Ухвала
від 03.11.2011 по справі 2а-5129/11/1070
КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про залишення позовної заяви без руху

03 листопада 2011 року 2а-5129/11/1070

Суддя Київського окружного адміністративного суду Терлецька О.О., розглянувши позовну заяву Управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Єврошарм»про стягнення заборгованості ,

В С Т А Н О В И В:

До Київського окружного адміністративного суду звернулось Управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Єврошарм»про стягнення заборгованості у розмірі 457, 36 грн.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 107 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя після одержання позовної заяви з'ясовує, чи відповідає позовна заява, вимогам встановленим статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Згідно з статтею 106 Кодексу адміністративного судочинства України, позовна заява підписується позивачем або його представником із зазначенням дати її підписання.

Позовна заява в даній справі підписана заступником начальника управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області, ОСОБА_1

Відповідно до пункту 11 частини 3.2 Положення «Про управління Пенсійного фонду України в районах, містах і районах у містах», затвердженого постановою правління Пенсійного фонду України від 30 квітня 2002 року №8-2 в редакції постанови правління Пенсійного фонду України від 25 лютого 2008 р. N 5-5, Управління представляє в державних органах, громадських організаціях, без доручення підписує документи від імені Управління начальник такого Управління. Повноважень на підписання документів від імені управління Пенсійного фонду України зазначений підзаконний акт не містить.

В матеріалах справи, також відсутні документи, які б засвідчували делегування начальником Управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області права на підписання документів, і судових документів зокрема, своєму заступнику.

Також, в матеріалах справи відсутня довіреність, від імені начальника Управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області на підписання позовної заяви у цій справі іншою особою.

З врахуванням вищезазначеного, суд не може встановити наявність повноважень у першого заступника начальника управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області, - ОСОБА_1 на підписання позовної заяви у даній справі.

Відповідно, суд не може виконати вимоги статті 107 Кодексу адміністративного судочинства України в частині з'ясування чи відповідає позовна заява вимогам, встановленим статтею 106 цього Кодексу.

Згідно з частиною 1 статті 108 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтею 106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Вказані недоліки повинні бути усунені у строк до 19.11.2011 шляхом подання належно засвідченої копії документів, які підтверджують повноваження на підписання позовної заяви ( наказ начальника Управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області).

Керуючись статтею 106, частиною першою статті 108, статтями 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

У Х В А Л И В:

1. Позовну заяву Управління Пенсійного фонду України у Бориспільському районі Київської області до Товариства з обмеженою відповідальністю «Єврошарм»про стягнення заборгованості, - залишити без руху.

2. Встановити позивачу строк для усунення вказаних недоліків позовної заяви до 19.11.2011.

3. Копію ухвали про залишення позовної заяви без руху надіслати позивачу.

Ухвала набирає законної сили в порядку, встановленому статтею 254 Кодексу адміністративного судочинства України.

У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного провадження або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Київського апеляційного адміністративного суду через Київський окружний адміністративний суд.

Згідно з частиною третьою статті 186 Кодексу адміністративного судочинства України апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Терлецька О.О.

Дата ухвалення рішення03.11.2011
Оприлюднено14.06.2012
Номер документу24574970
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5129/11/1070

Ухвала від 15.11.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Ухвала від 03.11.2011

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

Постанова від 22.01.2012

Адміністративне

Київський окружний адміністративний суд

Терлецька О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні