Ухвала
від 23.06.2012 по справі 819/2636/2012
ОРІХІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 819/2636/2012

У Х В А Л А

"23" червня 2012 р.

Ухвала

Іменем України

23 червня 2012 року м. Оріхів

Суддя Оріхівського районного суду Запорізької області Галчанський С.В., розглянувши заяву ОСОБА_1 про забезпечення позову та матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Оріхівської районної організації Українського товариства мисливців і рибалок про визнання незаконним і скасування рішення про виключення з членів УТМР, поновлення в членстві та відшкодування моральної шкоди,

встановив:

Вимоги заяви обґрунтовуються порушенням права заявника на свободу об'єднання у громадські організації та прагненням уникнути труднощів при виконанні рішення суду.

У заяві про забезпечення позову позивач просить накласти арешт на майно та кошти, що належать Оріхівській районній організації Українського товариства мисливців та рибалок, посилаючись на те, що невжиття заходів забезпечення позову може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Відповідно до ст.151 ЦПК України суд, за заявою осіб, які беруть участь у справі, може вжити заходів забезпечення позову. Забезпечення позову допускається на будь-якій стадії розгляду справи, якщо невжиття заходів забезпечення може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

Із заяви випливає, що невжиття заходів забезпечення може утруднити чи зробити неможливим виконання рішення суду.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.151, 152, 153 ЦПК України,

Ухвалив:

Заяву про забезпечення позову задовольнити.

Накласти арешт на майно та кошти, що належать Оріхівській районній організації Українського товариства мисливців та рибалок, ЄДРПОУ 25970343, адреса: 70504, м. Оріхів, вул. К.Маркса, 19.

Ухвала про забезпечення позову виконується негайно в порядку, встановленому для виконання судових рішень.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала суду (судді) набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала суду (судді), якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на ухвалу суду (судді) подається протягом п'яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Оріхівського районного суду

Запорізької області С.В. Галчанський

Дата ухвалення рішення23.06.2012
Оприлюднено11.07.2012
Номер документу25008603
СудочинствоЦивільне
Сутьвиключення з членів УТМР, поновлення в членстві та відшкодування моральної шкоди

Судовий реєстр по справі —819/2636/2012

Рішення від 12.07.2012

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Галчанський С. В.

Ухвала від 23.06.2012

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Галчанський С. В.

Ухвала від 23.06.2012

Цивільне

Оріхівський районний суд Запорізької області

Галчанський С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні