Ухвала
від 26.04.2012 по справі 2а/2470/758/12
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

26 квітня 2012 р. м. Чернівці Справа № 2а/2470/758/12

Суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Левицький В.К., розглянувши адміністративний позов державної податкової інспекції у м. Чернівці до ПП "Романовское" про припинення юридичної особи,-

ВСТАНОВИВ:

Державна податкова інспекція у м. Чернівці (далі-позивач) звернулась з адміністративним позовом до приватного підприємства "Романовское" (далі-відповідач) про припинення юридичної особи.

Ухвалою суду від 06 квітня 2012 р. відкрито скорочене провадження в адміністративні справі та зобов'язано позивача надати до суду в десятиденний строк з дня отримання вказаної ухвали додаткові докази.

Відповідно до ч. 4 ст. 183 2 КАС України суддя розглядає справу в порядку скороченого провадження одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі. За результатами розгляду справи у скороченому провадженні суддя, оцінивши повідомлені позивачем, відповідачем обставини, за наявності достатніх підстав приймає законне та обґрунтоване судове рішення. У разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

За результатами розгляду поданого позивачем адміністративного позову та приєднаних до нього документів, і недостатності повідомлених позивачем обставин по справі, а також неподання додаткових доказів, суд приходить до висновку про неможливість ухвалення законного та обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, а тому вважає за необхідне провести розгляд справи за загальними правилами цього Кодексу.

Відповідно до ч. 2 ст. 53 КАС України треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача у будь-який час до закінчення судового розгляду, якщо рішення у справі може вплинути на їхні права, свободи, інтереси або обов'язки. Вони можуть бути залучені до участі у справі також за клопотанням осіб, які беруть участь у справі, або з ініціативи суду. Вступ третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору, не має наслідком розгляду адміністративної справи спочатку.

Суд вважає, що рішення у вказаній справі може вплинути на права, свободи та інтереси Відділу державної реєстрації Чернівецької міської ради, тому приходить до висновку про необхідність залучення його до справи в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 53, 160, 165 та 181, 183 2 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

1.Справу призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 18 травня 2012 р. о 11:00 год. Засідання відбудеться в приміщенні Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернівці, вул. Головна, 246, 12 поверх, зала судового засідання № 2.

2. Залучити в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача -Відділ державної реєстрації Чернівецької міської ради (58000, м. Чернівці, вул. Центральна площа, буд. 1).

3. Розгляд справи буде проводити суддя Левицький Василь Костянтинович одноособово.

4.Зобов'язати відповідача у разі заперечення проти позову, подати до суду у строк до 15 травня 2012 р. письмове заперечення проти позову.

5. В порядку підготовки справи до судового розгляду зобов'язати позивача подати до суду у строк до 15 травня 2012 р. додаткові докази (докази, що подаються в копіях, повинні бути засвідченні), зокрема:

- докази відсутності заборгованості перед бюджетом приватного підприємства "Романовское" на час розгляду справи в суді ;

- облікову справу платника податків - відповідача;

- повідомлення за формою № 18-ООП про відсутність позивача за місцезнаходженням;

- всі наявні документи та матеріали, які можуть бути використані як докази в даній справі.

6. Витребувати з Відділу державної реєстрації Чернівецької міської ради:

- документи на підставі, яких 02.02.2012 р. державним реєстратором внесено запис 7 за № 1 038 143 0004 007233 до ЄДР про внесення інформації щодо відсутності юридичної особи (ПП "Романовское") за вказаною адресою.

- копію реєстраційної справи приватного підприємства "Романовское" (ідентифікаційний код 37040397);

- реєстраційну картку про підтвердження відомостей про юридичну особу.

- всі наявні документи та матеріали, які можуть бути використані як докази в даній справі.

Зобовязати третю особу подати витребувані докази до суду у строк до 15 травня 2012 р.

7. Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.К. Левицький

СудЧернівецький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення26.04.2012
Оприлюднено07.05.2012
Номер документу23794596
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а/2470/758/12

Постанова від 18.05.2012

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

Ухвала від 26.04.2012

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

Ухвала від 06.04.2012

Адміністративне

Чернівецький окружний адміністративний суд

Левицький Василь Костянтинович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні