Ухвала
від 30.05.2012 по справі 1170/2а-1811/12
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- У Х В А Л А

про відкриття скороченого провадження

30 травня 2012 року Справа № 1170/2а-1811/12

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду Черниш О.А., розглянувши матеріали позовної заяви Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю "Нива-авк" про припинення юридичної особи, -

В С Т А Н О В И Л А:

Кіровоградська об'єднана державна податкова інспекція Кіровоградської області Державної податкової служби звернулася до суду з позовом до товариства з обмеженою відповідальністю "Нива-авк" про припинення юридичної особи з підстав неподання податкової звітності протягом року та наявності у Єдиному державному реєстрі запису про відсутність юридичної особи за її місцезнаходженням.

Зазначений спір згідно зі ст. 17 Кодексу адміністративного судочинства України належить до компетенції адміністративних судів. Справа підсудна Кіровоградському окружному адміністративному суду.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 104-106 КАС України. Підстав для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ст.ст.100, 108, 109 КАС України, не встановлено.

Враховуючи те, що предметом даного адміністративного позову є припинення за зверненням суб'єкта владних повноважень юридичної особи, у випадках, передбачених законом, тому адміністративна справа згідно з п. 3 ч. 1 ст. 183 2 КАС України підлягає розгляду в порядку скороченого провадження.

Керуючись ст. ст. 104, 107, 183 2 , 160, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя -

У Х В А Л И Л А:

1. Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі за позовом Кіровоградської об'єднаної державної податкової інспекції Кіровоградської області Державної податкової служби до товариства з обмеженою відповідальністю "Нива-авк" про припинення юридичної особи.

2. Відповідачу - ТОВ "Нива-авк" - у десятиденний строк з дня одержання даної ухвали подати до Кіровоградського окружного адміністративного суду заперечення проти позову та необхідні документи, або заяву про визнання позову, подавши їх безпосередньо до канцелярії суду за адресою: 25006, м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 40, 6 поверх, каб. 601.

3. У разі неподання заперечення на позов або заяви про його визнання справа буде розглянута в порядку скороченого провадження за наявними в матеріалах справи доказами в порядку ст. 183 2 КАС України.

4. Справа розглядатиметься та вирішуватиметься суддею Черниш О.А. одноособово.

5. Копію ухвали невідкладно направити відповідачу.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду О.А. Черниш

Дата ухвалення рішення30.05.2012
Оприлюднено20.06.2012
Номер документу24737296
СудочинствоАдміністративне
Сутьприпинення юридичної особи

Судовий реєстр по справі —1170/2а-1811/12

Постанова від 27.06.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

Ухвала від 30.05.2012

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

О.А. Черниш

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні