбаченому ст. 59 ГПК України, з поясненнями по суті заявлених вимог, всі документи, що підтверджують заперечення проти позову, у випадку заперечення проти позову, а також докази надіслання копії відзиву позивачу.

ТРЕТЮ ОСОБУ: - надати суду:

- письмове пояснення по суті спору;

- направити повноважного представника в судове засідання.

Представникам сторін з'явитися в судове засідання та у відповідності до ст. 28 ГПК України представити документальне підтвердження їх повноважень у справі.

Відповідно до вимог ст. 36 ГПК України сторонам письмові докази подати в оригіналі або в належним чином засвідченій копії.

Суд доводить до відома сторін, що згідно п. 5 ст. 83 ГПК України за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону, з винної сторони може бути стягнуто в дохід Державного бюджету України штраф у розмірі до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Суддя Гриняк Б. П.

Виготовлено в КП "Діловодство спеціалізованого суду"


Атаманчук І. С. 24.05.12

СудГосподарський суд Івано-Франківської області
Дата ухвалення рішення24.04.2012
Оприлюднено27.04.2012
Номер документу23676284
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5010/469/2012-18/25

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Гриняк Б. П.

Ухвала від 24.05.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Гриняк Б. П.

Рішення від 03.07.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Гриняк Б. П.

Ухвала від 24.04.2012

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Гриняк Б. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні