Ухвала
від 30.08.2012 по справі 0870/8343/12
ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАПОРІЗЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ В АДМІНІСТРАТИВНІЙ СПРАВІ

30 серпня 2012 року Справа № 0870/8343/12

м. Запоріжжя

Суддя Запорізького окружного адміністративного суду Горобцова Я.В., розглянувши матеріали адміністративного позову

за заявою Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції

до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вікар»

про стягнення заборгованості по страховим внескам, -

ВСТАНОВИВ:

До Запорізького окружного адміністративного суду надійшов адміністративний позов Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вікар» про стягнення заборгованості по страховим внескам.

Відносини за позовом носять публічно-правовий характер, у яких позивач є суб'єктом владних повноважень. Згідно із статтею 17 КАС України вказана категорія справ належить до компетенції адміністративних судів та має розглядатись у порядку адміністративного судочинства.

Адміністративний позов подано з додержанням вимог статей 104-106 КАС України, справа підсудна Запорізькому окружному адміністративному суду, підстав для повернення чи відмови у відкритті провадження по справі не встановлено, у зв'язку з чим, провадження у справі підлягає відкриттю.

Відповідно до ч.1 ст. 19 КАС України адміністративні справи вирішуються адміністративним судом за місцезнаходженням відповідача, крім випадків, передбачених цим Кодексом.

В процесі підготовчого провадження суддя встановив необхідність витребувати у сторін всі наявні в них документи та матеріали, які можуть бути використані як докази у справі.

На підставі викладеного, суддя вважає можливим закінчити підготовче провадження і призначити справу до судового розгляду.

Проведення попереднього судового засідання не вважаю необхідним.

Керуючись ст.ст.104, 107, 110, 160, 165 КАС України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у адміністративній справі №0870/7341/12 за позовом Запорізького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особі Виконавчої дирекції до Товариства з обмеженою відповідальністю «Вікар» про стягнення заборгованості по страховим внескам.

Призначити судове засідання на 13 вересня 2012 року о/об 10:30 хв., яке буде проводитися суддею Горобцовою Я.В. одноособово в приміщенні Запорізького окружного адміністративного суду за адресою: м. Запоріжжя, вул. Кремлівська, 65в, кабінет 140, зала судових засідань 7.

Зобов'язати позивача надати: документи в підтвердження несплати відповідачем заборгованості на час розгляду справи; інші докази в обґрунтування позовних вимог; оригінали доданих до позову та витребуваних документів надати суду для огляду, копії витребуваних документів - у справу;

Запропонувати відповідачу надати: установчі документи; нормативно та документально обґрунтовані письмові пояснення/заперечення з приводу обставин, викладених у позовній заяві; листування з позивачем по суті спору (при наявності); докази повної/часткової сплати суми позову (платіжні документи); належним чином засвідчені копії витребуваних документів надати у справу, оригінали - суду для огляду.

Відповідачу у разі невизнання адміністративного позову до 12.09.2012 подати суду письмові заперечення та докази на обґрунтування цих заперечень.

Попередити відповідача про те, що у разі неподання заперечень проти позову справу буде розглянуто на підставі наявних у ній доказів.

Копію ухвали та інформацію про процесуальні права і обов'язки сторін направити сторонам.

Звернути увагу сторін, що відповідно до статей 14, 255 КАС України ухвала суду є обов'язковою до виконання.

На судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту її постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис) Я.В. Горобцова

Дата ухвалення рішення30.08.2012
Оприлюднено19.10.2012
Номер документу26453175
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості по страховим внескам

Судовий реєстр по справі —0870/8343/12

Ухвала від 07.08.2023

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 28.07.2023

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Бойченко Юлія Петрівна

Ухвала від 14.12.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Ухвала від 06.12.2017

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Татаринов Дмитро Вікторович

Постанова від 01.10.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

Ухвала від 30.08.2012

Адміністративне

Запорізький окружний адміністративний суд

Горобцова Ярослава Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні