Ухвала
від 13.11.2012 по справі 10/4067
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

"13" листопада 2012 р. Справа № 10/4067

Господарський суд Черкаської області в особі судді Шумка В.В., при секретарі судового засідання Горбуновій Н.О., за участю ліквідатора Голінного А.М., представників кредиторів:

ПАТ "Державний ощадний банк України" - Шостака В.В. - за довіреністю,

Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України - Гнізділова І.О. - за довіреністю,

Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності - Арескула О.Ю. - за довіреністю,

Управління Пенсійного фонду України в Золотоніському районі - Малихіна В.В. - за довіреністю,

розглянувши у відкритому судовому засіданні матеріали справи за заявою товариства з обмеженою відповідальністю "Шпола-АгроІндустрі" до товариства з обмеженою відповідальністю "Вознесенське" про визнання банкрутом, -

ВСТАНОВИВ:

06 червня 2006 року господарський суд Черкаської області прийняв постанову про визнання боржника - Товариство з обмеженою відповідальністю "Вознесенське" банкрутом та відкриття процедури його ліквідації.

Ліквідатором банкрута являється арбітражний керуючий Голінний Андрій Михайлович.

Ліквідатор, на підставі рішення комітету кредиторів, подав суду клопотання про затвердження звіту про закінчення процедури ліквідації та ліквідаційного балансу, припинення провадження у справі та про затвердження:

- оплати послуг арбітражного керуючого - ліквідатора Білери О.В.,

- оплати послуг арбітражного керуючого - ліквідатора Голінного А.М.,

- звіту про відшкодування витрат арбітражного керуючого Голінного А.М. в ході виконання ліквідатором своїх повноважень (протокол зборів комітету кредиторів від 20.09.2012 р.).

Представники кредиторів у засіданні суду проти затвердження звіту та ліквідаційного балансу не заперечили.

Розглянувши матеріали справи, звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс, заслухавши ліквідатора, представників кредиторів, суд вважає, що ліквідатором виконані необхідні дії для встановлення активів боржника.

Враховуючи, що у боржника відсутнє майно для задоволення вимог кредиторів, суд вважає, що звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс боржника підлягають затвердженню, а боржник, як юридична особа, ліквідації.

Керуючись ст. ст. 3 1 ,32, 40 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд -

УХВАЛИВ:

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс товариства з обмеженою відповідальністю "Вознесенське", затвердити.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Вознесенське", Черкаська область, Золотоніський район, с. Вознесенське, вул. Леніна, 105, код ЄДРПОУ 25209362 як юридичну особу, ліквідувати у зв'язку з банкрутством.

Звіти про оплату послуг арбітражних керуючих Голінного А.М., Білери О.В., звіт про відшкодування витрат арбітражного керуючого Голінного А.М. в ході виконання ліквідатором своїх повноважень в розмірі та на умовах, встановлених рішенням комітету кредиторів (протокол від 20.09.2012 р.), затвердити.

Провадження у справі припинити.

Ухвалу надіслати ліквідатору, кредиторам, Головному управлінню юстиції в Черкаській області, державному реєстратору, відділу ДВС Золотоніського районного управління юстиції.

Суддя В.В.Шумко

Дата ухвалення рішення13.11.2012
Оприлюднено23.11.2012
Номер документу27599282
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —10/4067

Ухвала від 11.05.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 13.11.2012

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 09.11.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 04.05.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

Ухвала від 11.04.2011

Господарське

Господарський суд Черкаської області

Шумко В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні