Ухвала
від 23.10.2012 по справі 422/9642/12
ЛЕНІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

У Х В А Л А

про відкриття провадження у цивільній справі

23 жовтня 2012 року суддя Ленінського районного суду м. Дніпропетровська Залімська Н.В., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до гаражного кооперативу «Комунар», третя особа Комунальне підприємство «Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації»Дніпропетровської обласної ради, про визнання права власності на гараж, -

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА_1 22 жовтня 2012 року звернулася до суду з позовом до гаражного кооперативу «Комунар», третя особа КП «ДМБТІ»Дніпропетровської обласної ради, про визнання права власності на гараж.

Враховуючи, що підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позивачеві, відмови у відкритті провадження не встановлено, керуючись ч. 4 ст. 122 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до гаражного кооперативу «Комунар», третя особа Комунальне підприємство «Дніпропетровське міжміське бюро технічної інвентаризації»Дніпропетровської обласної ради, про визнання права власності на гараж.

Призначити проведення попереднього судового засідання у справі на 14:00 годину 12 листопада 2012 року.

Відповідачу пропонується надати заперечення проти позову.

Роз'яснити сторонам, що вони зобов'язані подати свої докази суду до або під час попереднього судового засідання у справі. Докази, подані з порушенням зазначеного порядку, не приймаються, якщо сторона не доведе, що докази подано несвоєчасно з поважних причин.

Ухвалу може бути оскаржено в апеляційний суд Дніпропетровської області через Ленінський районний суд м. Дніпропетровська стосовно недотримання правил підсудності шляхом подачі апеляційної скарги протягом 5 днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Н.В. Залімська

Дата ухвалення рішення23.10.2012
Оприлюднено14.01.2013
Номер документу28509061
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —422/9642/12

Ухвала від 23.10.2012

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Залімська Н. В.

Рішення від 12.11.2012

Цивільне

Ленінський районний суд м.Дніпропетровська

Залімська Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні