Постанова
від 05.11.2012 по справі 5/243/б
ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

cpg1251

ЛЬВІВСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

79010, м.Львів, вул.Личаківська,81


ПОСТАНОВА

05.11.12 Справа № 5/243/б

Львівський апеляційний господарський суд в складі колегії суддів:

головуючий суддя Гриців В.М., суддів Данко Л.С., Юрченко Я.О.

при секретарі судового засідання Швець О.В.

розглянув у відкритому судовому засіданні апеляційну скаргу державної податкової інспекції у місті Чернівці на ухвалу господарського суду Чернівецької області від 11 червня 2012 року у справі №5/243/б про банкрутство акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва"

ВСТАНОВИВ:

Господарський суд Чернівецької області (суддя Дутка В.В.) ухвалою від 11 червня 2012 року: затвердив уточнений звіт ліквідатора про витрати ліквідаційної процедури за весь час її проведення; затвердив звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва"; акціонерне товариство закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва" ліквідував; провадження у справі припинив.

Ухвала прийнята на підставі ст. 32, п. 6 ст. 40 закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Державна податкова інспекція у місті Чернівці подала апеляційну скаргу на ухвалу господарського суду Чернівецької області від 11 червня 2012 року у справі №5/243/б, просить скасувати та задовольнити клопотання податкової інспекції -зупинити ліквідаційну процедуру акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва" до завершення розгляду кримінальної справи №О-129044. Стверджує, що у поданому суду клопотанні ДПІ у м. Чернівці повідомила суд про порушення кримінальної справи №0-129044 відносно колишнього директора АТЗВ ВТФ "Мальва" Старжинської І.Б. по факту доведення до банкрутства за ознаками злочину, передбаченого ст. 219 КК України та у зв'язку з цим просила зупинити ліквідаційну процедуру в порядку ст. 79 ГПК України, проте суд безпідставно не задовольнив клопотання. На думку скаржника, досудове слідство та вирішення питання завдання банкруту матеріальної шкоди внаслідок злочинних дій можуть в подальшому мати значення для ефективного завершення процедури банкрутства АТЗВ ВТФ "Мальва", зокрема, погашення вимог кредиторів, оскільки у постанові про порушення кримінальної справи зазначено про завдання колишнім директором АТЗВ ВТФ "Мальва" Старжинською І.Б. шкоди у вигляді несплати податків у сумі 339,7 тис. грн. та страхових внесків до Пенсійного фонду України в сумі 255,7 тис. грн. З наведеного скаржник дійшов висновку про можливе погашення кредиторських вимог у сумі більш, як 500 тис. грн., а тому суд першої інстанції повинен був зупинити провадження у справі. Крім того, ДПІ у м. Чернівці вважає, що суд першої інстанції повинен був у резолютивній частині ухвали зазначити про відмову чи про задоволення клопотання.

Апеляційна скарга обґрунтована ст.ст. 79, 91-95, 106 ГПК України.

Львівський апеляційний господарський суд неодноразово відкладав розгляд справи з причини зміни складу суду, витребування усіх матеріалів справи, обов'язкової участі в судовому засіданні арбітражного керуючого Бурми С.В., забезпечення процесуальних прав учасників процесу, а також продовжував строк розгляду справи, про що зазначено у відповідних ухвалах. У всіх випадках учасникам провадження у справі про банкрутство (комітету кредиторів, банкруту, арбітражному керуючому, скаржнику) належним чином повідомлено про час і місце розгляду справи.

В судовому засіданні 31 жовтня 2012 року оголошено перерву на 05 листопада 2012 року.

Арбітражний керуючий Бурма С.В. надіслав відзив на апеляційну скаргу, в якому доводи скаржника вважає безпідставними й такими, що не ґрунтуються на законі. Просить в задоволенні апеляційної скарги відмовити. У судовому засіданні 03 жовтня 2012 року арбітражний керуючий Бурма С.В. подані заперечення апеляційної скарги підтримав повністю, подав клопотання долучити до матеріалів справи оригінали інвентаризаційних описів та оригінал договору про повну матеріальну відповідальність та пояснив, що з причин вилучення означених документів слідчими органами не міг надати ці оригінали суду першої інстанції, однак копії названих документів були додані до попередніх звітів ліквідатора і знаходяться у матеріалах справи. Надалі (18 жовтня 2012 року) арбітражний керуючий Бурма С.В. надав суду письмові пояснення та копію протоколу обшуку від 27 березня 2012 року внаслідок якого документи були опечатані, що унеможливило їх подання суду першої інстанції.

Статтею 106 ГПК України визначено, що апеляційні скарги на ухвали розглядаються в порядку, передбаченому для розгляду апеляційних скарг на рішення місцевого суду.

Згідно з ст. 99 ГПК України в апеляційній інстанції справи переглядаються за правилами розгляду цих справ у першій інстанції з урахуванням особливостей, передбачених у цьому розділі. Апеляційний господарський суд, переглядаючи рішення в апеляційному порядку, користується правами, наданими суду першої інстанції.

Відповідно до вимог ст. 101 ГПК України у процесі перегляду справи апеляційний господарський суд за наявними у справі і додатково поданими доказами повторно розглядає справу. Додаткові докази приймаються судом, якщо заявник обґрунтував неможливість їх подання суду першої інстанції з причин, що не залежали від нього. Апеляційний господарський суд не зв'язаний доводами апеляційної скарги і перевіряє законність і обґрунтованість рішення місцевого господарського суду у повному обсязі.

Беручи до уваги викладене, апеляційний суд приймає додатково подані докази та визнає неможливість їх подання суду першої інстанції з причини їх вилучення слідчими органами. При цьому суд також враховує, що дані інвентаризації майна боржника балансовою вартістю 1539851,87 грн. були предметом розгляду і комітету кредиторів акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торговельна фірма "Мальва", і суду першої інстанції у квітні 2007 року -після уведення ліквідаційної процедури.

Розглянув апеляційну скаргу державної податкової інспекції у місті Чернівці та матеріали справи №5/243/б про банкрутство акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва" Львівський апеляційний господарський суд вважає, що ухвалу господарського суду Чернівецької області від 11 червня 2012 року слід залишити без змін з нижченаведених підстав.

Згідно з матеріалами справи провадження у справі про банкрутство акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торговельна фірма "Мальва" порушене ухвалою господарського суду Чернівецької області від 09 жовтня 2010 року за ст.ст. 6, 7, 11 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

Господарський суд Чернівецької області (суддя Дудка В.В.) 24 жовтня 2012 року виніс ухвалу за результатами підготовчого засідання суду (т. 1, а.с. 71). На виконання названої ухвали 04 листопада 2006 року в газеті «Урядовий кур'єр»опубліковано оголошення про порушення провадження у справі про банкрутство акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торговельна фірма "Мальва" (код ЄДРПОУ 00307537).

За результатами розгляду заявлених кредиторами грошових вимог до боржника розпорядник майна боржника арбітражний керуючий Бурма С.В. подав суду реєстр вимог кредиторів акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торговельна фірма "Мальва", який затверджено ухвалою господарського суду Чернівецької області від 09 січня 2007 року (т.5, а.с.68).

Господарський суд Чернівецької області постановою від 22 лютого 2007 року визнав банкрутом акціонерне товариство закритого виду "Виробничо-торговельна фірма "Мальва", увів ліквідаційну процедуру, ліквідатором банкрута призначив арбітражного керуючого Бурму Сергія Валентиновича (т.5., а.с.178-179).

Строк ліквідаційної процедури акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торговельна фірма "Мальва" неодноразово продовжувався, востаннє ухвалою від 24 квітня 2012 року ліквідаційну процедуру продовжено до 24 травня 2012 року, ліквідатора Бурму С.В. зобов'язано після завершення ліквідаційної процедури подати господарському суду звіт про проведену роботу та ліквідаційний баланс банкрута.

Названі судові рішення набрали законної сили і на підставі ст.124 Конституції України та ст.4-5 ГПК України є обов'язковими до виконання на всій території України.

31 травня 2012 року ліквідатор банкрута арбітражний керуючий Бурма С.В. подав господарському суду Чернівецької області ліквідаційний баланс та звіт ліквідатора акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва", а також уточнений звіт ліквідатора про витрати ліквідаційної процедури за весь час її проведеня в розмірі 72934,43 грн., просив затвердити, припинити АТЗВ "ВТФ "Мальва", як юридичну особу внаслідок банкрутства та припинити провадження у справі.

Як зазначено у звіті ліквідатора акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва", такий подано відповідно до статті 32 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", а до звіту додано ліквідаційний баланс АТЗВ "ВТФ "Мальва" та документи, що його підтверджують; реєстр вимог кредиторів з даними про розмір погашених вимог; звіт про витрати ліквідатора з оригіналами підтверджуючих документів; відомості про розмір погашених вимог кредиторів; платіжні доручення, квитанції про сплату боргу кредиторам першої і другої черг; реєстр погашення заборгованості та виплати заробітної плати; платіжні відомості про погашення боргу із заробітної плати; розшифровка руху грошових коштів по ліквідаційному рахунку за час проведення ліквідаційної процедури; листи банків, державних органів; аудиторський висновок; зведені дані про реалізацію основних фондів та матеріалів АТЗВ "ВТФ "Мальва"; відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси, договори купівлі-продажу та акти приймання-передачі майна; примірник постанови про визнання банкрутом ДП «Мальва і Ко»та ухвали суду про ліквідацію ДП «Мальва і Ко», як юридичної особи; відомості про виділ частки банкрута з статутного капіталу ТОВ «Мальва і Ко», в тому числі про її оцінку та судові рішення про стягнення цієї частки на користь банкрута.

Господарський суд Чернівецької області розгляд звіту ліквідатора призначив на 05 червня 2012 року, однак у зв'язку із клопотанням представника кредитора -державної податкової інспекції у м. Чернівці про надання можливості ознайомитись із поданими документами, суд відклав розгляд звіту на 11 червня 2012 року.

У судовому засіданні 11 червня 2012 року ліквідатор банкрута арбітражний керуючий Бурма С.В. поданий звіт та клопотання підтримав.

Представника управління Пенсійного фонду України у м. Чернівці теж просив суд затвердити і звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс і припинити провадження у справі.

Представника державної податкової інспекції у м. Чернівці, який подав клопотання зупинити ліквідаційну процедуру в порядку ст. 79 ГПК України до завершення розгляду кримінальної справи №О-129044, порушеної 31 травня 2012 року відносно колишнього директора АТЗВ ВТФ «Мальва» Старжинської І.Б. по факту доведення до банкрутства за ознаками злочину, передбаченого ст. 219 КК України.

Господарський суд Чернівецької області заслухав звіт ліквідатора та думки членів комітету кредиторів і керуючись ст. 32, п. 6 ст. 40 закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом»затвердив уточнений звіт ліквідатора про витрати ліквідаційної процедури за весь час її проведення; затвердив звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва"; акціонерне товариство закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва" ліквідував; провадження у справі припинив, про що 11 червня 2012 року постановив ухвалу.

Суд у мотивувальній частині ухвали від 11 червня 2012 року відхилив клопотання представника державної податкової інспекції у м. Чернівцях та вказав, що порушення 31.05.2012р. старшим слідчим з ОВС СВ ДПС в Чернівецькій області кримінальної справи №0-129044 відносно колишнього директора АТЗВ ВТФ "Мальва" Старжинської І.Б. по факту доведення до банкрутства за ознаками злочину, передбаченого ст. 219 КК України, не є підставою для зупинення провадження у справі про банкрутство за змістом ст. 79 ГПК України. Крім того, суд вказав про тривалість понад п'ять років судової процедури банкрутства акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва".

Постановляючи ухвалу від 11 червня 2012 року суд першої інстанції констатував, що упродовж всього строку ліквідаційної процедури проводились відкриті (публічні) торги, за результатами яких ліквідатором укладено 21 договір про продаж всіх належних банкруту транспортних засобів, обладнання, матеріалів та нерухомого майна банкрута, надходження від такого продажу становить 294723,00 грн., надходження від продажу готової продукції - 261237,08 грн., сума надходжень стягненої дебіторської заборгованості - 87973,66 грн.

Вартість частки банкрута у статутному капіталі ТОВ "Мальва і Ко" визначена суб'єктом оціночної діяльності в розмірі 638 тис. грн., які протягом ліквідаційної процедури були оплачені та відшкодовані судові витрати в розмірі 1820,00 грн., які пов'язані із судовим стягненням зазначеної суми боргу.

Інше підприємство - ДП "Мальва-1", засновником якого було АТЗВ "ВТФ "Мальва", ліквідовано ухвалою господарського суду Чернівецької області від 12.05.2009 року по справі № 10/215/Б.

Сума фактично безнадійної дебіторської заборгованості банкрута в розмірі 667 997,13 грн. була списана відповідно до рішення комітету кредиторів від 18.06.2009 р. та наказу ліквідатора.

Загальна сума надходжень від ліквідаційної процедури становила 1284841,98 грн. Загальна сума вимог кредиторів АТЗВ "ВТФ "Мальва", з урахуванням заявлених та визнаних судом сум поточних вимог конкурсних та заставних кредиторів становить 3620456,99 грн., з яких 890723,77 грн. вимоги 1-ї черги, в тому числі вимоги заставних кредиторів на суму 890020,77 грн., вимоги II черги 1355603,07 грн., вимоги III черги 935030,24 грн., вимоги ІV черги 262682,80 грн. та штрафні санкції на суму 176417,11 грн. Крім того, протягом процедури розпорядження майном боржника та впродовж ліквідаційної процедури виникла заборгованість з виплати заробітної плати, яка включає в себе також компенсації у зв'язку зі звільненням працівників у вигляді вихідної допомоги та відшкодування відпускних виплат. Сума зобов'язань з виплати заробітної плати та інших компенсаційних виплат, на які не розповсюджується мораторій на задоволення вимог кредиторів і які погашаються в першу чергу склала 312842,68 грн.

Із суми надходжень ліквідатором спрямовано на погашення вимог кредиторів 1150236,99 грн. в порядку черговості, що передбачена ст. 31 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", а саме: виплата зарплати та інших компенсаційних виплат працівникам - 312842,68 грн.; ПАТ "Український інноваційний банк" - 258703,20 грн.; державна інноваційна фінансово-кредитна установа - 87361,00 грн.; відшкодування судових витрат - 703,00 грн.; Управління ПФУ у м. Чернівці - 455239,35 грн.; Чернівецький міський центр зайнятості - 10173,97 грн.; виконавча дирекція Чернівецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності - 1769,39 грн.; відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків та професійних захворювань на виробництві України в м. Чернівці - 23444,40 грн.

Із загальної суми надходжень відшкодовано 72934,43 грн. витрат ліквідатора на проведення ліквідаційної процедури. Решта від надходжень у сумі 61670,56 грн. спрямована на часткову оплату послуг ліквідатора із загальної суми 78175,19 грн., які були затверджені ухвалою господарського суду Чернівецької області від 29.09.2009 року. Залишок непогашених вимог кредиторів, згідно реєстру вимог кредиторів доданого до звіту ліквідатора становить 2843979,30 грн.

Суд першої інстанції також констатував, що ліквідатор банкрута при здійсненні ліквідаційних заходів по розшуку активів банкрута з метою формування ліквідаційної маси направив запити в контролюючі та реєстраційні органи. Відповіді компетентних державних органів та органів місцевого самоврядування (довідки Департаменту економіки Чернівецької міської ради № Б-247 від 03.10.2007р., листа Управління Держкомзему в м. Чернівці за № 1275 від 15.11.2011р., довідки Чернівецького комунального обласного БТІ № 115 від 31.01.2012р., довідки ВДАІ УМВС України в Чернівецькій області № 8/4799 від 02.11.2007 р., листа Інспекції Держтехнагляду Чернівецької ОДА за № 6620/1120 від 11.11.2011р., довідки ЧОД ПАТ "Райффайзен банк Аваль"№ С-25-88-0-1 від 01.03.2012 р., філії ЧОУ ПАТ "Державний ощадний банк України" № 13-21/938 від 24.02.2012 р., ГУ ДКСУ у Чернівецькій області № 18-14/1377 від 02.03.2012р., Чернівецької філії AT "Укрінбанк" №178 від 05.03.2009p., ПАТ "Промінвестбанк" №20-2-2/1072 від 28.05.2012р.) засвідчують відсутність у банкрута інших майнових активів, ніж ті, що були реалізовані.

З наведеного суд першої інстанції дійшов висновку, що ліквідатор здійснив усі заходи щодо ліквідації банкрута та погашення вимог кредиторів. Відсутність у банкрута іншого майна, яке могло б бути направлено на погашення вимог кредиторів є підставою для припинення АТЗВ "ВТФ "Мальва" як юридичної особи внаслідок банкрутства та для припинення провадження у справі. Звіт ліквідатора й ліквідаційний баланс відповідає вимогам ст. 32 закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом».

Колегія суддів Львівського апеляційного господарського суду погоджується з таким висновком суду першої інстанції.

Згідно з ч. 2 ст. 4-1 ГПК України господарські суди розглядають справи про банкрутство у порядку передбаченому цим Кодексом, з урахуванням особливостей, встановлених законом України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

За приписами ст. 32 закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" після завершення усіх розрахунків з кредиторами ліквідатор подає до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс, до якого додаються: показники виявленої ліквідаційної маси (дані її інвентаризації); відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси з посиланням на укладені договори купівлі-продажу; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання - передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів. Господарський суд після заслуховування звіту ліквідатора та думки членів комітету кредиторів або окремих кредиторів виносить ухвалу про затвердження звіту ліквідатора та ліквідаційного балансу. Якщо за результатами ліквідаційного балансу після задоволення вимог кредиторів не залишилося майна, господарський суд виносить ухвалу про ліквідацію юридичної особи - банкрута.

До поданого суду першої інстанції 31 травня 2012 року звіту ліквідатора й ліквідаційного балансу ліквідатор банкрута арбітражний керуючий Бурма С.В. додав відомості про реалізацію об'єктів ліквідаційної маси; копії договорів купівлі-продажу та акти приймання-передачі майна; реєстр вимог кредиторів з даними про розміри погашених вимог кредиторів; документи, які підтверджують погашення вимог кредиторів та витрати ліквідаційної процедури. Показники виявленої ліквідаційної маси відображені у попередніх звітах ліквідатора за 2007 рік, а оригінали інвентаризаційних описів надані суду апеляційної інстанції з поясненнями про неможливість їх подання разом із звітом ліквідатора.

Господарський суд Чернівецької області ухвалою від 23 травня 2012 року розгляд звіту ліквідатора призначив на 05 червня 2012 року, однак у зв'язку із клопотанням представника кредитора -державної податкової інспекції у м. Чернівці про надання можливості ознайомитись із поданими документами, суд відклав розгляд звіту на 11 червня 2012 року.

У судовому засіданні 11 червня 2012 року суд заслухав звіт ліквідатора банкрута арбітражного керуючого Бурми С.В. та думки присутніх в судовому засіданні представників комітету кредиторів, а саме: представника управління Пенсійного фонду України у м. Чернівці, який просив суд затвердити подані звіт ліквідатора, ліквідаційний баланс і припинити провадження у справі

Представника державної податкової інспекції у м. Чернівці, який подав клопотання зупинити провадження у справі про банкрутство в порядку ст. 79 ГПК України до завершення розгляду кримінальної справи №О-129044, порушеної 31 травня 2012 року відносно колишнього директора АТЗВ ВТФ «Мальва»Старжинської І.Б. по факту доведення до банкрутства за ознаками злочину, передбаченого ст. 219 КК України.

Господарський суд Чернівецької області правомірно затвердив звіт ліквідатора і ліквідаційний баланс банкрута, ліквідував банкрута і припинив провадження у справі, про що зазначено вище.

Також суд першої інстанції законно відмовив у задоволенні клопотання про зупинення провадження у справі про банкрутство, про що вказав у мотивувальній частині ухвали від 11 червня 2012 року.

Суд апеляційної інстанції вважає, що законних підстав для зупинення провадження у справі про банкрутство немає з огляду на наступне.

Конституцією України (стаття 19) встановлено обов'язок органів державної влади, їх посадових осіб діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що визначений Конституцією і законами України.

Відповідно до вимог ст. 79 ГПК України господарський суд зупиняє провадження у справі в разі неможливості розгляду даної справи до вирішення пов'язаної з нею іншої справи, що розглядається іншим судом, а також у разі звернення господарського суду із судовим дорученням про надання правової допомоги до іноземного суду або іншого компетентного органу іноземної держави. Господарський суд має право зупинити провадження у справі за клопотанням сторони, прокурора, який бере участь в судовому процесі, або за своєю ініціативою у випадках призначення господарським судом судової експертизи; надсилання господарським судом матеріалів до слідчих органів; заміни однієї з сторін її правонаступником. Про зупинення провадження у справі виноситься ухвала, яку може бути оскаржено.

Суд апеляційної інстанції констатує, що в матеріалах справи про банкрутство АТЗВ "ВТФ "Мальва" відсутні докази надсилання господарським судом матеріалів до слідчих органів. Рівно ж відсутні й інші, визначені законом підстави зупинення провадження у справі. Крім того, закон не вимагає виносити ухвалу про відмову в задоволенні клопотання про зупинення провадження у справі, тому про відмову у задоволенні такого клопотання суд зазначає у мотивувальній частині ухвали.

Викладене спростовує доводи апеляційної скарги, в тому числі й припущення скаржника про можливе задоволення вимог кредиторів у разі завершення досудового слідства.

Таким чином, ухвала господарського суду Чернівецької області від 11 червня 2012 року у справі №5/243/б про банкрутство акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва" відповідає вимогам Закону. При вирішенні справи суд першої інстанції з'ясував обставини, що мають значення для справи, правильно застосував норми матеріального і процесуального права.

Керуючись ст.ст. 99, 101, 103, 105, 106 ГПК України, Львівський апеляційний господарський суд

ПОСТАНОВИВ:

Ухвалу господарського суду Чернівецької області від 11 червня 2012 року у справі №5/243/б про банкрутство акціонерного товариства закритого виду "Виробничо-торгівельна фірма "Мальва" залишити без змін, а апеляційну скаргу державної податкової інспекції у місті Чернівці без задоволення.

Постанова набирає законної сили з дня її прийняття.

Постанову може бути оскаржено у касаційному порядку.

Головуючий суддя Гриців В.М.

суддя Данко Л.С.

суддя Юрченко Я.О.

СудЛьвівський апеляційний господарський суд
Дата ухвалення рішення05.11.2012
Оприлюднено14.11.2012
Номер документу27410484
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5/243/б

Постанова від 19.12.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Ухвала від 05.12.2012

Господарське

Вищий господарський суд України

Коваленко В.М.

Постанова від 05.11.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 18.10.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 23.08.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 17.07.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 26.06.2012

Господарське

Львівський апеляційний господарський суд

Гриців В.М.

Ухвала від 11.06.2012

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Дутка Віталій Володимирович

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Дутка Віталій Володимирович

Ухвала від 05.06.2012

Господарське

Господарський суд Чернівецької області

Дутка Віталій Володимирович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні