Ухвала
від 27.12.2012 по справі 5024/1825/2012
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

73000, м.Херсон, вул. Горького, 18

тел. /0552/ 49-31-78, 42-06-22, 32-11-36


УХВАЛА

про порушення справи про банкрутство

"27" грудня 2012 р. Справа № 5024/1825/2012

Суддя господарського суду Херсонської області Сулімовська М. Б. , розглянувши матеріали

за заявою: Каховської об'єднаної державної податкової інспекції Херсонської області Державної податкової служби

до Приватного підприємства "Будівельник", м.Каховка Херсонської області, код ЄДРПОУ 21282296

про визнання банкрутом

встановив, що представлених матеріалів достатньо для порушення справи про банкрутство та призначення розгляду справи у підготовчому засіданні.

Керуючись ст. 64 ГПК України, ст. ст. 8, 11, 12, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", -

у х в а л и в :

1.Прийняти заяву до розгляду і порушити провадження у справі про банкрутство.

2.Призначити справу до розгляду у підготовчому засіданні на "09" січня 2013 р. об 11:20 в приміщенні господарського суду каб.№ 318 (м.Херсон вул.Горького,18).

3.До дня засідання зобов'язати сторони представити до суду:

Кредитора: відомості щодо місцезнаходження боржника станом на день звернення до суду (довідку і витяг з ЄДР); належну довідку Державної інспекції сільського господарства в Херсонській області (додана до матеріалів заяви довідка стосується іншої юридичної особи); копію останнього податкового звіту, поданого боржником до ДПІ; надати пропозицію про призначення ліквідатором професійного арбітражного керуючого із заявою останнього про згоду на участь у справі.

Боржника: установчі документи (статут, довідку із ЄДРПОУ, свідоцтво про державну реєстрацію); відзив на заяву в порядку п.3 ст.11 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" з підтвердженням чи запереченнями щодо факту неплатоспроможності та розміру вимог кредитора; баланс підприємства станом на останню звітну дату; дані про фінансовий та майновий стан підприємства; перелік дебіторів і кредиторів із зазначенням сум заборгованості; дані про заборгованість по заробітній платі; дані про всі наявні рахунки в банківських установах та рух коштів на них.

4. Заборонити посадовим особам боржника будь-які дії по реорганізації, ліквідації боржника або відчуження його основних засобів.

5. Ввести мораторій на задоволення вимог кредиторів, у зв'язку з чим заборонити органам стягнення та органам державної виконавчої служби стягнення на підставі виконавчих документів та інших документів, за якими здійснюється стягнення відповідно до законодавства; нарахування неустойки (штрафу, пені), інших фінансових (економічних) санкцій за невиконання чи неналежне виконання грошових зобов'язань та зобов'язань щодо сплати податків і зборів (обов'язкових платежів).

6. Зобов'язати відділ банкрутства Головного управління юстиції в Херсонській області протягом семи днів подати суду кандидатуру арбітражного керуючого для призначення ліквідатором боржника, повідомивши його (кандидата) про день судового засідання. До пропозиції надати заяву арбітражного керуючого про свою згоду на призначення ліквідатором боржника та про відсутність у нього заінтересованості стосовно боржника та кредиторів.

Зобов'язати надати:

ВДВС Каховського МУЮ - надати суду довідку про наявність виконавчих проваджень відносно боржника відповідно до Єдиного державного реєстру виконавчих проваджень, перелік майна боржника, яке було вилучено у нього і продано за період з 01.01.2011р.

Державного реєстратора Каховського міськвиконкому - витяг і довідку з Єдиного державного реєстру стосовно боржника (чи перебуває в реєстрі, відомості про всі записи в реєстрі).

7. Ухвалу направити: кредитору, боржнику, відділу банкрутства Головного управління юстиції в Херсонській області, ВДВС Каховського МУЮ, Державному реєстратору Каховського міськвиконкому, засновнику боржника Дудніченко Сергію Сергійовичу (74800, Херсонська область, м.Каховка, вул.Першотравнева, буд. 30 корп. А кв.30).

Суддя М.Б. Сулімовська

СудГосподарський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення27.12.2012
Оприлюднено02.01.2013
Номер документу28320000
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —5024/1825/2012

Ухвала від 15.04.2014

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Постанова від 09.01.2013

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

Ухвала від 27.12.2012

Господарське

Господарський суд Херсонської області

Сулімовська М. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні