Ухвала
від 14.11.2008 по справі 22/81б
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

22/81б

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ91000, м. Луганськ, пл. Героїв ВВВ, 3а. Тел. 55-17-32


УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

14.11.08                                                                                 Справа № 22/81б.

Суддя Ковалінас М.Ю., розглянувши матеріали справи за заявою

кредитора     - Товариства з обмеженою відповідальністю "СХІДНОУКРАЇНСЬКА

                      БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ "СТРОЙБАТ", м. Луганськ

до боржника - Приватного підприємства "ЛУГРОЗТОРГ-2007", м. Луганськ

Про порушення провадження у справі про банкрутство

          

          Визнав, що заява подана із дотриманням вимог чинного законодавства, та керуючись ст. ст. 2, 4-1, 38, 61, 64-68, 86 ГПК України та ст. ст. 8, 11, 12, 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, суд          

у х в а л и в :

          1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

          

          2.Справу призначити до розгляду у засіданні суду на 28.11.08., на 12 годин                           30 хвилин, засідання відбудеться у приміщенні господарського суду, у кімнаті № 310.

          

          3.Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів.

4.Зобов'язати кредитора - подати до суду оригінали документів, які додані до його заяви у копіях - для огляду у засіданні суду; письмові докази зарахування до державного бюджету державного мита у сумі 85 грн. 00 коп. за платіжним дорученням №88 від 05.11.08.; письмове уточнення щодо суми грошових вимог за заявою; відомості про погашення боргу боржником (при наявності); відомості про реєстрацію боржника, як суб'єкта підприємницької діяльності: довідки державного реєстратора про включення боржника до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб - підприємців та Облстатуправління про включення його до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України на даний час; надати докази внесення відомостей про відсутність юридичної особи боржника за її місцезнаходженням згідно ст. ст. 17, 18 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців" до Єдиного державного реєстру юридичних особі та фізичних осіб –підприємців; надати належні докази, що підтверджують наявність ознак боржника, як відсутнього, згідно ст. 52 Закону, тобто докази відсутності юридичної особи боржника та його керівних органів за їх місцезнаходженням (юридичною адресою підприємства) та докази припинення боржником господарської діяльності, зокрема докази неможливості встановити місцезнаходження керівних органів боржника (директора, головного бухгалтера тощо) або докази розшуку їх фактичного місцезнаходження, в тому числі: докази припинення Павліченком А.А. повноважень керівника боржника (витяг з трудової книжки останнього), належні акти перевірок місцезнаходження юридичної особи - боржника та його керівних органів за юридичною адресою боржника, за місцем реєстрації та проживання його керівника, письмові пояснення осіб, які мешкають за місцем їх реєстрації та проживання, про місцезнаходження останніх на даний час; довідки адресного бюро; відповідного органу зв'язку про неможливість вручення боржнику рекомендованої кореспонденції тощо; докази тривалого (більше року) неподання боржником у встановленому законом порядку звітності до податкового органу (належним чином оформлений висновок ДПІ про дату останнього надання боржником звітності до органів державної податкової служби); подати належні докази відсутності у боржника майнових активів, зокрема нерухомості, транспорту, земельних ділянок, сільськогосподарської техніки та грошових коштів (відповідні довідки БТІ, МРЕВ, Управління земельних ресурсів, Інспекції Державного технічного нагляду, банківських установ тощо), станом на день подання заяви кредитора до суду; надати суду, відповідно до вимог п. 2 ст. 52 Закону, письмову згоду на призначення ініціюючого кредитора ліквідатором банкрута у справі (при наявності) або пропозицію щодо кандидатури арбітражного керуючого для призначення ліквідатором з доказами його згоди на участь у справі.

5.Зобов'язати боржника - подати до дати проведення судового засідання відзив на заяву кредитора та докази надіслання його копії кредитору; подати належним чином оформлені документи, які підтверджують фінансовий та майновий стан боржника на даний час, оригінали установчих документів, змін до установчих документів (при наявності) - для огляду у засіданні, їх копії - до справи; при погашенні боргу - докази погашення, із зазначенням дати погашення; докази повноважень боржника як юридичної особи та суб'єкта підприємницької діяльності, тобто подати довідки про його реєстрацію у Єдиному державному реєстрі підприємств та організацій України та у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб - підприємців; відомості про всі фінансово-кредитні установи, які здійснюють розрахунково-касове обслуговування боржника.

          

          6.Головному управлінню статистики у Луганській області - в строк до 28.11.08., подати відомості про включення боржника - Приватного підприємства "ЛУГРОЗТОРГ-2007",  м. Луганськ, вул. Мадридська, 32а, ідентифікаційний код 35399054, до Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України.

          

          7.Державному реєстратору - Управлінню державної реєстрації та міського реєстру Луганської міської ради - в строк до 28.11.08., підготувати та надати суду письмову інформацію, згідно з запитом, про приналежність боржника - Приватного підприємства "ЛУГРОЗТОРГ-2007",  м. Луганськ, вул. Мадридська, 32а, ідентифікаційний код 35399054, до суб'єктів підприємницької діяльності та знаходження його на цей час у Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців (запит додається) або у міському реєстрі, про що надати витяг з реєстраційної картки.

          

          8.Луганському обласному відділу з питань банкрутства - до дня проведення судового засідання надати суду кандидатуру ліквідатора у справі з урахуванням вимог                 ст. 3-1, п. 4 ст. 52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

9.Державній податковій інспекції в Артемівському районі м. Луганська - в строк до 28.11.08., надати суду відомості щодо банківських установ обслуговуючих боржника -  Приватне підприємство "ЛУГРОЗТОРГ-2007", м. Луганськ, вул. Мадридська, 32а, ідентифікаційний код 35399054, та його рахунків у цих установах; відомості щодо останньої дати подання боржником звітності до органів державної податкової служби, а також щодо наявності у боржника податкового боргу.

          10.АКБ "Європейський", м. Луганськ, - подати до суду, в строк до 28.11.08., відомості про фінансовий стан боржника на даний час, тобто  довідку про рух коштів за період з 13.11.07. по 13.11.08. та із зазначенням відомостей про залишок коштів на рахунках боржника - Приватного підприємства "ЛУГРОЗТОРГ-2007", м. Луганськ, вул. Мадридська, 32а, ідентифікаційний код 35399054.

11.Дану ухвалу надіслати:

–          кредитору;

–          боржнику;

–          Головному управлінню статистики у Луганській області;

–          Артемівському ВДВС Луганського міського управління юстиції;Луганському обласному відділу з питань банкрутства;

–          Державному реєстратору - Управлінню державної реєстрації та міського реєстру Луганської міської ради (з запитом);

–          АКБ "Європейський" (м. Луганськ, вул. Совєтська, 45);

–          ДПІ в Артемівському районі м. Луганська;

–          засновнику - Павліченкову А.А. (м. Луганськ, вул. Мадридська, 32а);

–          Артемівському районному суду м. Луганська (до відома).

Явка повноважних представників сторін у підготовче засідання суду обов'язкова.

Суддя                                                                                         М.Ю. Ковалінас

Дата ухвалення рішення14.11.2008
Оприлюднено04.12.2008
Номер документу2433861
СудочинствоГосподарське
СутьПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

Судовий реєстр по справі —22/81б

Ухвала від 23.06.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 24.05.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 30.03.2011

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Постанова від 23.12.2010

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 28.11.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 14.11.2008

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 24.09.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

Ухвала від 05.10.2007

Господарське

Господарський суд Луганської області

Ковалінас М.Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні