Ухвала
від 01.08.2012 по справі 8850/12/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 УХВАЛА

про відкриття провадження, закінчення підготовчого провадження та призначення справи до

судового розгляду

01 серпня 2012 р. № 2а- 8850/12/2070

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Горшкова О.О., розглянувши матеріали позовної заяви Приватного підприємства "Елістан" до Дергачівської міжрайонної Державної податкової інспекції Харківської області про скасування податкового повідомлення-рішення, -

ВСТАНОВИВ:

Приватного підприємства "Елістан" звернулося до суду із позовом до Дергачівської міжрайонної Державної податкової інспекції Харківської області, в якому просить суд скасувати податкове повідомлення-рішення № 0000072223 від 04.04.2012 року.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, підсудна Харківському окружному адміністративному суду та підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства, підстав для її повернення або відмови у відкритті провадження не вбачається.

Суд вважає, що всі підготовчі дії виконані в повному обсязі, за таких обставин, керуючись ст. ст. 107, 110, 121 Кодексу адміністративного судочинства України,-

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом Приватного підприємства "Елістан" до Дергачівської міжрайонної Державної податкової інспекції Харківської області про скасування податкового повідомлення-рішення.

Закінчити підготовку справи до судового розгляду за адміністративним позовом Приватного підприємства "Елістан" до Дергачівської міжрайонної Державної податкової інспекції Харківської області про скасування податкового повідомлення-рішення.

Призначити справу до судового розгляду у приміщенні Харківського окружного адміністративного суду на 15 серпня 2012 року о 11:30 за адресою: м. Харків, вул. Мар'їнська, 18 "Б-3", 2-й поверх, каб. № 24.

Зобов`язати позивача надати суду не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду докази понесення фактичних витрат за взаємовідносинами з контрагентом ТОВ "Валета" (щодо якого виявлено порушення), докази наявності розумних об'єктивних економічних причин щодо укладання договорів із вказаними контрагентом (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення); належним чином завірені копії податкових накладних, актів приймання -передачі товару, виписки з банківського рахунку/платіжні доручення, тощо; докази використання придбаного товару (робіт, послуг) у власній господарській діяльності; на підтвердження статусу юридичної і повного найменування подати суду оригінал і належну копію статуту (положення), свідоцтва про державну реєстрацію та довідки (витяг, виписки) від органу статистики або державного реєстратора про знаходження в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб -підприємців станом на день розгляду справи; докази знаходження позивача на обліку в ДПІ.

Зобов`язати відповідача не пізніше ніж за три робочі дні до судового засідання надати до суду довідки (витяг, виписки) від органу статистики або державного реєстратора про знаходження відповідача в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб -підприємців станом на день розгляду справи; письмові заперечення проти позову та всі наявні докази на їх підтвердження (в оригіналах та належним чином завірених копіях, засвідчених печаткою та підписом уповноваженої особи); докази знаходження контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення) на обліку в ДПІ; документи про підстави для проведення перевірки, направлення на перевірку; поепізодний розрахунок нарахованих податків, зборів (обов'язкових платежів) у розмірі кожного окремого податкового зобов'язання із зазначенням суми штрафу, застосованого по кожному з епізодів; документи про статус позивача та контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення) як платників податку на додану вартість; відомості про розрахунки позивача з контрагентами; документальне та правове обґрунтування намірів позивача отримати від взаємовідносин з контрагентами податкову вигоду; відомості про здійснення позивачем збиткових операцій; докази фактичної відсутності спірних господарських операцій; акти перевірок контрагентів позивача (у взаємовідносинах з якими виявлені порушення).

Справа розглядається суддею одноособово у складі судді Горшкової О.О.

Копії даної ухвали направити особам, які беруть участь у справі, разом з витягом про їхні процесуальні права та обов'язки, встановлені статтями 49, 51 цього Кодексу

Роз'яснити особам, які беруть участь у справі, про те, що вони мають права і обов'язки, визначені ст.ст. 49,51 Кодексу адміністративного судочинства.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Горшкова О.О.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення01.08.2012
Оприлюднено29.08.2012
Номер документу25740845
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —8850/12/2070

Постанова від 13.09.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

Ухвала від 01.08.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Горшкова О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні