Ухвала
від 31.10.2013 по справі 807/445/13-а
ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

31 жовтня 2013 рокум. Ужгород№ 807/445/13-а

ОСОБА_1 окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Калинич Я.М., при секретарі судового засідання Нагорна Л.І., та сторін, які беруть участь у справі:

представник заявника: ОСОБА_2;

представник відповідача: ОСОБА_3;

розглянувши у відкритому судовому засіданні заяву Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» в особі Відокремленого підрозділу «Держенергонагляд у Західному регіоні» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі з позовом Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» в особі Відокремленого підрозділу «Держенергонагляд у Західному регіоні» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» до Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України про стягнення суми штрафних санкцій за порушення законодавства в галузі електроенергетики, -

В С Т А Н О В И В :

Державне підприємство «Національна енергетична компанія «Укренерго» в особі Відокремленого підрозділу «Держенергонагляд у Західному регіоні» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» звернулося в ОСОБА_1 окружний адміністративний суд з позовом до Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України про стягнення суми штрафних санкцій за порушення законодавства в галузі електроенергетики.

Постановою Закарпатського окружного адміністративного суду від 29.03.2013 року позовні вимоги було задоволено повністю та постановлено стягнути з Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України штраф у розмірі 510 грн. На виконання даної Постанови суду було видано виконавчий лист.

17.10.2013 року до суду надійшла заява Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» в особі Відокремленого підрозділу «Держенергонагляд у Західному регіоні» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» про заміну сторони виконавчого провадження, в якій просять замінити боржника ОСОБА_1 обласне управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на його правонаступника - ОСОБА_1 обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Представник заявника (позивача) у судовому засіданні заяву про заміну сторони виконавчого провадження підтримала, надала пояснення, аналогічні викладеним в заяві.

Представник відповідача не заперечував проти задоволення заяви про заміну сторони виконавчого провадження.

Заслухавши представника заявника (позивача), представника відповідача, дослідивши матеріли справи, суд вважає заяву про заміну сторони виконавчого провадження такою, що підлягає задоволенню, з наступних підстав.

Згідно з ч.1 ст. 264 Кодексу адміністративного судочинства у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд може замінити сторону виконавчого провадження її правонаступником.

Відповідно до ч. 5 ст. 8 Закону України «Про виконавче провадження» у разі вибуття однієї із сторін державний виконавець з власної ініціативи або за заявою сторони, а також сама заінтересована сторона мають право звернутися до суду із заявою про заміну сторони її правонаступником. Для правонаступника усі дії, вчинені до його вступу у виконавче провадження, обов'язкові тією мірою, якою вони були б обов'язковими для сторони, яку правонаступник замінив.

Заявником (позивачем) надано копію Довідки з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України серії АА № 824911, згідно якої вбачається, що Виконавчим комітетом Ужгородської міської ради 19.02.2013 року було проведено реєстраційну дію та зареєстровано ОСОБА_1 обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

У зв'язку з вищенаведеним слід замінити сторону виконавчого провадження боржника ОСОБА_1 обласне управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на його правонаступника - ОСОБА_1 обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Керуючись ст. ст.264, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В :

Клопотання Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» в особі Відокремленого підрозділу «Держенергонагляд у Західному регіоні» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» про заміну сторони виконавчого провадження у адміністративній справі з позовом Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» в особі Відокремленого підрозділу «Держенергонагляд у Західному регіоні» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» до Закарпатського обласного управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України про стягнення суми штрафних санкцій за порушення законодавства в галузі електроенергетики - задовольнити .

Замінити сторону виконавчого провадження - ОСОБА_1 обласне управління з фізичного виховання та спорту Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на його правонаступника - ОСОБА_1 обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строків подання апеляційної скарги, якщо вона не була подана у встановлені строки. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Львівського апеляційного адміністративного суду через ОСОБА_1 окружний адміністративний суд. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до Львівського апеляційного адміністративного суду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали. У разі якщо ухвалу було постановлено в письмовому провадженні або згідно з частиною третьою статті 160 цього Кодексу, або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

СуддяОСОБА_4

Дата ухвалення рішення31.10.2013
Оприлюднено25.09.2015
Номер документу50616524
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення суми штрафних санкцій за порушення законодавства в галузі електроенергетики

Судовий реєстр по справі —807/445/13-а

Ухвала від 31.10.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Постанова від 29.03.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

Ухвала від 21.02.2013

Адміністративне

Закарпатський окружний адміністративний суд

Калинич Я. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні