Ухвала
від 24.01.2013 по справі 308/288/13- ц
УЖГОРОДСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Спр. № 308/288/13- ц

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

24 січня 2013 року м. Ужгород

Суддя Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Леміш О.М, ознайомившись з позовною заявою Прокурора м. Ужгород в інтересах Держави в особі департаменту освіти Ужгородської міської ради , ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради та державного акту на право власності на земельну ділянку,

В С Т А Н О В И В:

Прокуратура м.Ужгород звернулася в суд з позовною заявою до відповідачів про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради та державного акту на право власності на земельну ділянку.

Форма і зміст поданої позовної заяви відповідає вимогам ст.ст. 119, 120 ЦПК України. До позовної заяви додано її копії та копії всіх документів, відповідно до кількості відповідачів. Судовий збір сплачено відповідно до вимог ст. 80 ЦПК України.

Враховуючи, що позовна заява підлягає розгляду в порядку цивільного судочинства і є підсудною Ужгородському міськрайонному суду, за даним позовом слід відкрити провадження в цивільній справі та вважати завершеною підготовку справи до судового розгляду без проведення попереднього судового засідання.

Керуючись ст.ст. 11, 122 ЦПК України,

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовною заявою Прокурора м. Ужгород в інтересах Держави в особі департаменту освіти Ужгородської міської ради , ОСОБА_1 про визнання недійсним рішення Ужгородської міської ради та державного акту на право власності на земельну ділянку.

Справу призначити до судового розгляду на 22 лютого 2013 року о 10 год. 20 хв. в залі суду міста Ужгород.

В судове засідання викликати сторони.

Направити відповідачам копії позовної заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати подати письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обгрунтовуються.

Копію ухвали невідкладно направити особам, що беруть участь у розгляді справи.

Суддя Ужгородського

міськрайонного суду О.М Леміш

СудУжгородський міськрайонний суд Закарпатської області
Дата ухвалення рішення24.01.2013
Оприлюднено25.01.2013
Номер документу28783020
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —308/288/13- ц

Рішення від 08.04.2013

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Леміш О. М.

Ухвала від 24.01.2013

Цивільне

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області

Леміш О. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні