Ухвала
від 27.06.2012 по справі 0870/5362/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

27 червня 2012 року Справа № 0870/5362/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Бойченко Ю.П., перевіривши позовну заяву та додані до неї матеріали

за позовом Розівського районного центру зайнятості

до ОСОБА_1

про стягнення коштів допомоги по безробіттю,

ВСТАНОВИВ:

05 червня 2012 року Розівський районний центр зайнятості (далі - позивач) звернувся до Запорізького окружного адміністративного суду з позовною заявою до ОСОБА_1 (далі - відповідач) в якій просить стягнути з відповідача суму коштів допомоги по безробіттю в розмірі 6471,29 грн.

Спір виник із публічно-правових відносин, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень.

Зазначений спір, згідно із ст. 17 КАС України, належить до юрисдикції адміністративних судів і має розглядатись у порядку адміністративного судочинства та відповідно до ч. 2 ст.18 КАС України підсудний окружним адміністративним судам.

Строк звернення до суду позивачем дотриманий.

Підстави для повернення позовної заяви, відмови у відкритті провадження у справі та залишення позовної заяви без розгляду відсутні.

Відповідно до ч. 3 ст. 107 КАС України, якщо відповідачем у позовній заяві, щодо якої відсутні підстави для її повернення, залишення без розгляду чи відмови у відкритті провадження у справі, вказана фізична особа, яка не має статусу підприємця, суддя не пізніше двох днів з дня надходження позовної заяви до суду звертається до відповідного органу реєстрації місця перебування та місця проживання особи щодо надання інформації про зареєстроване місце проживання (перебування) такої фізичної особи.

Інформація про місце проживання (перебування) фізичної особи має бути надана протягом трьох днів з дня отримання відповідним органом реєстрації місця проживання та перебування особи відповідного звернення суду.

Судом зроблений запит до Адресно-довідкового сектору ВГІРФО ГУМВС в Запорізькій області щодо місця проживання (перебування) відповідача.

26.06.2012 від Адресно-довідкового сектору ВГІРФО ГУМВС в Запорізькій області надійшла інформація, відповідно до якої, відповідач проживає (перебуває) за тією ж адресою, що і зазначена в позовній заяві.

В ході підготовчого провадження по справі були проведені такі підготовчі дії: з'ясовано коло осіб, які підлягають виклику в судове засідання, визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору, а також документи, які сторони мають подати до судового засідання.

Враховуючи вищевикладене, суддя вважає за необхідне закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду .

Відповідно до ч. 2 ст. 110 КАС України суд до судового розгляду адміністративної справи вживає заходи для всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення справи в одному судовому засіданні протягом розумного строку.

У зв'язку із цим, керуючись ст. ст.107, 108, 110, 121 КАС України, суддя

УХВАЛИВ:

1.Відкрити провадження у справі №0870/5362/12.

2.Закінчити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду на «12» липня 2012 року яке відбудеться за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65-в об 12 год. 00 хв.

Справа розглядатиметься одноособово суддею Бойченко Юлією Петрівною.

3.Зобов'язати позивача надати суду: належне нормативне обґрунтування позовних вимог з посиланням на спеціальні норми права та документальні докази (при наявності додаткових пояснень по суті заявлених вимог); всі документи та матеріали, які мають значення для розгляду цієї справи; акт перевірки, відповідача з доказами ознайомлення його з ним (чи з відміткою про відмову від ознайомлення); рішення про повернення коштів з доказами його направлення відповідачеві; довідку, щодо стану заборгованості відповідача на час розгляду справи по суті; доручення на представника; засвідчені копії доданих до позову документів надати у справу, оригінали - для огляду.

4.Запропонувати відповідачу, у разі невизнання адміністративного позову, подати до судового засідання, в письмовому виді, нормативно та документально обґрунтовані заперечення проти позову з посланням на конкретні норми права та документальні докази; доручення на представника (при наявності) та документи які посвідчують особу.

5. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі разом з витягом про їхні права та обов'язки, відповідачу - копію позовної заяви з додатками до неї.

6. У судове засідання викликати повістками осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту постановлення.

Суддя (підпис) Ю.П. Бойченко

12 липня 2012 року 12:00

СудЗапорізький окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення27.06.2012
Оприлюднено03.07.2012
Номер документу24955107
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —0870/5362/12

Постанова від 12.07.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 27.06.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні