Ухвала
від 23.08.2012 по справі 2а-5875/09/2670
КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КИЇВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-5875/09/2670

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"23" серпня 2012 р. м. Київ

Київський апеляційний адміністративний суду у складі колегії суддів:

головуючого - судді Ганечко О.М.,

суддів Хрімлі О.Г., Коротких А.Ю.,

розглянувши в відкритому судовому засіданні у м. Києві справу апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична фірма «САМ»на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 04 липня 2012 року у справі за адміністративним позовом заступника прокурора м. Києва в інтересах держави в особі Київського міського відділення фонду соціального захисту інвалідів до Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична фірма «САМ»про стягнення адміністративно-господарських санкцій, -

В С Т А Н О В И Л А :

Позивач звернувся до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична фірма «САМ»про стягнення адміністративно-господарських санкцій.

Постановою Окружного адміністративного суду м. Києва від 04 липня 2012 року позов задоволено в повному обсязі.

Не погоджуючись з зазначеним рішенням суду першої інстанції, відповідач, подав апеляційну скаргу, в якій просить скасувати постанову суду першої інстанції та прийняти нову постанову, якою в задоволенні позову відмовити, посилаючись на порушення судом норм матеріального та процесуального права, без належної оцінки доказів та у супереч обставинам справи.

Апеляційне провадження по справі відкрито 18.05.2012 року.

До суду надійшло клопотання представника апелянта про відмову від апеляційної скарги. Просить апеляційну скаргу залишити без розгляду.

В засідання учасники процесу не з'явилися, будучи належним чином повідомленими, що не перешкоджає слуханню спірного питання відповідно до вимог ч. 4 ст. 196 КАС України.

Відповідно до ч. 6 ст. 12, ч. 1 ст. 41 КАС України, у випадку неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі під час судового розгляду повне фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не відбувається.

Згідно з ч. 4 ст. 193 КАС України особа, яка подала апеляційну скаргу, має право протягом усього часу розгляду справи відмовитися від неї повністю або частково.

Про прийняття відмови від скарги та закриття у зв'язку з цим апеляційного провадження суд постановляє ухвалу.

В даному випадку представник апелянта подав заяву про відмову від апеляційної скарги.

Таким чином, колегія суддів приймає відмову від апеляційної скарги і закриває у зв'язку з цим апеляційне провадження.

Крім того, апелянту роз'яснено, що повторне апеляційне оскарження рішення суду першої інстанції з тих самих підстав не допускається.

Враховуючи викладене, судова колегія вважає, апеляційне провадження підлягає закриттю в зв'язку з відмовою від апеляційної скарги.

Керуючись ст. ст. 12, 41, 193, 196, 212, 254 КАС України, колегія суддів, -

У Х В А Л И Л А :

Прийняти відмову від апеляційної скарги Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична фірма «САМ»на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 04 липня 2012 року у справі за адміністративним позовом заступника прокурора м. Києва в інтересах держави в особі Київського міського відділення фонду соціального захисту інвалідів до Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична фірма «САМ»про стягнення адміністративно-господарських санкцій.

Апеляційне провадження по апеляційній скарзі Товариства з обмеженою відповідальністю «Туристична фірма «САМ»на постанову Окружного адміністративного суду м. Києва від 04 липня 2012 року - закрити.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів з дня складання в повному обсязі, тобто з 28.08.2012 року, шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Головуючий суддя: О.М. Ганечко

Судді: О.Г.Хрімлі

А.Ю. Коротких

Головуючий суддя Ганечко О.М.

Судді: Хрімлі О.Г.

Коротких А. Ю.

Дата ухвалення рішення23.08.2012
Оприлюднено31.08.2012
Номер документу25794802
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-5875/09/2670

Ухвала від 18.04.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Васильченко І.П.

Ухвала від 23.08.2012

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Ганечко О.М.

Постанова від 04.07.2011

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Васильченко І.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні