Ухвала
від 03.05.2012 по справі 15/47/2011/5003
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

21036, м. Вінниця, Хмельницьке шосе, 7 тел. 66-03-00, 66-11-31, http://vn.arbitr.gov.ua


У Х В А Л А

про затвердження звіту, ліквідаційного балансу банкрута,

та припинення провадження у справі

03 травня 2012 р. Справа № 15/47/2011/5003

за заявою : Вінницької міжрайонної державної податкової інспекції, м. Вінниця

до : Колективного підприємства Науково-виробничої колективної фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області

про визнання банкрутом

Головуючий суддя Лабунська Т.І.

Секретар судового засідання Поцалюк Н.В.

Представники:

Вінницької ОДПІ Вінницької області (Вінницької МДПІ) - ОСОБА_1, довіреність № 5636 від 11.04.2012 року;

арбітражний керуючий (ліквідатор) ОСОБА_2

В С Т А Н О В И В :

08 червня 2011 року господарським судом Вінницької області порушено провадження у справі № 15/47/2011/5003 про банкрутство КП Науково-виробничої колективної фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області за заявою Вінницької МДПІ, м. Вінниця в порядку ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" (далі Закон про банкрутство).

20 червня 2011 року винесено постанову про визнання боржника банкрутом, відкрито ліквідаційну процедуру та призначено ліквідатором арбітражного керуючого ОСОБА_2

11 квітня 2012 року до суду надійшло клопотання ліквідатора № 99/12 від 09 квітня 2012 року про призначення судового засідання для розгляду та затвердження звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області та вирішення питання про припинення провадження у справі № 15/47/2011/5003.

З огляду на викладене суд призначив судове засідання на 03 травня 2012 року.

В судовому засіданні 03 травня 2012 року суд розглянув звіт ліквідатора про виконану роботу в ході ліквідаційної процедури КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області, ліквідаційний баланс банкрута, заслухав ліквідатора та представника ініціюючого кредитора, дослідив письмові докази та встановив наступне.

Після публікації в газеті "Голос України" № 124 від 12 липня 2011 року оголошення про визнання КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області банкрутом та відкриття ліквідаційної процедури до суду надійшли письмові заяви кредиторів з вимогами до банкрута, а саме: управління ПФУ у Вінницькому районі Вінницької області, м. Вінниця з сумою вимог 2398,08 грн. та ПП "Золотий колос", с. Михайлівка Шаргородського району Вінницької області із сумою вимог 31414,50 грн.

В ході виконання своїх повноважень ліквідатором ОСОБА_2 був здійснений виїзд за юридичною адресою банкрута, за результатами якого було встановлено відсутність КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області за місцезнаходженням.

21 вересня 2011 року ліквідатором були скликані збори кредиторів КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області, на яких прийнято рішення покласти повноваження комітету кредиторів на збори кредиторів щодо заслуховування звітів ліквідатора про виконану роботу в ході ліквідаційної процедури банкрута та прийняття рішень в межах компетенції зборів кредиторів та комітету кредиторів.

Арбітражним керуючим ОСОБА_2 були прийняті від співзасновника банкрута ОСОБА_3 згідно актів прийому-передачі установчі документи, печатка, штамп, акт останньої інвентаризації, акти останніх планових перевірок органів Державної податкової служби та Пенсійного фонду України, окремі бухгалтерські та інші документи банкрута. Крім того, співзасновник ОСОБА_3 надав арбітражному керуючому довідку про відсутність заборгованості КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області по заробітній платі станом на дату порушення справи про банкрутство.

З метою виявлення майна банкрута ліквідатором направлені офіційні запити до ВДВС Вінницького РУЮ, МРЕВ ВДАІ УМВС України у Вінницькій області, Вінницької МДПІ, КП "Вінницьке ООБТІ", управління Держкомзему у Вінницькій області, інспекції Державного технічного нагляду "Держтехнагляд" Вінницької ОДА, Головного управління статистики у Вінницькій області, а також до банківських установ.

Згідно даних вказаних органів та установ транспорті засоби, земельні ділянки, сільськогосподарська техніка, об'єкти нерухомості за банкрутом не зареєстровані. Залишок коштів на рахунку в установі банку відсутній.

Статистична звітність за формами державних статистичних спостережень з питань статистики праці підприємством за період з 01 січня 2009 року по 31 березня 2011 року не подавалась, а фінансовий звіт суб'єкта малого підприємництва востаннє подано за 2009 рік.

Згідно фінансового звіту суб'єкта малого підприємництва станом на 31 грудня 2009 року будь-які активи у підприємства відсутні.

Колишнім керівництвом КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області матеріальні та інші цінності банкрута ліквідатору не передавались, в зв'язку з чим остання звернулась до Управління податкової міліції ДПА у Вінницькій області із заявою щодо надання правової оцінки викладеним в заяві фактам і в разі наявності у діях службових осіб КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області складу злочину - притягнення винних осіб до відповідальності. За наслідками проведеної перевірки порушень податкового законодавства з боку службових осіб банкрута не встановлено.

В ході ліквідаційної процедури ліквідатором виконані всі дії, спрямовані на пошук та виявлення майна банкрута і встановлено факт відсутності майнових активів, що підлягають включенню до ліквідаційної маси.

Вимоги Вінницької МДПІ в сумі 191336,00 грн., управління ПФУ у Вінницькому районі Вінницької області, м. Вінниця в сумі 2398,08 грн. та ПП "Золотий колос", с. Михайлівка Шаргородського району Вінницької області в сумі 31414,50 грн. залишились незадоволеними.

Послуги арбітражного керуючого ОСОБА_2 в ході здійснення повноважень ліквідатора КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області в сумі 19214,67 грн. залишились неоплаченими, витрати арбітражного керуючого в сумі 1995,76 грн. - невідшкодованими.

Документи КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області, що підлягають довготривалому зберіганню, арбітражним керуючим були передані КТ "Архівіст".

Згідно протоколу від 05 квітня 2012 року зборами кредиторів банкрута затверджено звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс КП Науково-виробничої фірми "ДЖЕССІ", смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області, а також вирішено звернутись до господарського суду з клопотанням про затвердження звіту ліквідатора, ліквідаційного балансу банкрута та припинення провадження у справі.

Все вищевикладене підтверджено належними письмовими доказами, що знаходяться в матеріалах справи.

Оскільки звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс є підсумковими документами, які підтверджують належне проведення ліквідатором всіх заходів ліквідаційної процедури, повне вчинення ним дій по виявленню кредиторів та активів боржника, за результатом розгляду яких суд приймає рішення про можливість відновлення платоспроможності боржника або встановлює неможливість задоволення вимог конкретних кредиторів та приймає рішення про його ліквідацію та припинення провадження у справі, суд вважає, що ліквідатором вжито всіх заходів, необхідних для затвердження ліквідаційного балансу та звіту ліквідатора по даній справі.

За таких обставин звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута підлягають затвердженню, а банкрут - ліквідації.

Затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу в порядку, передбаченому ст. 32 Закону про банкрутство, є підставою для припинення провадження у справі згідно п. 6 ч. 1 ст. 40 Закону про банкрутство, про що у справі згідно ч. 2 ст. 40 Закону про банкрутство виноситься ухвала.

Відповідно до ч.ч. 5, 6 ст. 31 Закону про банкрутство всі вимоги кредиторів, що були заявлені і визнані по даній справі, а також вимоги, які не заявлені в даній справі, не задоволені за недостатністю майна, вважаються погашеними.

Керуючись ст. 3-1, ч. 5, 6 ст. 31, ст.ст. 32, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст. 115 Господарського процесуального кодексу України суд, -

У Х В А Л И В :

Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс банкрута у справі № 15/47/2011/5003.

Колективне підприємство Науково-виробничу колективну фірму "ДЖЕССІ" (смт. Стрижавка Вінницького району Вінницької області, вул. Присадибна, буд. 7, ідентифікаційний код 13312592) як юридичну особу ліквідувати.

Встановити, що вимоги всіх кредиторів до банкрута, що заявлені та визнані по даній справі, а також ті вимоги кредиторів, що не заявлені взагалі по даній справі, вважаються погашеними.

Припинити повноваження ліквідатора - арбітражного керуючого ОСОБА_2

Припинити провадження у справі № 15/47/2011/5003.

Ухвалу направити згідно переліку.

Суддя Лабунська Т.І.

віддрук. 18 прим.:

1 - до справи

2 - Вінницька МДПІ

3 - КП НВКФ "ДЖЕССІ" - 23210, Вінницький район, смт. Стрижавка, вул. Присадибна, буд. 7

4 - Державний реєстратор Вінницької РДА Вінницької області

5 - Вінницький районний суд

6 - відділ ДВС Вінницького РУЮ

7- ВРЕР УДАІ УМВС України у Вінницькій області

8 - КП "Вінницьке ООБТІ"

9 - інспекція Держтехнагляду по Вінницькому району

10 - Вінницьке регіональне відділення ФДМУ

11 - державна нотаріальна контора Вінницького району

12 - Головне управління економіки Вінницької обласної державної адміністрації

13 - Головне управління статистики у Вінницькій області

14 - Вінницьке регіональне управління ПАТ КБ "Надра"

15 - Головне управління юстиції у Вінницькій області

16 - арбітражний керуючий ОСОБА_2

17 - ПП "Золотий Колос" - с. Михайлівка Шаргородського району Вінницької області, вул. Леніна буд. 42

18 - управління ПФУ в Вінницькому районі Вінницької області

Дата ухвалення рішення03.05.2012
Оприлюднено10.05.2012
Номер документу23863111
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом Головуючий

Судовий реєстр по справі —15/47/2011/5003

Ухвала від 03.05.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 03.05.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 12.04.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 26.01.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 17.01.2012

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 04.10.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 15.09.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 30.08.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Постанова від 20.06.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

Ухвала від 08.06.2011

Господарське

Господарський суд Вінницької області

Лабунська Т.І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні