Ухвала
від 12.02.2013 по справі 18/88
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

cpg1251

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

36000, м. Полтава, вул.Зигіна , 1, тел. (0532) 610-421, факс (05322) 2-18-60, E-mail inbox@pl.arbitr.gov.ua

У Х В А Л А

12.02.2013 Справа № 18/88

по заяві Управління Пенсійного фонду України в Козельщинському районі, вул. Леніна, 47, смт. Козельщина, Полтавська область, 39100

до Приватного сільськогосподарського підприємства "Рибалківське", с. Рибалки, Козельщинський район, Полтавська область, 39100, код ЄДРПОУ 30827356

про визнання банкрутом

Суддя Паламарчук В.В.

Представники сторін 22.01.2013р.:

від кредиторів: не з'явились

ліквідатор: Перепелиця В.В. арбітражний керуючий

Представники сторін 12.02.2013р.:

від кредиторів: не з'явились

ліквідатор: Перепелиця В.В. арбітражний керуючий

Ухвала виноситься в умовах перерви, оголошеної в судовому засіданні 22.01.2013р. згідно ст.77 ГПК України.

Розглядається заява УПФУ в Козельщинському районі про визнання банкрутом ПСП "Рибалківське", с.Рибалки.

Розглянувши матеріали справи №18/88 про банкрутство ПСП "Рибалківське", с.Рибалки заслухавши ліквідатора, суд встановив:

Ухвалою господарського суду від 08.10.2010р. порушено провадження у справі про банкрутство ПП "Рибалківське". Постановою господарського суду від 04.11.2010р. підприємство визнано банкрутом в порядку, передбаченому ст. 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", відкрито ліквідаційну процедуру, ліквідатором призначено арбітражного керуючого Перепелицю В.В. Ухвалою господарського суду від 11.01.2011р. здійснено перехід до загальних судових процедур у справі №18/88. Ухвалою господарського суду від 07.04.2011р. затверджено реєстр вимог кредиторів.

Від ліквідатора Перепелиці В.В. надійшла заява (вх.№114д від 03.01.2013р.) про затвердження мирової угоди між кредиторами та боржником (протокол №3 зборів комітету кредиторів від 27.12.2012р.). Також суду представлено мирову угоду по справі №18/88 про визнання банкрутом ПСП "Рибалківське", укладену між кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою господарського суду від 07.04.2011р., боржником та третьою особою ТОВ "Агрофірма Добробут"( Полтавська область, смт. Козельщина, вул. Радянська, 8, код ЄДРПОУ 32682703) про наступне:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Дана мирова угода укладена на підставі статей 35-39 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

1.2. Даною мировою угодою регулюються правовідносини сторін відносно погашення заборгованості Боржника перед Кредиторами відповідно з нормами Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

1.3. Дану угоду від іменікредиторів підписує Голова комітету кредиторів.

1.4. Дану угоду від iмені Боржника підписує арбітражний керуючий (ліквідатор).

1.5. Дану угоду від імені третьої особи підписує третя особа в особі уповноваженого представника.

2. ПРЕДМЕТ МИРОВОЇ УГОДИ

2.1. За даною угодою Кредитори, які підпадають під дію Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", зобов'язуються прийняти виконання зобов'язання Боржника Третьою особою шляхом погашення заборгованості, включеної до реєстру вимог кредиторів Боржника, та заборгованості, яка виникла у процедурі ліквідації Боржника у cпрaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське"; Боржник зобов'язується передати у власність Третьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди; а Третя особа зобов'язується виконати зобов'язання Боржника перед кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по cпpaвi № 18/88 від 07.04.2011р., та вимоги, яких виникли у

процедурі ліквідації Боржника у cпрaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", та для відшкодування понесених витрат отримати від Боржника у власність 100 % корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

2.2. Дана угода відповідно до частини 1 статті 36 Закону України "Про відновлення

платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" укладається відносно тієї частини боргу, що визнана Господарським судом Полтавської області по cпpaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", вимог другої та наступних черг, визначених статтею 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

3. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ КРЕДИТОРІВ

3.1. Кредитори зобов'язуються:

Відповідно до частини 2 статті 36 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" зобов'язуються прийняти погашення заборгованості, включеної до реєстру вимог кредиторів Боржника, та заборгованості, яка виникла у процедурі ліквідації Боржника у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

4. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ БОРЖНИКА

Боржник зобов'язується:

4.1. Для відшкодування витрат Третьої особи, передбачених даною угодою, передати у власність Tрeтьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

4.2. Надати Третій ocoбi уci документи, необхідні для отримання у власність Третьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

4.3. Підписати акт приймання-передачі та здійснити вci дії, необхідні для отримання у власність Третьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

5. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ TPETЬOЇ ОСОБИ

Третя особа зобов'язується:

5.1. Виконати зобов'язання боржника Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" перед кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по cпpaвi № 18/88 від 07.04.2011р., та вимоги яких виникли у процедурі ліквідації Боржника у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", i для відшкодування понесених витрат отримати від Боржника у власність 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

6. ВИКОНАННЯ МИРОВОЇ УГОДИ

6.1. Порядок погашення Третьою особою заборгованості, включеної до реєстру вимог Кредиторів Боржника, i заборгованості, яка виникла у процедурі ліквідації Боржника у cпpaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" , та конкретні строки погашення заборгованості перед кожним Кредитором відображені у додатку № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

6.2. Боржник зобов'язаний подавати Кредиторам всю передбачену законодавством звітність відносно виконання мирової угоди.

6.3. Третя особа зобов'язується сумлінно виконувати взяті на себе зобов'язання, не допускати дискримінацію одного Кредитора по відношенню до інших.

6.4. Питання недійсності мирової угоди або її розірвання та наслідки невиконання регулюються відповідно до статті 39 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

7. ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ

7.1. Дана угода набуває чинності з дня її затвердження Господарським судом Полтавської області та діє до остаточного її виконання. Одностороння відмова від цієї Угоди не допускається.

7.2. Розірвання мирової угоди Господарським судом Полтавської області щодо окремого Кредитора не тягне її розірвання щодо інших Кредиторів.

8. ІНШІ УМОВИ

8.1. Вимоги Кредиторів, по яких зроблено розрахунки згідно з умовами даної угоди, вважаються погашеними.

8.2. Після набуття чинності даної угоди Кредитори не мають права вимагати від Боржника виконання зобов'язань іншим чином, ніж обумовлені в даній Угоді.

8.3. 3 моменту виконання мирової угоди (оплати всіх кредиторських вимог по справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське") Третя особа набуває право власності на 100 % корпоративних прав Боржника - Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське".

8.4. Уci доповнення та зміни до даної угоди мають юридичну силу лише при укладанні додаткової угоди, засвідченої підписами уповноважених представників сторін та затвердженої Господарським судом Полтавської області.

8.5. У випадках, не передбачених даною Угодою, сторони керуються чинним законодавством України.

8.6. Дану угоду складено в 4 - чотирьох оригінальних примірниках, які мають однакову юридичну силу, - по одному для Боржника, Голови комітету кредиторів, Третьої особи та Господарського суду Полтавської області.

Дана мирова угода не суперечить матеріалам справи, не порушує права та інтереси сторін та підлягає затвердженню судом. У відповідності до частини 6 ст.38 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" затвердження господарським судом мирової угоди є підставою для припинення провадження у справі про банкрутство.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.35-38 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", суд, -

УХВАЛИВ :

1. Затвердити мирову угоду по справі №18/88 в наступній редакції:

МИРОВА УГОДА

у cпpaві № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське"

КРЕДИТОРИ:

Кредитори Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщанський район, с. Рибалки, код ЄДРПОУ 30827356/, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по справі № 18/88 від 07.04.2011р., в ocoбi Голови комітету кредиторів Управління Пенсійного фонду України в Козельщинському районі районі в особі начальника Лашко С.М., що діє на підставі положення та наказу №17-0 від 02.02.2011р. та протоколу зборів кредиторів № 1 від 14.06.2011р., протоколу зборів комітету кредиторів № 1 від 14.06.2011р., з однієї сторони,

БОРЖНИК:

Приватне сільськогосподарське підприємство „Рибалківське" / Юридична адреса: Полтавська область, Козельщанський район, с. Рибалки, код ЄДРПОУ 30827356/ в oco6i ліквідатора арбітражного керуючого Перепелиці Василя Володимировича, що діє на підставі Постанови Господарського суду Полтавської області по справі № 18/88 від 04.11.2010р., ліцензії серії АВ № 470289 від 16.03.2010 р. та Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", з другої сторони,

ТРЕТЯ ОСОБА:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Добробут» /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщинський р-н, смт. Козельщина, вул. Радянська, 8; код ЄДРПОУ 32682703/, в особі Генерального директора Коваленко О.А., який діє на підставі Статуту, з третьої сторони,

уклали дану Мирову угоду (далі - Угода) у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", порушеної Господарським судом Полтавської області, про наступне:

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Дана мирова угода укладена на підставі статей 35-39 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

1.2. Даною мировою угодою регулюються правовідносини сторін відносно погашення заборгованості Боржника перед Кредиторами відповідно з нормами Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

1.3. Дану угоду від іменікредиторів підписує Голова комітету кредиторів.

1.4. Дану угоду від iмені Боржника підписує арбітражний керуючий (ліквідатор).

1.5. Дану угоду від імені третьої особи підписує третя особа в особі уповноваженого представника.

2. ПРЕДМЕТ МИРОВОЇ УГОДИ

2.1. За даною угодою Кредитори, які підпадають під дію Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", зобов'язуються прийняти виконання зобов'язання Боржника Третьою особою шляхом погашення заборгованості, включеної до реєстру вимог кредиторів Боржника, та заборгованості, яка виникла у процедурі ліквідації Боржника у cпрaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське"; Боржник зобов'язується передати у власність Третьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди; а Третя особа зобов'язується виконати зобов'язання Боржника перед кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по cпpaвi № 18/88 від 07.04.2011р., та вимоги, яких виникли у

процедурі ліквідації Боржника у cпрaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", та для відшкодування понесених витрат отримати від Боржника у власність 100 % корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

2.2. Дана угода відповідно до частини 1 статті 36 Закону України "Про відновлення

платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" укладається відносно тієї частини боргу, що визнана Господарським судом Полтавської області по cпpaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", вимог другої та наступних черг, визначених статтею 31 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

3. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ КРЕДИТОРІВ

3.1. Кредитори зобов'язуються:

Відповідно до частини 2 статті 36 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" зобов'язуються прийняти погашення заборгованості, включеної до реєстру вимог кредиторів Боржника, та заборгованості, яка виникла у процедурі ліквідації Боржника у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

4. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ БОРЖНИКА

Боржник зобов'язується:

4.1. Для відшкодування витрат Третьої особи, передбачених даною угодою, передати у власність Tрeтьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

4.2. Надати Третій ocoбi уci документи, необхідні для отримання у власність Третьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

4.3. Підписати акт приймання-передачі та здійснити вci дії, необхідні для отримання у власність Третьої особи 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

5. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ TPETЬOЇ ОСОБИ

Третя особа зобов'язується:

5.1. Виконати зобов'язання боржника Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" перед кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по cпpaвi № 18/88 від 07.04.2011р., та вимоги яких виникли у процедурі ліквідації Боржника у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", i для відшкодування понесених витрат отримати від Боржника у власність 100% корпоративних прав Боржника в порядку, встановленому даною угодою та додатком № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

6. ВИКОНАННЯ МИРОВОЇ УГОДИ

6.1. Порядок погашення Третьою особою заборгованості, включеної до реєстру вимог Кредиторів Боржника, i заборгованості, яка виникла у процедурі ліквідації Боржника у cпpaвi № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" , та конкретні строки погашення заборгованості перед кожним Кредитором відображені у додатку № 1 до неї, який є невід'ємною частиною даної угоди.

6.2. Боржник зобов'язаний подавати Кредиторам всю передбачену законодавством звітність відносно виконання мирової угоди.

6.3. Третя особа зобов'язується сумлінно виконувати взяті на себе зобов'язання, не допускати дискримінацію одного Кредитора по відношенню до інших.

6.4. Питання недійсності мирової угоди або її розірвання та наслідки невиконання регулюються відповідно до статті 39 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом".

7. ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ

7.1. Дана угода набуває чинності з дня її затвердження Господарським судом Полтавської області та діє до остаточного її виконання. Одностороння відмова від цієї Угоди не допускається.

7.2. Розірвання мирової угоди Господарським судом Полтавської області щодо окремого Кредитора не тягне її розірвання щодо інших Кредиторів.

8. ІНШІ УМОВИ

8.1. Вимоги Кредиторів, по яких зроблено розрахунки згідно з умовами даної угоди, вважаються погашеними.

8.2. Після набуття чинності даної угоди Кредитори не мають права вимагати від Боржника виконання зобов'язань іншим чином, ніж обумовлені в даній Угоді.

8.3. 3 моменту виконання мирової угоди (оплати всіх кредиторських вимог по справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське") Третя особа набуває право власності на 100 % корпоративних прав Боржника - Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське".

8.4. Уci доповнення та зміни до даної угоди мають юридичну силу лише при укладанні додаткової угоди, засвідченої підписами уповноважених представників сторін та затвердженої Господарським судом Полтавської області.

8.5. У випадках, не передбачених даною Угодою, сторони керуються чинним законодавством України.

8.6. Дану угоду складено в 4 - чотирьох оригінальних примірниках, які мають однакову юридичну силу, - по одному для Боржника, Голови комітету кредиторів, Третьої особи та Господарського суду Полтавської області.

Додаток №1 до мирової угоди у справі №18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства "Рибалківське".

Згідно з порядком погашення заборгованості ПСП "Рибалківське" перед Кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по cпpaві № 18/88 від 07.04.2011р. відбуватиметься наступним чином:

1. Боржник - Приватне сільськогосподарське підприємство „Рибалківське" /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщанський район, с. Рибалки, код ЄДРПОУ 30827356/ має заборгованість перед кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по cпpaвi № 18/88 від 07.04.2011р., та вимоги яких виникли у процедурі ліквідації Боржника у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське":

№Найменування кредитораПоштова адресаНомер (код), що ідентифікує платника податківСума заборгованості 1.Козелщинський районний центр зайнятості 39100, Полтавська область, смт. Козельщина, вул. Партизанська, 10 22550557 10 332 грн. 67 коп. 2.Управління Пенсійного фонду України в Козельщинському р-ні 39100, Полтавська область, смт. Козельщина, вул. Леніна, 47 22534601 59 956 грн. 42 коп. 3.Полтавське обласне відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності 36011, м. Полтава, вул. Гоголя, 34 21052432 2 560 грн. 72 коп. 4.Фонд соціального страхування від нещ. випадків на виробництві та проф. захворювань України у Кременчуцькому та Козельщинському районах Полтавської області 39610, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Тельмана, 34 25940916 564 грн. 40 коп. 5.Козельщинське відділення Кременчуцької ОДПІ 39600, Полтавська область, смт. Козельщина, вул. Леніна, 11-а 21049890 18 289 грн. 00 коп. 6.ПАТ «Полтавський облагропостач» 36029, м. Полтава, вул. Жовтнева, 66 00913686 33 882 грн. 32 коп.

2. Відповідно до статті 38 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом" та умов мирової угоди у cпpaвi № 18/88 про банкрутство

Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" Третя особа - Товариство з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Добробут» /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщинський р-н, смт. Козельщина, вул. Радянська, 8; код ЄДРПОУ 32682703/ виконає зобов'язання боржника - Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщанський район, с. Рибалки, код ЄДРПОУ 30827356/ перед кредиторами, вимоги яких включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по справі № 18/88 від 07.04.2011р., та вимоги яких виникли у процедурі ліквідації Боржника у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", шляхом сплати заборгованості, визначеної пунктом 1 цього додатку, на протязі 10 банківських днів з дня затвердження Господарським судом Полтавської області мирової угоди у справі № 18/88 про банкрутство Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" на банківський рахунок № 260097354 (відкритий в АТ «Райффайзен банк Аваль» МФО 380805) Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" з якого буде проведено погашення вимог кредиторів які включені до реєстру вимог кредиторів та затверджені ухвалою Господарського суду Полтавської області по справі № 18/88 від 07.04.2011р.

3. Боржник - Приватне сільськогосподарське підприємство „Рибалківське" /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщинський район, с. Рибалки, код ЄДРПОУ 30827356/ протягом 7 (семи) банківських днів з дня сплати Третьою особою - Товариством з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Добробут» /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщинський р-н, смт. Козельщина, вул. Радянська, 8; код ЄДРПОУ 32682703/ заборгованості, визначеної пунктом 1 цього додатку, на рахунок Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське", зобов'язаний передати у власність Третьої особи - Товариству з обмеженою відповідальністю «Агрофірма «Добробут» /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщинський р-н, смт. Козельщина, вул. Радянська, 8; код ЄДРПОУ 32682703/ за актом приймання-передачі 100 % корпоративних прав Боржника - Приватного сільськогосподарського підприємства „Рибалківське" /Юридична адреса: Полтавська область, Козельщинський район, с. Рибалки, код ЄДРПОУ 30827356/.

В мировій угоді та додатку до мирової угоди під 100% корпоративних прав розуміється:

- нежитлова будівля гаража, що знаходиться за адресою: Полтавська область, Козельщинський район, с. Рибалки, інвентарний №12, побудовано в 1988р.;

- асфальтний майданчик, що знаходиться за адресою: Полтавська область, Козельщинський район, с. Рибалки, інвентарний №12, побудовано в 1988р.;

- внесок в статутний фонд ТОВ "Козельщинський комбікормовий завод" (юридична адреса: Полтавська область смт. Козельщина, вул. Радянська, 2 код ЄДРПОУ 05385298) в розмірі 2,62%.

3. Припинити провадження у справі №18/88.

4. Копію ухвали направити кредиторам, ліквідатору Перепелиці В.В., державному реєстратору (Козельщинській райдержадміністрації), відділу з питань банкрутства ГУЮ у Полтавській області, ТОВ «Агрофірма «Добробут».

Суддя Паламарчук В.В.

Дата ухвалення рішення12.02.2013
Оприлюднено18.02.2013
Номер документу29373401
СудочинствоГосподарське
Сутьвизнання банкрутом

Судовий реєстр по справі —18/88

Ухвала від 18.02.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Бондаренко В.П.

Ухвала від 16.09.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 16.09.2010

Господарське

Господарський суд Сумської області

Заєць Світлана Володимирівна

Ухвала від 21.09.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Гриняк Б. П.

Ухвала від 30.09.2010

Господарське

Господарський суд Івано-Франківської області

Гриняк Б. П.

Ухвала від 25.03.2011

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Камишева Л.М.

Ухвала від 11.05.2010

Господарське

Господарський суд Дніпропетровської області

Петрова Валентина Іванівна

Судовий наказ від 21.07.2010

Господарське

Господарський суд Донецької області

О.В. Овсяннікова

Ухвала від 10.11.2010

Господарське

Харківський апеляційний господарський суд

Слободін М.М.

Ухвала від 22.09.2010

Господарське

Господарський суд Львівської області

Артимович В.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні