Ухвала
від 26.02.2013 по справі 159/891/13-ц
КОВЕЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 159/891/13-ц

Провадження № 2/159/387/13

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

м. Ковель 26.02.2013

Ковельський міськрайонний суд Волинської області під головуванням

судді - Восковської О.А.

з участю секретаря - Канашкової О.М.

позивача - ОСОБА_1

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Ковелі цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ліквідаційної комісії державного закладу «Ковельська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці», Міністерства охорони здоров»я України, Державної казначейської служби України про стягнення розрахункових виплат при звільненні працівника, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся в суд з позовом до Ліквідаційної комісії державного закладу «Ковельська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці», Міністерства охорони здоров»я України, Державної казначейської служби України про стягнення розрахункових виплат при звільненні працівника.

До початку судового розгляду справи позивач подав суду письмову заяву в якій просить залишити без розгляду позовні вимоги, заявлені ним до Ліквідаційної комісії державного закладу «Ковельська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці».

Суд, вивчивши подану позивачем заяву та вивчивши матеріали справи, приходить до висновку, що така заява підлягає до задоволення з наступних підстав.

Відповідно до пункту 5 частини 1 статті 207 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позову без розгляду, якщо позивач подав заяву про залишення позову без розгляду.

Як вбачається з поданої позивачем ОСОБА_1 письмової заяви, він просить залишити без розгляду заявлені ним позовні вимоги в частині вимог до Ліквідаційної комісії державного закладу «Ковельська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці».

Враховуючи те, що залишення без розгляду позовних вимог до вказаного відповідача не порушує будь-чиїх прав та охоронюваних законом інтересів, суд вважає за можливе залишити без розгляду такі позовні вимоги.

Керуючись ст. 207 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В :

Позовні вимоги ОСОБА_1 до Ліквідаційної комісії державного закладу «Ковельська лінійна санітарно-епідеміологічна станція на Львівській залізниці» про стягнення розрахункових виплат при звільненні працівника, - залишити без розгляду.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Волинської області через Ковельський міськрайонний суд шляхом подачі апеляційної скарги протягом п»яти діб з моменту її проголошення.

Головуюча О. А. Восковська

Дата ухвалення рішення26.02.2013
Оприлюднено04.03.2013
Номер документу29575716
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення розрахункових виплат при звільненні працівника

Судовий реєстр по справі —159/891/13-ц

Рішення від 22.03.2013

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Восковська О. А.

Ухвала від 12.03.2013

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Восковська О. А.

Ухвала від 26.02.2013

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Восковська О. А.

Ухвала від 19.02.2013

Цивільне

Ковельський міськрайонний суд Волинської області

Восковська О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні