Ухвала
від 06.12.2012 по справі 8951/11/2070
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61004 м. Харків вул. Мар'їнська, 18-Б-3 У Х В А Л А

про видачу дубліката виконавчого листа

06 грудня 2012 року № 2а- 8951/11/2070

2в-465/12

Суддя Харківського окружного адміністративного суду Волошин Д.А., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Приватного акціонерного товариства "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" про видачу дубліката виконавчого листа по справі № 2а-8951/11/2070 за позовом Приватного акціонерного товариства "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" до Нововодолазької міжрайонної державної податкової інспекції в Харківській області, Головного управління державного казначейства України у Харківській області про скасування податкового повідомлення-рішення та стягнення з Державного бюджету України бюджетного відшкодування,-

В С Т А Н О В И В:

Приватне акціонерне товариство "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з заявою, в якій просить видати дублікат виконавчого листа про стягнення витрат по сплаті судового збору по справі № 2а-8951/11/2070 за позовом Приватного акціонерного товариства "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" до Нововодолазької міжрайонної державної податкової інспекції в Харківській області, Головного управління державного казначейства України у Харківській області про скасування податкового повідомлення-рішення та стягнення з Державного бюджету України бюджетного відшкодування.

Розглядаючи подану заяву по суті, суд виходить з наступних підстав та мотивів.

Правовідносини з приводу видачі дублікатів виконавчих листів унормовані ст.260 КАС України.

Частиною 2 ст. 260 КАС України встановлено, що неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду, а тому, згідно приписів ст.41, ч.4 ст.122, ч.6 ст.128 КАС України, судовий розгляд згаданої заяви здійснюється в порядку письмового провадження за наявними у справі доказами, які повно та всебічно висвітлюють обставини спірних правовідносин.

Суд, вивчивши доводи заяви, дослідивши зібрані по справі докази в їх сукупності, проаналізувавши зміст норм матеріального і процесуального права, які врегульовують спірні правовідносини, виходить з таких підстав та мотивів.

З наявних у справі документів вбачається, що постановою Харківського окружного адміністративного суду від 29.11.2011 р. по справі № 2а-8951/11/2070 позов Приватного акціонерного товариства "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" було задоволено, стягнено з Державного бюджету України на користь позивача витрати по сплаті судового збору у розмірі 1703,40 грн.

27.03.2012 р. по вказаній справі Харківським окружним адміністративним судом видано виконавчий лист про стягнення з Державного бюджету України на користь позивача витрат по сплаті судового збору у розмірі 1703,40 грн.

Зі змісту поданої заяви вбачається, що зазначений виконавчий лист Приватним акціонерним товариством "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" було втрачено.

Згідно ч. 1 ст. 260 КАС України, замість втраченого оригіналу виконавчого листа адміністративний суд, який видав виконавчий лист, за заявою стягувача або поданням державного виконавця може видати його дублікат.

З огляду на викладені вище обставини, суд не знаходить підстав для відмови в задоволенні заяви про видачу дублікату виконавчого листа.

Керуючись ст.ст. 8 і 19 Конституції України, ст.ст.7-11, 55, 160, 165, 260 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

Заяву Приватного акціонерного товариства "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат"- задовольнити.

Видати Приватному акціонерному товариству "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" дублікат виконавчого листа по справі № 2а-8951/11/2070 за позовом Приватного акціонерного товариства "Новоселівський гірничо-збагачувальний комбінат" до Нововодолазької міжрайонної державної податкової інспекції в Харківській області, Головного управління державного казначейства України у Харківській області про скасування податкового повідомлення-рішення та стягнення з Державного бюджету України бюджетного відшкодування, щодо стягнення витрат по сплаті судового збору у розмірі 1703,40 грн.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті апеляційного проваджені або набрання законної сили рішенням за наслідками апеляційного провадження.

Суддя Волошин Д.А.

СудХарківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення06.12.2012
Оприлюднено07.12.2012
Номер документу27864969
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —8951/11/2070

Постанова від 29.11.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 15.07.2011

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

Ухвала від 06.12.2012

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Волошин Д.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні