Ухвала
від 21.02.2013 по справі 807/445/13-а
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Cправа №  807/445/13-а Ряд стат. звіту №  5.8.2 Код -  07 ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД У Х В А Л А про відкриття провадження і призначення справи до судового розгляду 21 лютого 2013 року                                                                                                                     м. Ужгород Суддя Закарпатського окружного адміністративного суду Калинич Я. М., розглянувши матеріали позовної заяви Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго"в особі  Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні"  Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  про стягнення штрафних санкцій, - ВСТАНОВИЛА: Державне підприємство "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі  Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні" Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" звернулося до Закарпатського окружного адміністративного суду з позовом до Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  про стягнення штрафних санкцій. Форма і зміст поданої заяви відповідає вимогам ст.ст. 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України, копію позовної заяви та копії всіх документів приєднано. Підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлені Кодексом адміністративного судочинства України, відсутні. Керуючись ст.ст. 104-107, 110, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, - УХВАЛИЛА: 1.Відкрити провадження у адміністративній справі за позовом Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" в особі  Відокремленого підрозділу "Держенергонагляд у Західному регіоні"  Державного підприємства "Національна енергетична компанія "Укренерго" до Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України  про стягнення штрафних санкцій. 2.Призначити справу до судового розгляду на 15 березня 2013 р. на 08:30 год. (засідання відбудеться за адресою: м. Ужгород, пл. Б.Хмельницького, 21 ). 3.Явку представників сторін в судове засідання визнати обов'язковою. 4.Копію ухвали та інформацію-пам'ятку про процесуальні права і обов'язки (див. на звороті) невідкладно надіслати сторонам. 5.Запропонувати відповідачеві подати письмові заперечення проти позову та докази, які у нього є в строк до14 березня 2013 року. 6.Справу буде розглянуто суддею Калинич Я. М. одноособово. 7.Ухвала оскарженню не підлягає. Суддя                                                                                                            Калинич Я. М.

Дата ухвалення рішення21.02.2013
Оприлюднено27.02.2013
Номер документу29566418
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —807/445/13-а

Ухвала від 31.10.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Постанова від 29.03.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Ухвала від 21.02.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні