Ухвала
від 23.02.2012 по справі 1570/1357/2012
ОДЕСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 1570/1357/2012

УХВАЛА

23 лютого 2012 року

Cуддя Одеського окружного адміністративного суду Гусев О.Г., розглянувши адміністративний позов Управління Пенсійного фонду України в Малиновському районі м.Одеси до ВАТ „Авіакомпанія Одеські авіалінії" про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій на пільгових умовах, -

ВСТАНОВИВ:

Управління Пенсійного фонду України в Малиновському районі м.Одеси звернулося до суду з позовом до ВАТ „Авіакомпанія Одеські авіалінії" про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій на пільгових умовах.

Справа підсудна Одеському окружному адміністративному суду, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви відповідно до ст. 108 КАС України, а також підстав для відмови у відкритті провадження по справі згідно ст.109 КАС України не встановлено.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 106 -107 КАС України.

Керуючись ст.ст. 11, 23, 71, 107, 110 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по справі за адміністративним позовом Управління Пенсійного фонду України в Малиновському районі м.Одеси до ВАТ „Авіакомпанія Одеські авіалінії" про стягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій на пільгових умовах Розпочати підготовку справи до судового розгляду у порядку письмового провадження.

Запропонувати позивачу, у разі наявності, надати суду додаткові докази, якими обґрунтовуються позовні вимоги, а, у разі необхідності, клопотання про залучення до участі у справі свідків та інших осіб, у строк до 10 березня 2012 року.

Запропонувати відповідачу подати до 10 березня 2012 року письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є.

Крім того інформуємо Вас, як осіб, які беруть участь у справі, про процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 КАС України, а саме:

Особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права і обов'язки.

Особи, які беруть участь у справі, мають право знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання і відводи; давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб; знайомитися з технічним записом, журналом судового засідання, протоколом про вчинення окремої процесуальної дії і подавати письмові зауваження до них; робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів; можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів і витяги з них.

Особи, які беруть участь у справі, зобов'язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов'язки.

Позивач також має право в будь-який час до закінчення судового розгляду збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову. Позивач має право до початку судового розгляду справи по суті змінити предмет або підставу позову шляхом подання письмової заяви.

Відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стадії адміністративного процесу.

Копію ухвали направити сторонам у справі.

Справа розглядатиметься суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.Г. Гусев

Дата ухвалення рішення23.02.2012
Оприлюднено07.06.2012
Номер документу24445485
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по відшкодуванню витрат на виплату та доставку пенсій на пільгових умовах

Судовий реєстр по справі —1570/1357/2012

Ухвала від 07.10.2019

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Вовченко О. А.

Ухвала від 26.06.2017

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

Постанова від 16.05.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

Ухвала від 23.02.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

Ухвала від 12.03.2012

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Гусев О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні