Ухвала
від 19.07.2012 по справі 01-14-01/2516
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"19" липня 2012 р. Справа № 01-14-01/2516

Господарський суд Черкаської області в складі: головуючого - судді Чевгуза О.В., секретаря судового засідання Олійник І.С., за участю представників:

від кредиторів: Гнізділов І.О. - представник за довіреністю управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Черкаській області, Арескул О.Ю. - представник за довіреністю виконавчої дирекції Черкаського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Забудський О.Д. -представник за довіреністю публічного акціонерного товариства «Черкасиобленерго»,

ліквідатор -не з'явився,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в приміщенні господарського суду Черкаської області матеріали справи за заявою управління Пенсійного фонду України в Катеринопільському районі

до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Нива», с. Бродецьке, Катеринопільського району, Черкаської області

про визнання банкрутом відсутнього боржника, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою господарського суду Черкаської області від 10.06.2008 сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Нива» (с. Бродецьке, Катеринопільського району, Черкаської області, код ЄДР 01528720) визнано банкрутом та відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Гуріна Романа Анатолійовича.

Від ліквідатора банкрута до суду надійшло клопотання про затвердження звіту та ліквідаційного балансу .

На підставі ч. 1 ст. 32 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» (далі -Закон) заслуховування звіту ліквідатора призначено в судовому засіданні.

У судове засідання ліквідатор та представники державної податкової інспекції у Катеринопільському районі, державного підприємства «АРЗПАК», Катеринопільського районного центру зайнятості, управління Пенсійного фонду України у Катеринопільському районі не з'явилися, про причини неявки суду не повідомили.

У судовому засіданні представники кредиторів, що з'явилися, проти задоволення клопотання не заперечили.

Дослідивши матеріали справи, заслухавши доводи учасників судового засідання, суд вважає, що клопотання ліквідатора підлягає до задоволення, з наступних підстав.

Під час ліквідаційної процедури були виявлені наступні кредитори банкрута:

державна податкова інспекція у Катеринопільському районі на суму 28245 грн. 43 коп.,

Черкаське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на суму 2671 грн. 87 коп.,

управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Черкаській області на суму 36633 грн. 85 коп.,

публічне акціонерне товариство «Черкасиобленерго» на суму 24130 грн. 75 коп.,

державне підприємство «АРЗПАК» на суму 11000 грн. 26 коп.,

Катеринопільський районний центр зайнятості на суму 10526 грн. 67 коп.,

Управління Пенсійного фонду України в Катеринопільському районі на суму 671 грн. 93 коп.

Всі заявлені вимоги ліквідатором визнані та включені до реєстру вимог кредиторів.

У судовому засіданні встановлено, що майнових активів у банкрута немає, керівні органи за його місцезнаходженням відсутні, вимоги кредиторів не погашені, частково відшкодовані витрати, пов'язані з провадженням у справі.

Дослідивши матеріали справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, встановивши, що ліквідатором виконані обов'язки, покладені на нього ст. 25 Закону, всі необхідні дії для встановлення активів боржника та задоволення вимог кредиторів, суд вважає за необхідне прийняти ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу банкрута, а також ліквідації банкрута як юридичної особи в зв'язку із банкрутством.

Згідно з ст. 32 Закону після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються:

показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації);

відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу;

копії договорів купівлі-продажу та акти приймання - передачі майна;

реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів;

документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів.

Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу.

Згідно з п. 6 ст. 40 Закону господарський суд припиняє провадження у справі про банкрутство, якщо затверджено звіт ліквідатора в порядку, передбаченому статтею 32 цього Закону.

На підставі зазначеного, керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», ст. 86 ГПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Затвердити звіт ліквідатора арбітражного керуючого Гуріна Р.А. та ліквідаційний баланс сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «Нива»станом на 01.06.2012.

Ліквідувати сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Нива» (с. Бродецьке, Катеринопільського району, Черкаської області, код ЄДР 01528720) як юридичну особу в зв'язку із банкрутством.

Провадження по справі припинити.

Ухвала може бути оскаржена до Київського апеляційного господарського суду.

Суддя О.В. Чевгуз

СудГосподарський суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення19.07.2012
Оприлюднено20.08.2012
Номер документу25333449
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —01-14-01/2516

Ухвала від 19.07.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 04.07.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 01.12.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

Ухвала від 23.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Чевгуз О.В

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні