Ухвала
від 18.02.2013 по справі 159/763/13-ц
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/763/13-ц

Провадження № 2/159/360/13

УХВАЛА

ПРО ВІДКРИТТЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

м. Ковель 18.02.2013

Суддя Ковельського міськрайонного суду Восковська О.А, вивчивши позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Медіта Тетяна» про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом скасування реєстраційної дії та зобов’язання внести відповідні записи, з участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Державного реєстратору виконавчого комітету Ковельської міської ради та Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції, -

в с т а н о в и л а :

ОСОБА_1І звернулась до суду із позовом до ТзОВ «Медіта Тетяна» про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом скасування реєстраційної дії та зобов’язання внести відповідні записи, з участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Державного реєстратору виконавчого комітету Ковельської міської ради та Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції.

Позовна заява подана і оформлена в порядку встановленому Цивільно-процесуальним законодавством.

В справі належить відкрити провадження.

На підставі ст.ст.118, 119, 120, 122 ЦПК України, суддя, -

У Х В А Л И Л А :

1.Відкрити провадження в справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю «Медіта Тетяна» про усунення перешкод у здійсненні права власності шляхом скасування реєстраційної дії та зобов’язання внести відповідні записи, з участю третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору - Державного реєстратору виконавчого комітету Ковельської міської ради та Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції.

2.Призначити в справі попереднє судове засідання на 09.30 годину 28 лютого 2013 року .

3.Відповідачу подати у зазначений строк до 28.02.2013 року письмові заперечення проти позову та посилання на докази якими вони обґрунтовуються.

4.Викликати на попереднє судове засідання сторони, представників сторін, представників третіх осіб.

У разі неявки у попереднє судове засідання сторони без поважних причин або неповідомлення нею причин неявки, з'ясування обставин у справі проводиться на підставі доказів, про надання яких було заявлено до або під час попереднього судового засідання.

5.Копію ухвали та копію позовної заяви з копіями документів, доданих до заяви, надіслати відповідачу та копію ухвали - третім особам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Ковельського

міськрайонного судуОСОБА_2

СудКовельський міськрайонний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення18.02.2013
Оприлюднено17.01.2014
Номер документу29422948
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —159/763/13-ц

Рішення від 07.03.2013

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Восковська О. А.

Ухвала від 18.02.2013

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Восковська О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні