Ухвала
від 29.01.2013 по справі 911/92/06/13-г
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

01032, м. Київ, вул. Комінтерну, 16 тел. 235-24-26

УХВАЛА

"29" січня 2013 р. Справа № 911/92/06/13-г

Суддя Черногуз А.Ф., розглянувши матеріали за позовом Заступника Фастівського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі Державної фінансової інспекції у Київській області до Закритого акціонерного товариства «Будівельно-виробнича компанія «Метро» та Виконавчого комітету Фастівської міської ради про визнання недійсною додаткової угоди,

Представники:

прокуратури: не з'явилися;

позивача: Козлова Ю. М. (дов. №30 від 08.08.2012р.);

відповідача 1: Григоренко О. С. (дов. б/н б/д);

відповідача 2: не з'явилися.

УСТАНОВИВ

У провадженні господарського суду Київської області знаходиться справа №911/92/06/13-г за позовом Заступника Фастівського міжрайонного прокурора в інтересах держави в особі Державної фінансової інспекції у Київській області до Закритого акціонерного товариства «Будівельно-виробнича компанія «Метро» та Виконавчого комітету Фастівської міської ради про визнання недійсною додаткової угоди.

Ухвалою господарського суду Київської області від 11 січня 2013 року порушено провадження у справі №911/92/06/13-г та призначено її до розгляду на 29 січня 2013 року.

Представники прокуратури та відповідача 2 в судове засідання 29 січня 2013 року не з'явилися, витребувані документи суду не надали, хоча про час і місце розгляду справи були повідомлені належним чином ухвалою суду. Представник позивача та відповідача 1 з'явилися, проте документів, витребуваних ухвалою суду не надали.

У зв'язку з неявкою в судове засідання 29 січня 2013 року представників прокуратури та відповідача 2, неподанням прокуратурою та сторонами витребуваних документів, керуючись ст.ст. 77, 86 Господарського процесуального кодексу України, суд

УХВАЛИВ:

1. Розгляд справи відкласти на 10 год. 40 хв. 12 лютого 2013 року у відкритому судовому засіданні в приміщенні господарського суду Київської області за адресою м. Київ, вул. Комінтерну, 16, зал судового засідання № 2.

2. Викликати в судове засідання повноважних представників прокуратури та сторін (із належним чином оформленими довіреностями).

3. Явку представників прокуратури та сторін в наступне судове засідання визнати обов'язковою.

4. Зобов'язати повторно прокурора та позивача подати суду: оригінали документів (для огляду), які додані до позовної заяви; письмові відомості про рахунки позивачів, відкриті в банківських установах; установчі документи позивачів (оригінали для огляду, засвідчені копії - до справи) ; довідки про включення до ЄДРПОУ (позивача та відповідача) станом на час винесення даної ухвали .

5. Зобов'язати повторно відповідачів подати суду: відзив на позов з документальним обґрунтуванням його доводів; свідоцтво про державну реєстрацію (оригінал для огляду, засвідчена копія - до справи); письмові відомості щодо рахунків відповідача, відкритих в банківських установах,довідку про включення до ЄДРПОУ відповідача станом на час винесення даної ухвали .

6. Зобов'язати повторно сторони: у порядку визначеному в розділі V ГПК України надати суду докази в підтвердження своїх вимог і заперечень.

7. Учасникам процесу письмові докази, які подаються до господарського суду, оформити відповідно до вимог ст. 36 ГПК України, а пояснення по суті спору викласти письмово.

8. Доводимо до відома сторін, що відповідно до ст. 33 ГПК України кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень.

Відтак, сторони звертаючись до суду повинні врахувати те, що визначення та наповнення доказової бази переданого на розгляд суду спору покладаються саме на сторони, а не на суд. Суд вирішує спір на підставі поданих та витребуваних в порядку ст. 38 ГПК України сторонами доказів.

9. Попередити прокуратуру та позивачів, що згідно п. 5 ч. 1 статті 81 Господарського процесуального кодексу України господарський суд залишає позов без розгляду, якщо позивач без поважних причин не подав витребувані господарським судом матеріали, необхідні для вирішення спору, або представник позивача не з'явився на виклик у засідання господарського суду і його нез'явлення перешкоджає вирішенню спору.

10. Попередити прокуратуру та сторін про те, що відповідно до п. 5 ст. 83 ГПК України господарський суд, приймаючи рішення, має право стягувати в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону та відповідно до ст. 90 ГПК України винести окрему ухвалу та направити її до Генеральної прокуратури України.

11. Копію ухвали надіслати сторонам у справі та прокурору .

СудГосподарський суд Київської області
Дата ухвалення рішення29.01.2013
Оприлюднено07.02.2013
Номер документу29108696
СудочинствоГосподарське

Судовий реєстр по справі —911/92/06/13-г

Рішення від 26.02.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

Ухвала від 29.01.2013

Господарське

Господарський суд Київської області

Черногуз А.Ф.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні