Ухвала
від 10.05.2012 по справі 2а-1870/1955/12
СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Копія

СУМСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

"10" травня 2012 р. Справа № 2a-1870/1955/12

Сумський окружний адміністративний суд у складі

головуючого судді - Павлічек В.О.,

розглянувши в приміщенні суду в м. Суми справу за адміністративним позовом Державної податкової інспекції в місті Суми до приватного виробничо-торгівельного підприємства "Озон" про стягнення податкового боргу,-

В С Т А Н О В И В:

Позивач, Державна податкова інспекція в місті Суми, звернувся до Сумського окружного адміністративного суду з позовною заявою до приватного виробничо-торгівельного підприємства "Озон" в якій просить суд стягнути з відповідача за рахунок коштів на рахунках у банках, обслуговуючих такого платника податків та готівки, що належить такому платнику податків на користь держави податковий борг з податку на додану вратість у сумі 23134,61 грн.

Суд вважає замінити сторону в зазначеній вище справі з "Державної податкової інспекції в м. Суми" на "Державну податкову інспекцію у м. Сумах", у зв'язку з тим, що Державну податкову інспекцію в м. Суми було реорганізовано та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.2011 № 981 "Про утворення територіальних органів Державної податкової служби" було утворено Державну податкову інспекцію у м. Сумах, яка є правонаступником Державної податкової інспекції в м. Суми.

Перевіривши матеріали справи та оцінивши докази в їх сукупності, суд вважає за необхідне замінити позивача у справі.

Відповідно до ч. 1 ст. 55 КАС України, у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Також, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21.09.2011 № 981 "Про утворення територіальних органів Державної податкової служби", утворити як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної податкової служби, реорганізувавши шляхом злиття, перетворення і приєднання державні податкові адміністрації в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, державні податкові інспекції у районах, містах (крім мм. Києва та Севастополя), районах у містах, спеціалізовані державні податкові інспекції, міжрайонні та об'єднані державні податкові інспекції, за переліком згідно з додатками 1 - 3, зокрема, реорганізувати Державну податкову інспекцію в м. Суми та утворити Державну податкову інспекцію у м. Сумах.

Виходячи з вищезазначеного суд приходить до висновку щодо заміни позивача по справі Державна податкова інспекція в м. Суми на Державну податкову інспекцію у м. Сумах.

Керуючись ст. 55 КАС України,-

У Х В А Л И В:

Замінити позивача у справі за адміністративним позовом Державної податкової інспекції в м. Суми до приватного виробничо-торгівельного підприємства "Озон" про стягнення податкового боргу на Державну податкову інспекцію у м. Сумах.

Суддя (підпис) В.О. Павлічек

З оригіналом згідно

Суддя В.О. Павлічек

Дата ухвалення рішення10.05.2012
Оприлюднено21.05.2012
Номер документу24059761
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення податкового боргу

Судовий реєстр по справі —2а-1870/1955/12

Ухвала від 23.10.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.О. Павлічек

Ухвала від 10.05.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.О. Павлічек

Постанова від 10.05.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.О. Павлічек

Ухвала від 20.03.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.О. Павлічек

Ухвала від 20.03.2012

Адміністративне

Сумський окружний адміністративний суд

В.О. Павлічек

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні