Ухвала
від 05.11.2012 по справі 118/4512/12
СІМФЕРОПОЛЬСКИЙ РАЙОННИЙ СУД АВТОНОМНОЇ РЕСПУБЛІКИ КРИМ

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

Справа № 118/4512/12

05.11.2012 року м. Сімферополь

Сімферопольський районний суд Автономної Республіки Крим у складі:

головуючої судді Паніної П.Є.,

при секретарі Комар В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Сімферопольської районної державної адміністрації в АР Крим, ОСОБА_2, кооперативу «Івушка», Садівничого товариства «Івушка» про скасування рішення, скасування державного акту на право власності на земельну ділянку, усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 звернулася до суду з позовом до Сімферопольської районної державної адміністрації в АР Крим, ОСОБА_2, кооперативу «Івушка», Садівничого товариства «Івушка» про скасування рішення, скасування державного акту на право власності на земельну ділянку, усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, за вимогами викладеними у позові.

05.11.2012 року до суду від позивача надійшло клопотання про залишення позовних вимог в частині усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою НОМЕР_1, яка розташована в СТ «Івушка» на території Чистинської сільської ради Сімферопольського району АР Крим, вилучення з незаконного користування ОСОБА_2 земельної ділянки НОМЕР_1, яка розташована СТ «Івушка» на території Чистинської сільської ради Сімферопольського району АР Крим, зобов'язання ОСОБА_2 звільнити самовільно зайняту ним земельну ділянку НОМЕР_1, яка розташована СТ «Івушка» на території Чистинської сільської ради Сімферопольського району АР Крим, без розгляду.

Вивчивши материіали справи, суд дійшов до висновку про задоволення заяви позивача, виходячи з наступного.

Відповідно до пункту п'ятого частини 1 статті 207 Цивільного процесуального кодексу України суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

Виходячі з наведеного залишення данного позову без розгляду не суперечить закону та не порушує права, свободи та інтереси інших осіб.

Керуючись пунктом п'ятим частини 1 та частиною 2 статті 207 Цивільного процесуального кодексу України, суд -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до Сімферопольської районної державної адміністрації в АР Крим, ОСОБА_2, кооперативу «Івушка», Садівничого товариства «Івушка» про скасування рішення, скасування державного акту на право власності на земельну ділянку, усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою, в частині усунення перешкод у користуванні земельною ділянкою НОМЕР_1, яка розташована в СТ «Івушка» на території Чистинської сільської ради Сімферопольського району АР Крим, вилучення з незаконного користування ОСОБА_2 земельної ділянки НОМЕР_1, яка розташована СТ «Івушка» на території Чистинської сільської ради Сімферопольського району АР Крим, зобов'язання ОСОБА_2 звільнити самовільно зайняту ним земельну ділянку НОМЕР_1, яка розташована СТ «Івушка» на території Чистинської сільської ради Сімферопольського району АР Крим, залишити без розгляду, позовні вимоги в частині скасування рішення, скасування державного акту на право власності на земельну ділянку - розглянути по суті.

Роз'яснити позивачу її право на повторне звернення до суду після усунення умов, що були підставою для залишення позову без розгляду.

Ухвала|розв'язання,вирішення,розв'язування| може бути оскаржена в Апеляційний суд Автономної Республіки Крим через Сімферопольський районний суд Автономної Республіки Крим шляхом подачі апеляційної скарги в 5-денний строк з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя

СудСімферопольский районний суд Автономної Республіки Крим
Дата ухвалення рішення05.11.2012
Оприлюднено15.11.2012
Номер документу27436283
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —118/4512/12

Ухвала від 05.11.2012

Цивільне

Сімферопольский районний суд Автономної Республіки Крим

Паніна П. Є.

Рішення від 05.11.2012

Цивільне

Сімферопольский районний суд Автономної Республіки Крим

Паніна П. Є.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні